Dokumentti: Tickle Your Fancy

Tickle Your Fancy

Nonniiin, odotus on palkittu! Mä jonkun aikaa mietin mitä teen tän kanssa, julkasenko vielä erikseen täällä vai en. Dokumentin kuvaamisesta on nyt yli vuosi aikaa ja ajatukset, ympäristö, bloggaaminen ja siihen suhtautuminen ovat muuttuneet niin paljon.

Vähän taustoja joo. Tätä siis kuvattiin monta päivää monissa eri paikoissa, niin että kamera pyöri jatkuvasti ja meikäläinen eleli sen mukana. Välillä tietenkin unohtaen sen olemassaolon hmmm :D Tää kymmenen minuuttinen on siis vaan pieni pätkä koko prosessista eli paljon isoja juttuja on myös leikattu pois. Tämmöstä ei oo musta koskaan aikaisemmin tehty, joten oon väistämättä kriittinen itseäni kohtaan. Oon varmaan maailman huonoin dokumenttikohde just sen takia, että höpötän ja jauhan niin paljon etenkin jos mulle heitetään kysymys johon en ehdi miettiä valmiiksi vastausta ja leikkaajan päätettäväksi tottakai jää mistä kohtaa homma pistetään poikki. Mutta joo, juttu on lähinnä siinä että tota omaa meininkiä on vaan niin jäätävä katsoa haha!

Kuitenkin ehkä tärkeimmät faktat mitkä ei leikkauksien jälkeen tähän videoon päässeet ovat ne, että bloggaaminen on mulle rakas harrastus ja samalla myös ihana työ (vaikka sitte välillä raastaiskin), ja siitä saan kiittää teitä ihanat lukijat! Muoti, tyyli ja urheilu taas ovat mulle oikeastaan elämäntapa ja osa jokapäiväistä kulttuuria (ja myös tulevaisuudessa toivotavasti osa ammattiakin). Tsiigatkaa läpi, heittäkää kommentteja! Älkää ottako liian vakavasti (niinku minä nyt just näköjään otan :D)

T.Sara

Kommentit

taru (Ei varmistettu)

ihana sara =)

taru (Ei varmistettu)

ihana sara =)

vee (Ei varmistettu)

Pari juttuu näin pitkään seuranneena tuli päällimmäisenä mieleen. Ensinnäkin oot musta ihmisiä jotka ei ehkä oo maailman kuvauksellisimpia kuvissa, tai tarkotan tällä että oot todella kaunis tossa videolla. Sovit loistavasti liikkuvaan kuvaan. Toinen juttu oli että sun iho suorastaan hehkuu tossa videolla, mutta nykyään se on näyttänyt vähän samealta.... Kiva video, ei tuu mtn myötähäpeejuttuja päin vastoin! Loistava siis ja näytät upealta!

hennahaha (Ei varmistettu)

ihana<3

charlotta (Ei varmistettu)

Tää oli tosi hyvä hei, vaikutat ihan huipputyypiltä! :)

karita (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä tosta liikkuva kuva jutusta ! Oot tosi kaunis tossa videolla :) en sano ettetkö ois kuvissa, mutta kiva nähä erilaisia ilmeitä !

nanette (Ei varmistettu)

Olin kommentoimassa samaa kuin vee, jotekin näytät videolla tosi freessiltä ja kauniilta, sun silmät tulee paremmin esille ja ne on tosi kauniit, kun sitten ihan valokuvissa.
Mistähän johtuu?
Mut mun mielest oli kyllä tosi hyvä video, ja en varmaa kestäis itsestäni tollasta videota katsoa tai sellaista suostuisi julkisesti jakamaan :D

Lara (Ei varmistettu)

Aivan mahtava video, ihanaa että julkasit sen täällä :) oot niin aito ja sympaattinen, sunlaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän tässä maailmassa :)

Elisa (Ei varmistettu)

kiitos ku jait tän meijän kanssa, mahtava dokumentti!:) oot fiksu nainen, hyvä esimerkki nuorille ja sul on hyvää sanottavaa(kuten täällä blogissa on saatu lukea) jatka samaa rataa!!:)

saana (Ei varmistettu)

tosi ihana video! (: oot niin inspiroiva ja mukavan olonen!

