DOKUMENTTI: SARA VANNINEN

Tickle Your Fancy

Voihan vitsi! Tämän projektin valmistumista on odotettu tovi jos toinenkin. Random Life teki minusta henkilödokumentin, jonka vihdoin pääsen jakamaan teillekin.

Parin viikon ajan kuvaaja seurasi arkeani aina keittiössä kokkailusta treeneihin ja pressitapahtumiin. Lopputuloksena aito, rehellinen, riisuttu ja toisinaan jopa hyvinkin henkilökohtainen video minusta ja bloggaajan arjestani. Tässä se tulee.

Kuva: Kaisa/Si Moda

 

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

Ellae (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/ella-elers

Söööpöööö olet! Tämmönen vähän erilainen video oli tosi kiva juttu, iso peukku :)

Nelli (Ei varmistettu)

Susta huokuu niin positiivista energiaa ja saat aina hymyn mun huulille! :) Tää video kitetytti mun ajatukset susta just täydellisesti! Oli tosi mielenkiintoista kurkistaa vähän pintaa syvemmälle, kiitos siis tästä videosta. :)

Nelli (Ei varmistettu)

Oot kyllä aivan sairaan positiivinen ja sun postaukset tekee mut aina iloiseksi! Tällaset videot on tosi kivoja, kun pääsee näkemään sun elämää vähän tarkemmin. Ihanaa kevättä:-)

sannijuulia (Ei varmistettu)

En ihmettele yhtään blogisi suurta suosiota, vaikutat niin aidolta ja rehelliseltä ihmiseltä! Jotenkin tää video vielä vahvisti sitä fiilistä, että kaikki mitä kirjotat ja julkaset on oikeesti just sua omaa itseäsi, eikä sulla oo tarvetta teeskennellä mitään muuta :) Kiva video, ja blogin sisältö muutenkin tällä hetkellä erittäin monipuolista ja mukavaa luettavaa! Tsemppii Sara, hienoo että oot menestyny siinä mitä teet!!

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Voi eeeiii oon junassa, enkä viitsi täällä katsoa mut illalla ihan pakko tsekata. Kuulostaa hienolta jokatapauksessa :)

www.peaceandstyle.fi

Santsa (Ei varmistettu)

Ihanan positiivinen tunnelma huokui tosta videosta, oli hauska päästä näkemään vähän enemmän susta ja nähdä kuinka aito ihminen ootkaan. Sulla on kadehdittava suhtautuminen elämään!

Aurinkoista kevättä!

j (Ei varmistettu)

aivan iha dokkari susta! Tuli kyllä niin hyvä mieli. Jatka Sara samaan malliin! : )

Saara (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin symppis tyyppi ettei toista oo! Ja ihana video! :)

chatte (Ei varmistettu)

Ihana video, tuli tosi hyvä mieli! :)

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Olipas ihanan aito video! Upea olet :)

RO (Ei varmistettu)

Vaikutat kyllä tosi ihanalta, aidolta ihmiseltä! :)

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Ihana video! Vaikutat tosi aidolta ja jalat maassa -tyypiltä, mitä arvostan kovasti :) Monista blogeista jää vähän sellainen kulissimainen ja siloiteltu fiilis, mutta tämä sinun on kyllä piristävä poikkeus. Olen muuten ihan samanlainen siinä suhteessa, että innostun kaikesta vähän liikaakin :D Ps. Personal trainer, jooo! Täällä ainakin yksi potentiaalinen asiakas :D

Laura (Ei varmistettu)

Mahti video! Eniten mua liikutti se, miten onnellinen olet -etenkin poikaystävästäsi. Onnellisuus parisuhteessa ei ole aina niin helppoa. Tällä hetkellä olen todella onnellinen parisuhteessani, mutta reilun kahdeksan vuoden aikana mitä ollaan seurusteltu se ei ole aina ollut sitä. Jotta olisi onnellinen, ei riitä että poikaystävä on mahtava ja hänen kanssaan on ihanaa, vaan pitää nauttia myös muusta elämästä -ja niin kliseistä kuin onkin, olla onnellinen omana itsenään. Susta selkeesti huokuu juuri se onnellisuus! Tää niin inspiroi mua. Elämä on ihanaa. Hyvä sara!

annaaaaaaa (Ei varmistettu)

Oooooo..IHANA VIDEO! Oot niin ihanan iloinen ja aito ja se jotenki välitty tän videon läpi todella hyvin! Sun elämänasenteessa on jotain sellaista, josta jokaisen pitäisi ottaa mallia! Ihanaa kesän odotusta sulle ja jatka samaan malliin! Blogisi on edelleen monen vuoden lukemisen jälkeen lempparini! Keep up the good work Sara! :)

Ridge (Ei varmistettu)

Mahtava video kyllä! :) Sai niin hyvälle tuulelle! Oot kyllä ihanan aito tyyppi! Mukavaa loppuviikkoa Sara !

Ella (Ei varmistettu)

Oot kyllä upea kaikin puolin !!!

