DÖNER HARJU

Tickle Your Fancy

Mitä tulee mieleen kebabista? Jääkaapissa turkkilaisen pizzerian logoilla varustettu boksi, jossa jäljellä rasvaiset/valkosipuliset jämät baarin jälkeisenä aamuna? Ei varmaan kaikilla, mutta mä yhdistän kebabin helposti perus pizzeriasoosseissa lilluvaan lihaan. En juuri syö kebabia.

En syönyt ekalla kerrallakaan kun käytiin ystävieni kanssa Döner Harjussa lounaalla. Valitsin lounaaksi vegevaihtoehdon (hyvää sekin!), mutta maistettuani ystäväni annoksesta yllätyin ihan tosissani. Aivan sairaan hyvää. Voiko kebab olla freshiä? Näköjään!

Chiliä, minttua, korianteria, tomaattikastiketta ja raikasta jogurttikastiketta. Kebablautasessa lihaa on paljon, ei olisi yhtään hullumpi idea ottaa tämmönen seuraavalla kerralla puoliksi!

Ravintolan pelkistetty sisustus miellyttää ja myös ulkona on pöytiä. Ihan loistava lounaspaikka.

 

T. Sara

Kommentit

Sipe (Ei varmistettu)

Suomalainen kebu on kyllä aivan järkyttävää. Sitä kastiketta on aina ihan liikaa ja silti liha jotenkin todella kuivaa.
Saksassa oon syöny elämäni parhaimmat kebut. Döner-rulla, ah. Punakaalia, lihaa, kunnolla mausteita ja salaattia. Se oli niin hyvää, että voisin matkustaa Saksaan taas vaan saadakseni sitä herkkua. Siitä ei tuu ollenkaan sellainen suomalainen snägäri-safkafiilis.

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen todella kokeilemaan tämän mestan!

Meow (Ei varmistettu)

Millainen lämpötila oli ravintolan sisällä? Kävin joskus keväällä, jolloin ilmat olivat vielä viileät, mutta ikkunalasit olivat silloinkin huurussa ja sisällä olo kuin pienessä saunassa... Ovatkohan onnistuneet korjaaman asian?

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en tiedä onko missään pienessä ravintolassa ollu viileä näillä keleillä (ei varmaan isoissakaan) ei ainakaan yhdessäkään missä mä oon ollu. Eikä etenkään avokeittiöisissä rafloissa. Oon suosiolla aterioinut joka kerta ulkona, jos siihen on ollu mahdollisuus. Eli kuuma on tämmösillä ilmoilla, ulkona oli erittäin jees (Y)

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Näyttääpäs hyviä! Tein tänään itsekin ruoka-aiheisen postauksen ja tuntuu, että joka suunnasta tulee kuvia jotka aiheuttavat vielä lisää herkkuhimoa :P

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa! Joo kuka sanoo että helle vie ruokahalun, siis ei mulla ainakaan :D

Kommentoi