Mai (Ei varmistettu)

Mahtava video! :) Sun asenteellasi pääset elämässä vaikka kuinka pitkälle! <3

.. (Ei varmistettu)

voi, muuten ihan hyvän näköinen video, mutta puhut tosi sekavasti ja argumentoit itteäsi pussiin. ens dokkariin selkeämpiä ajatuksia ;) tuntuu että et oikein tiedä mitä ajatella asioista.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Hei ihania sanoja, niin kiva kuulla :) ootte parhaita!!

Ehkä mun valokuvat sitten vaan näyttää synkiltä!

.., no tätä mä lähinnä tolla pohjustuksella tarkotinkin. kameran edessä vaikeisiin kysymyksiin vastaaminen ei vaan taida olla kaikille niin helppoa

nelpsu (Ei varmistettu)

Oot niiin upee ihminen! (:

sara.tickle (Ei varmistettu)

nelpsu, <3 sinä se upee olet!!

noraa (Ei varmistettu)

Ihana sinä! ? Älä ota tätä liian vakavasti, oot huippu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hey, you end blogging ??

M (Ei varmistettu)

Voi että, sä oot kyllä tosi upee ja kaunis mimmi :) Kuvissa näytät jotenkin vähän nuutunemmalta tai silleen en osaa selittää mutta oot kyllä upee ilmestys!

sara.tickle (Ei varmistettu)

noraa, een mä ota :) kiitti <3

Anna, nooo i m not gonna end :)

M, hahaa okei tälle on nyt selkeesti tehtävä jotain jos kaikki on tota mieltä :D mutta kiitos sinulle kauniista sanoista :)

h (Ei varmistettu)

tuleeks tästä siis isompiki pätkä joskus? ;)

ooot paras! pus

Suz (Ei varmistettu)

Tosi mahtava dokkari! Esitit todella hyviä pointteja ja annoit muutenki itsestäs fiksun ja hyvän kuvan! Jos joku pitää sua pinnallisena tai jotenki "vetelehtijänä" (työnteon suhteen), niin viimeistään tuon videon pitäis kyllä olla osoitus siitä, että sä oot oikeasti harkitsevainen ja ahkera nainen.

Oo vaan rohkeasti ylpeä itsestäs! :-)

http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Voi että ku tuli hyvä mieli tästä(: Oot vaan niin mahtava ja aito tyyppi, ettei taida montaa kaltaistas löytyä! Ei sua voi kuin ihailla pukeutumistyylistä asenteeseen asti! Huikeeta, jatka samaan malliin!(:

Jutta (Ei varmistettu)

Oo, ihana ihana! :)

lispetti (Ei varmistettu)

Sanoit ton videon aikan AINAKIN 28 kertaa niinku , pari jäi laskemattakin! Suloista<3

Maip (Ei varmistettu)

Ihan mahtava video! :> olet ihana!

keitri (Ei varmistettu)

ihanaa sara :) en jotenki ymmärrä nyt tätä "liikkuvassa kuvassa olet kauniimpi" -asiaa, kaunis nainen jokasessa otoksessa! tsemiä syksyyn, puspus.