Pauliina (Ei varmistettu)

Aivan ihana video!! <3 oot symppis!

jo (Ei varmistettu)

Oot niin symppis! Aito ja ihana video :) Jatka samaan malliin! Ihanaa kevättä!

Mira (Ei varmistettu)

Tää blogi on aivan mahtava ja sä vaikutat upeelta ihmiseltä. Tää blogi inspiroi niin monen asiaan suhteen, enkä jaksa oottaa, että postaat siitä juoksukoulusta. Ehkä tänä keväänä tää mun satunnainen juoksuharrastus muuttuuki ihan säännölliseks. Hyvää kevättä Sara! :D

linda (Ei varmistettu)

Ihana. mun roolimalli<3

J (Ei varmistettu)

En ikinä kommentoi, mutta nyt oli pakko! TYKKÄSIN! Susta sai tosi ihanan ja rehellisen kuvan tästä :)

Paula (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

Sara todella ihana video!! oot kyllä upee persoona<3

Jenni (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Ihana video susta :) Oot kyllä inspiroiva ihminen, et pelkästään asujen ja tyylin suhteen vaan myös elämäntavan kannalta.

Ani (Ei varmistettu)

Voi että, ihana video!! Toi kyllä niin hyvän mielen ja hymyn huulille :) Oot kyllä mahtava! ❤️

anniina (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.com

ihana sara :-) sun blogi on kyllä noussu viime aikoina ihan yhdeksi lemppareista, vaikka oon epäsäännöllisesti seurannu labels or lovesta asti :D

Paula (Ei varmistettu)

Aivan huikea video! Olet mulle ehdottomasti roolimalli, tai ainaki yksi esikuvista. Tyylisi on todella inspiroiva ja oikeastaan koko elämäntyylisi on niin inspiroiva! Tunnut huikeeltan tyypiltä! Arvostan kovasti!

Laura (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.fi

Ihanan aito ja rehellinen dokkari! Vaikutat kyllä niin huipputyypiltä ja tää videopätkä tuo tosi kivasti sun oman persoonan ja ajatukset esille. Voi vitsit, sun blogi on kyllä ihan mun lemppareita<3

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ihana! Jotenkin niin aito ja tuli hyvä fiilis :)

Minna (Ei varmistettu) http://riseshineandrun.blogspot.fi

ihana <3 vaikutat kyllä niin huippu tyypiltä ja blogisi on ihan mun lemppari! :)

Miia (Ei varmistettu)

En ihmettele, että olet onnellinen ja blogisi on suosittu! Olet tehnyt sen eteen töitä ja sun oma asenne on niin kunnossa. Luen monia blogeja, joista moni on mennyt todella paljon huonompaan suuntaan, mutta sun blogi on pysynyt tasokkaaana ja monipuolisena.

Oli kiva nähdä toi dokumentti, koska tollasista saa postauksien ja lyhyiden videoiden lisäks susta enemmän irti, vaikutat niin aidolta ja ihanalta ihmiseltä! Jatka samaan malliin Sara! :)

aino (Ei varmistettu)

Dat video! Positiivinen fiilis tarttu tännekki asti, tälläsiä on aina mukava kattoa, ja tutustua sun arkeen :) Huippua kevättä!

Aliisa (Ei varmistettu)

Hei vau mikä ihana video!
Arvostan tollasta jalat maassa meininkiä vaikka ootkin melkosen menestyny bloggaaja. Ja ehdottomasti olisit kyl huikee personal trainer!

Kiitti ku oot sä! Sun positiivisuus saa muutki hyvälle tuulelle.

Ps. Toi valkonen hame videolla, MISTÄ?!

Anskuu (Ei varmistettu)

Huikee, ihana video! Oot niin ihana tyyppi! :) Susta tulis kyllä mahtava, kannustava PT!!

Viivi (Ei varmistettu)

Voi apua mä oon kuvitellut sun äänen ihan erilaiseksi. :D Lausutaanko sun nimi kahdella aalla? :D Kiitos positiivisesta blogista! Päivän piristys monesti!

Lape (Ei varmistettu)

Voii ihana sarppa! <3

Nana (Ei varmistettu)

Sä vaikutat huippu tyypiltä, ja oot tosi söpö ja aito. Hyvä fiilis tuli sun videosta, ja ihana kuulla kuin paljon arvostat sun lukijoita ja positiivista palautetta. :) xx

nelli (Ei varmistettu)

Aivan ihana video!! Vaikutat juuri niin iloiselta, positiiviselta, reippaalta, onnelliselta ja elämästä nauttivalta kun sun blogi antaa ymmärtää! Sun blogia on ilo lukea ja seurata koska se antaa itselleenkin niin hyvän olon ja tsemppaa esim. urheilussa. Älä anna koskaan ikinä minkään lannistaa sua ja sun ihanaa persoonaa :)

mina (Ei varmistettu)

