The Domino effect

Tickle Your Fancy

Senaatintori kirjaimellisesti tulvii jengiä. Porukka raivaa tietään kyynerpäätaktiikalla eturiviin. Dominot on PAKKO nähdä. Kuulutetaan että 5 minuuttia dominojonon saapumiseen. Ihmiset kiljuu ja taputtaaa. Jokaisella on kamera, jolla otetaan randomina kädet ylhäällä kuvia ja toivotaan että keskellä toria jököttävä dominojonon pääty tuli kuvaan. Kovimmat tyypit ottaa videota. Screenillä näkyy kuinka dominojono kaatuilee jo Kluuvin kohdalla. Jengi on paniikissa: "kohta ne on täällä!!". Helikoptereita pyörii tuomiokirkon päällä varmaan turvaamassa dominoiden matkaa :D Mitä hittoa hei :D Suomalaiset on söpöjä, ja niin oli kyllä noi dominotki mutta hei iha oikeesti. haha. No lopulta ne sitten kaikki oli kaatuneita ja show is over. Lets unohdetaan leijonien mm 2011, tää oli vuosisadan kovin juttu!

taustalla sielunveljeni farkkutakkijäbä

dominofaneista pahin, Elli

Magic Mike -liput on arvottu ja voittajaksi selviytyivät aaaa, Emmi, tuikkuje, Heidi, Jutta, Tiialii, H. Kovasti onnea! :) Teihin on otettu yhteyttä, joten pistäkääpä yhteystietoja sitte mullepäin :)

Ps. ollaan Tallinnassa ja täällä on superkivaa! Tänään Lady Gaga!

T.Sara

Kommentit

maikki (Ei varmistettu)

Oot pirun hauska :D !

maikki (Ei varmistettu)

Oot pirun hauska :D !

regina (Ei varmistettu)

hahah, sun tyyli kirjottaa on ihan hemmetin hauska! :D

mooi (Ei varmistettu)

mistä toi laukku on?:) oot liian hauska!!

iisa (Ei varmistettu)

haaha muaki nauratti :D oot hassu!

ja supersiisti asu sulla. :) hauskaa gaga-keikkaa sinne eestimaahan:)!!

Zam (Ei varmistettu)

Sä oot niin tapahtumisen ytimessä! Mut aattele jos sä ootkin se alkudomino joka saa tuhannet muut dominot kaatumaan rähmälleen fitness-salien lattioille ja maratonien maaliviivoille....! :__//////////////////

Henna (Ei varmistettu)

Kiva postaus ja ihanii vaatteita. Mistä toi laukku on? (:

Kommentoi