DOOR PROJECT

Tickle Your Fancy

Poikaystäväni sen ääneen sanoi: "miksi ihmeessä ostat taulukuvia, kun voit yhtä hyvin kuvata ne itsekin?". Olin suunnitellut keittiön tauluseinää jo pitkän tovin ja kasannut pinterestini täyteen inspiroivia julisteita kun kuulin nämä sanat. Totta. Eikö se nyt olisi tuhat kertaa siistimpää somistaa koti itse otetuilla kuvilla?

Tästä lähti idea ja niin me päätettiinkin poikaystäväni kanssa toteuttaa tauluprojektin kuvitus itse. Nicaraguan reissulla ihastuttiin molemmat värikkäisiin rakennuksiin ja alettiin huvikseen kuvaamaan kiehtovimpia sisäänkäyntejä. Kuvitus oli löytynyt! :)

Ovet ovat aina olleet minulle erityisiä. Se ajatus idea, että tuon oven takana asustaa joku minulle tuntematon tyyppi jollain tapaa vaan herättää mielenkiintoni. Minkälainen tyyppi/perhe tuolla asustaa, mitä he tekevät ja miten ovat päätyneet asumaan juuri tähän. Välillä mielikuvitukseni alkaa laukkaamaan ja alan rakennuksen tyylin, värityksen ja oven perusteella oikein ajan kanssa rakentamaan sopivaa profiilia :D

Pian meidän keittiön seinää koristaa mystinen oviseinä. Aamupalapöydässä voidaan jatkossa ideoida jokaiselle ovelle omat asukkinsa! Can't wait!

 

Doors from Nicaragua!

 

xx Sara

Kommentit

ronjaa (Ei varmistettu)

Ihana idea! Ovitaulut siis :) Plus ihanan värikkäitä sisäänkäyntejä olette löytäneet, kyllä noita aamupalapöydässä jaksaa katselle.

Itsellä on ollut tapana teettää joka reissulta aina joku kuva vähän isommaksi kuvaksi (en voi sanoa, että tauluksi, koska toistaiseksi kuvat ja kehykset eivät ole löytäneet toisiaan... :D). Matkamuistoista rakentuu "sitten joskus" tauluseinä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana idea! Joo mä oon myös todella laiska ostamaan kehyksiä. Saatika teettämään kuvia... Nyt on kehykset hommattu ja kuvat valittu, se teettäminen vielä! :D

Laura (Ei varmistettu)

Vitsi kun sulla on aina niin hienoja kuvia!!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihana kuulla!! :) Kiitos!

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Ihan huippu idea! ja tosiaan paljon persoonallisempi, kuin netistä tilatut posterit (joita siis kyllä itseltänikin löytyy). Täytyy vielä kehua, että upeat kuvat, ja nuo värit <3

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos!! :) (kiitos poikaystävälle ehkä pikemminkin :))

Selina / Leijonaa mä metsästän (Ei varmistettu) http://leijonaa.fi

Naureskelin joskus Kroatiassa sille, että poikaystävä ottaa kuvia veneistä. "Itse kuvaat ovia, ikkunoita ja seiniä", oli napakka vastaus :D Tottahan tuo, mielenkiinnonkohteita on monia.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe no näinhän se menee :)

Annniina (Ei varmistettu)

Ihan älyttömän hauska idea! Ja vitsit kuinka hienoja ovia ootte reissussa löytäny :) oon aina ollut laiska taulujen suhteen enkä oo oikeen keksiny mitä seinälle haluisin edes laittaa mut tästä sai kyllä semmosen inspiksen että pakko alkaa jotain kehittelemään :D

saratickle
Tickle Your Fancy

heei ihan mahtavaa :) Ei kun ideoimaan :)

Hemuli1 (Ei varmistettu)

Oi, miten hienoja kuvia! :) Tosiaan, hyvä idea hyödyntää itse otettuja kuvia sisustuksessa. Varsinkin, jos osaa kuvata. Yksi huomio, korjaa otsikon yhdyssanavirhe. Pistää aika ikävästi silmään. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Autocorrect heittänyt suomeksi vaikka pistin englanniksi. Nyt korjattu ;)