Jasmin (Ei varmistettu)

Menipä äkkiä toi 10 minuuttia :D ihana video oli ja mun mielestä annoit hyviä vastauksia ja ajatuksia, kiitos kun jaoit! <3

sannam (Ei varmistettu)

aivan ihana !pitkän duunipäivän jälkeen tää piristi älyttömän paljon :) olisin voinut katsoa helposti vielä seuraavat toiset 10 minuuttia ! ihania ajatuksia video täynnä. oot huippu <3

mik (Ei varmistettu)

It would be grate to watch this video in english, maybe english subtitles?;)

dollface (Ei varmistettu)

joo mäki oon huomannu et näytät iha huikeelt ku oon nähny sut livenä jossain kadul tai nyt täs dokkaris. kuvissa sä näytät jotenki iha eri näköselt.. hassuu :) en tiä mist johtuu

Saraseeeni (Ei varmistettu)

Turhan itsekriittinen olet! : ) ihan mukavahan tuo dokkari oli ja varmasti mielipiteesi ovat jonkin verran muuttuneet, mutta ydinajatukset kuitenkin pysyneet samanhenkisinä. : )

Annathin (Ei varmistettu)

Ei vitsi, tää piristi kyllä aamukahvitteluja kunnolla! :) Tykkään tosi paljon tämmösistä dokumenteista ja oli kiva kuulla juttuja sun näkökulmasta ilman että joku on heti heittämässä jotain muuta kun esim kirjoittaa siitä. 10 minsaa sua, täydellistä :)

http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

ssa (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana video :) Tää oli just semmonen arjen piristys! Toivottavasti sun omistautuneisuus ja työnmäärä valaistuu myös niille kapeakatseisille lukijoille :) Itellä ainakin ponnahti arvostus taas vaan korkeammalle :) Ah, ihana <3

annii (Ei varmistettu)

Voi Sara miten sä oot IHANA! Oot maailman symppiksin ja suloisin ihminen. Mä niin rakastan sun blogia, missään muussa blogissa ei ole niin hauskoja oivalluksia ja hölmöjä juttuja. Älä missään tapauksessa ikinä milloinkaan muutu <3

mmii (Ei varmistettu)

Ton videon kautta susta sai aivan toisenlaisen kuvan. Vaikutat todella symppikseltä! Ja todellakin 10 minuuttia meni aivan liian äkkiä, oisin voinu kuunnella ja kahtoo sua vaikka tunnin:)

Hehe (Ei varmistettu)

Jee vihdoin, tätä on odotettu! Toihan oli hyvä:) nyt karistat vaan turhan itsekriittisyyden pois :) oikein hyvää syksyä kaunokainen:)

Noora (Ei varmistettu)

ei mulla muuta kuin että Sara oot niin ihana.

blogiasi jonkin aikaa lukenut (Ei varmistettu)

samaa mieltä,olet liikkuvassa video kuvassa tosi kaunis ja susta saa semmonen symppis oloisen vaikutelman :)

ja kiva että jaat lukijoillesi videon itsestäsi :)

IdaSofia (Ei varmistettu)

Ihanan symppis dokkari! Oot ite liian kriittinen, sua katsoi ja kuunteli mielellään! :)

kiittid (Ei varmistettu)

Kiitos videosta, oli ilo katsella päiväkahvin sivussa!

Ja toiseksi, kuten sanoit niin postaukset voivat tosiaan tuoda pientä piristystä arkeen. Oma fiilikseni on tällä hetkellä aika surkea, mutta videosi toi pientä iloa.

Kiitos ja hyvää syksyä!

P.s Sulla on tosi kiva ääni, ei sellainen ärsyttävä kimeä tyttömäinen :-)

mara (Ei varmistettu)

UUU KIVA KIVA KIVA DOKUMENTTI!!! <3<3<3

moröso (Ei varmistettu)

todella kiva dokuumentti,saisi olla useinkin bloggajista tälläisiä. Sain susta entistä positiivisemman kuvan ja olit tosi kaunis:) sulla on tosi kiva blogi,josta saan inspiraatiota ja se jaksaa piristää iltoja!

inni (Ei varmistettu)

Mun mielestä jokaisesta Suomen tunnetuimmista bloggaajista pitäisi tehdä tälläinen video, pääsisi vähän enemmän pinnan alle ja sais laajemman kuvan henkilöstä:D Sun selitystä jaksaa kuunnella, ei haittaa yhtään vaikka välillä mietitkin just kesken lauseen et miten esität mielipitees (nii mäki miettisin, ei oo helppoo avata suuta esim. kertoessa mielipiteen mainonnasta blogeissa kun tietää kuinka monenlaiset ihmiset videota tulee katsomaan) ja tuli 'niinkusilleetä'!

