DUNGAREES

Tickle Your Fancy

Erikoisempaa übersiistiä vaatetta kuten nahkaista lappuhaalaria hommatessa sitä jo ostovaiheessa tulee myönnettyä, että tälle ei muuten varmasti kerry montaa käyttökertaa. Vaate on kuitenkin pakko saada, koska no, se on vaan niin törkeän cool. Monta erikoisempaa vaatekappaletta omistavana voin nyt ääneen todeta, että epäilyt saattavat hyvinkin olla täysin turhia. Ikinä ei voi loppujen lopuksi tietää, mihin sitä oikeasti tykästyy ja mikä sen sijaan jää kaapin perälle lojumaan.

En olisi ikinä uskonut nahkaisen lappuhaalarini keräävän näin paljon käyttökertoja. "Sulla on taas toi lappuhaalari" totesi nämä kuvat napannut Kaisakin kun toissapäivänä treffattiin. Siinä vastausta hänelle muotoillessani tajusin, että aivan oikeassahan ystäväni on, kyllähän tätä on hitto vie jo monta kertaa pidetty ja kuvattukin. Tarkemmin pohdittuna tähän asti viisi kertaa, ja se on kuulkaas nahkaiselle lappuhaalarille melko hyvin se.

dungarees Gina Tricot* / t-shirt H&M / sunniess Ray-Ban

 

Never had I ever imagined that I would actually wear my leather dungarees this much. You know that shirt or pants that you just have to get because it's trendy and looked so good on some random girl on inspiration site. That's what it's about with my leather dungarees. I was quite sure I would wear it once or twice but luckily I was wrong! :) Still one of my favorites!  

Pictures: Kaisa/Si moda

T. Sara

Kommentit

On kyllä erittäin rock! :)

Roooossaaa (Ei varmistettu)

Me "tavalliset" ihmiset pidetään kyllä samoja vaatteita useammin kuin viisi kertaa, joten annamme anteeksi. Tuo haalari on kyllä ihana, joten ei muuta kuin lisä käyttöä vaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä meikäläinenkin, mutta nahkasta lappuhaalaria en ehkä lukisi ihan tavalliseksi! :) Eiköhän tälle vielä käyttöä löydy

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vauuuu haalari on niin upee! Mulla on tosta vaan sellanen tylsempi vahapintainen farkkuversio. Mä oon huomannu viime aikoina, et mitä erikoisempi vaate, sitä paremmin se alkuhuuma kestää :D toisaalta jos se ei sovi mihinkään ni sitte se alkuhuumanen on kuitenkin vaarassa jäädä henkariin… Muttaa niitä haluu käyttää niin kovasti, et varmasti keksii jotain! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No juurikin näin! Näkee vaikka enemmän vaivaa yhdistelyn kanssa, mutta käyttöä on saatava!

sha (Ei varmistettu)

ihan sairaan siistit!!!
ja joo, erikoiset vaatteet on mun suosikkeja kans!! :D sellasia mistä ostohetkellä on ihan jännityksissä et onko tää nyt järkevä juttu. yleensä niihin rakastuu kaikista eniten! en osaa enää ostaa edes basicceja.. esim. tollanen perusharmaa hyvä t-paita on ollut listalla jo kolme vee... :U

saratickle
Tickle Your Fancy

haha tiedän tismalleen mistä puhut. Peruskamoihin olis varmasti tosi fiksua panostaa, mutta jostain syystä mä ostan aina sen t-paidan josta roikkuu palmuja.... :D

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Jep, niinku muutkin on tossa kommentoineet, niin välillä ne kaikkein oudoimmat ostokset nousevat ihan lemppareiksi. Varmaan just sen takia, kun se alkuhuuma jatkuu pidempään. Joten oudot vaatteet on COOL.

saratickle
Tickle Your Fancy

A M E N !!

Kommentoi