Hanna P (Ei varmistettu)

Tosi ihana idea tehä omista kuvista tauluseinä ja ois kyl tosi siisti itekki toteuttaa tollane! Sellane asia mua vaa mietityttää et tarviiko niiden kuvien olla superhyvälaatusia jos niistä isoja (esim 30x40 tai vähä isompiaki) julisteita kehittää vai riittääkö ihan perus tallaajan keskiverto järkkäri siihen. Koulussa digikuvauksen tunnilla on vaa tullu esille se et julisteissa suositellaan käytettäväks kuvia paremmalla resoluutiolla nii osaisitko sä yhtään valaista tyhmempää? :)

Hanna / Kunnolla (Ei varmistettu) http://kunnollahanna.blogspot.co.uk

Loistava idea! :)

Mä oon aina ollut vähän sellainen etten kelpuuta tauluiksi muutakuin omia maalauksia, itse ottamia kuvia tai sitten jotain ihan erityisiä tauluja joilla on joku tarina (esim. Australian outbackista kahden päivän ajomatkan jälkeen keskeltä-ei-mitään hankittu aboriginaalitaiteilijan taulu). No, tällä periaatteella mun seinät on usein jääneet hyvin tyhjiksi, etenkin kun maku muuttuu ja en ole nykyään enää kovin tuottelias "taiteilija" ja saamaton teettämään kuvia :D

Tällä hetkellä asun Lontoossa, ja olen jo pitkään miettinyt miten otan palan Lontoota mukaan sitten kun täältä joskus palataan Suomeen ja aletaan taas sisustamaan omaa kotia. Kaikenlaiset valmiit posterit tuntuu jotenkin sieluttomilta. Sinä sen sanoit! Lontoossa on tunnetusti myös aivan upeita erilaisia ja erivärisiä ovia. Ei siis muutakun kuvausprojekti pystyyn! :)

leminx (Ei varmistettu)

Huikee idea, aivan maagisia kuvia ja jumaliste todellakin, jos on noin paljon silmää valokuvien ottamiselle niin ne geneeriset sisustusjulisteet ei saa olla vaihtoehtokaan!! :D

Itse asiassa mäkin ottaisin mieluummin sun kuvia sisustukseeni, ne on visuaalisesti olleet viime aikoina niin upeita. Tosin vähän creepy ajatus. :D mut siinäpä vasta bisnesidea!

saarah
visual diary

Hienoja kuvia! 

Mulla on vähän samantyyppinen sarja täältä Lissabonista, niin hienoja rakennuksia, ovia ja värejä kun täällä on joka puolella :)

Mari H (Ei varmistettu) http://marihblog.com

Mäkin oon ajatellu tauluja ettiessäni, että pitäis vaan teettää omista kuvista.

Btw, täällä Turuus on pal hienoi ovii :)

ElisaA (Ei varmistettu)

Mä sain pari vuotta sit aikaiseksi kuvaseinän meidän 4m pitkälle käytävänseinälle. Kuvia eri matkoilta, koti-Suomesta(olen asunut 5v ulkomailla), perheestä ja meistä. Kaikki vieraat pysähtyvät aina kattomaan kuvia :)

Hemppis1234 (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtava idea ja varsinkin, kun teillä on noin ihania kuvia käytettäväksi! Oon monesti miettinyt, miksi bloggaajat just kehystää esim. prada tai chanel logoja -mustavalkopaperilla tms, eivätkä kehystä omia kuvia!

Marikaa (Ei varmistettu)

Siistejä kuvia! Kuvaa sitten valmiista seinästä!! :)

blackballerina

Nuo kuvat ovat kerrassaan ihastuttavia. Mitkä värit! Tuskin kovin helpolla edes löytäisiä yhtä piristäviä valmiita sisustuskuvia. Seinästä tulee varmasti upea.

Kommentoi