Sun eleet on itsevarmoja, sovit hyvin tuommoisiin promojuttuihin ja just et osaat nauraa itselles, erittäin tärkee ominaisuus :-) ja mitäs... tossa lopussa mis seisot rannalla, niin ryhdikäs!! Miten saan samanlaisen ryhdin?

t. team sara

emmainkeri (Ei varmistettu)

Heeeeeeei jes vihdoin! Loppu ihan liian nopeesti, oisin voinu kattoo vaik koko päivän xd
Se on kyllä oikeesti totta miten kuvat kyllä vähän vääristää sun upeuttas, livenä kun sua kattoo niin sä oikein hehkut joka suuntaan, näin on ollut aina ku oon nähnyt sua! Jotenki kuvissa on usein sellanen synkkyys tai emmä tiedä, niinku sun kasvoilla olis joku varjo tms.
Vitsi muistan ku kirjotit siitä kun ei nykyään enää kirjoteta kirjeitä, ja sit myöhemmin toisessa postauksessa kerroit miten lukijalta oli tullu kortti :p
Taidankin katsoa ton vielä uudestaan :D olet sarppa ihana ja rakas, me loves u! :)

olet sara ihana ja rakas, me loves u! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

äääääh vidun puhelin :D

sara (Ei varmistettu)

En oo erityisen paljoa sun blogia seurannut, ja näin pintapuolisesti on jäänyt todella nimenomaan pinnallinen kuva susta (en toki ennakkoluuloisena ole, olisit varmasti tutustumisen arvoinen mut ihan näin blogin perusteella yksinään). Blogia oon seurannut koska yleensä tykkään sun tyylitajusta. Tosi hyvä veto julkaista toi dokumentti, koska muotiblogeja on ei-bloggaajan silmin tosi helppo nähdä nimenomaan rahojaan tuhlailevana, ''eikö toi tee mitään muuta''- ihmisenä. Eli avasi aika paljon ja näytit hyvältä ja rauhalliselta ja tuli sellanen olo että kyllä sun mielestä maailmassa on muutakin kun paljetit ja korkkarit ;) Eli jees! mucho mucho bueno!

Jannina (Ei varmistettu)

Tosi kiva toi video ja aivan ihana blogikin sulla:) Miten oot päätynyt just Suosikin kirjoittajaksi?

Juuli (Ei varmistettu)

Toi oli tooosi hyvä video! Aivan huippu ja oot tosi luonnollinen jne:)

Zam (Ei varmistettu)

Sä oot kameran eessä ihan kotonas. Vähän toi video muuten oli ylimalkanen ja visuaalisesti laimee. Esimerkiksi aamun asuvalintaa ois voinu tehostaa vyöryttämällä sun aiempia asukuvia ja sit sun ilme siihen väliin et äh, ei tää, eikä tää. Ja lopulta: Mut tää! :) Ja tivata sulta, minkälainen muutos oli tulla kotkasta helsinkiin ja onks se vaikuttanu sun tyylinäkemyksiin ja millasiii unelmii sulla on ja mitä muuta sä harrastat ja mitä sun lähisuku ajattelee tästä kaikesta ja sit jotain pukeutumistippejä sille haastattelijalle....... vaik. :-I

anskuu (Ei varmistettu)

Tosi kiva video. Kiitos, että jaoit tän. Mun mielestä olit oikein luonteva kameran edessä. Vaikutat muutenkin niin aidolta ja ihanalta ihmiseltä :)

Pages

Kommentoi