Oon aina ihmetellyt tota "ne jotka jättää ilkeitä kommentteja, niillä on oikeesti itellään paha olla". Mistä sitä muka voisi tietää? Kunnes eräs päivä juteltiin porukalla blogeista, ja yksi keskusteluun osallistuja heitti aivan uskomattoman negatiivista settiä mm. juuri sun blogista. Olin ihan huuli pyöreenä, että kuinka kukaan voi tuntee noin vihasia tunteita jonkun ihmisen blogista, jonka kirjoittajaa ei oo koskaan tavannut. Suusta pääsi ties mitä amatööripsykologin lausuntoja ja mää menin kyllä ihan sanattomaks. Mitä energian haaskausta on oikeesti ruotia jonkun toisen ihmisen elämää ja vielä noin masentavan negatiivisin silmin. Siinä kohtaa tajusin, että kyllä ihan tosissaan täytyy itellä olla prioriteetit vähän hakusessa, jos viittii kyräillä toisten elämää tolla tavalla. Vaikka kyseessä olis joku tuttukin, niin en yksinkertaisesti käsitä. Eikö olis helpompi vaan olla välittämättä? :D Laiskuus on paljon helpompaa! Vaatii hirveetä effortia vihata niin paljon...

Nojoo tulipas lörpöteltyä. Sanomani piti, että ihana video ja ihana sinä! Samaistun paljon sun ajatuksiin, ja lukijamääristä päätellen ilmeisesti moni muukin. Jatka samaa hommaa!

RouteAlice (Ei varmistettu) http://ontheroadalice.blogspot.fi

Blogisi on noussut viimekuukausina yhdeksi suosikikseni, mutta en ole tainnut koskaan katsoa mitään videoita sinusta. Tämä oli ensimmäinen! Oli positiivista huomata että olet oikeastikin yhtä positiivinen ja herttainen, kun mitä annat ymmärtää kirjoituksissasi ja mikä kuvistasi välittyy :) Susta näkyy selvästi asenne "do what you love, love what you do" :) Jatka samaan malliin!

meena (Ei varmistettu)

Moikka! Ois siistiä jos voisit kirjoitella mistä saat proteiineja ruokavaliossasi kun et käytä maitotuotteita ja enemmän kasvisruokia. Monet esim kasviskeitto-ohjeet ovat olleet todella vähäproteiinisia. Kiinnostaisi vähentää lihan ja maidon käyttöä mutta en tiedä millä korvaisin niistä saamani proteiinit.

Noora (Ei varmistettu) http://nooradownunder.blogspot.com.au/

Mahtava video! Yleensä saatan yli 10min videot jättää väliin mutta tän kohalla suretti kun se loppu! Susta huokuu positiivisuu niin kauas! : )

Janette (Ei varmistettu)

Tästä videosta sai niin ihanan kuvan susta, vaikutat niin vilpittömältä persoonalta! Oot ehdottomasti mun suosikki bloggaaja. Jatka samaan malliin! :-)

Elli (Ei varmistettu)

Ihanan positiivinen ja aito video! Piristit paljon mun päivää täällä viisauden hampaan poistosta aiheutuneen tuskan keskellä. Kivaa kevättä sulle!:)

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Ihana sinä!! Tuli niin hyvä mieli itsellekin kun tän katsoi! Jatka samaan malliin, oot super <3

Nea (Ei varmistettu)

Pakko myöntää, oon yleensä tosi surkea (lue: laiska) kommentoimaan blogeja vaikka niitä luen ja saan niistä ihan hirveesti inspiraatiota. Mutta ehkä tää lyhyt dokumentti avas vähän mun silmiä siitä, että se saa oikeesti myös sinne puolelle ruutua hyvän fiiliksen. Ei pelkästään meille lukijoille. Tosi aito, rehellinen ja positiivinen pätkä. Pidä toi asenne! :-)

Tiia (Ei varmistettu)

Vihdoinki pääsin tän kattomaa, ku aamulla ei ehtiny! Ihana sinä <3 video meni iha hujauksessa ohi eikä tuntunu yhtää liia pitkältä, ku oli noin ihana tyyppi siinä. :) sun blogi on sellane jota käyn kattoo monta kertaa päivässä ja jokasesta postauksesta oon tykkäilly. Jatka siis samaan malliin!

isa (Ei varmistettu)

ei ole tuuria että sun blogi ei ole saanut paljoa negatiivisia kommentteja. ei vain ole ollut kellään syytä hirveesti haukkua sua, sillä sä pidät sun lukijoista hyvää huolta. eli postaat tarpeeks usein, kiinnostavaa ja laadukasta settiä, eikä mitään (huomionhaku) blogitaukoja tai muutakaan draamaa! keep up the good work!!! =)

Essi (Ei varmistettu)

Ihanan pirteä video, iso peukku!

Annukka (Ei varmistettu)

Tästä postauksesta todellakin tuli aito ja niin ihana fiilis ja jjust tällaisia videoita pitäisi olla paljon enemmän. Oot ihan huipputyyppi! :)

Jenni (Ei varmistettu)

Iihana tämä :-D En kestä kuin paljon näytät Mira Luodilta!!

Pages

Kommentoi