EASY

Tickle Your Fancy

Kunnon lomamoodin tunnistaa siitä, että heti ruoan jälkeen aletaan valmistelemaan jo seuraavaa :D Tosin tässä tapauksessa tällä meidän 17-hengen juhannusyhteisöllä ja pienen pienellä keittiöllä saattaa olla jotain osuutta asiaan. 

Juhannuslauantai käynnistyi aamu-uinnilla (aamudippi varmaan osuvampi sanavalinta) ja jatkui brunssin merkeissä. Heti pekonimunakkaiden jälkeen ryhdyttiinkin kaivamaan rosvopaistikuoppaa ja valmistelemaan niin lounasta kuin illallistakin. Syömistä on rytmittämässä yleinen loikoilu, saunominen ja pallopelit. Nyt siellä huudellaan apua salsan ja marinoitujen sipulien valmistukseen. Gotta go! Pakko ehkä heittää joku juoksulenkki, jotta jaksaa kohta taas syödä. Tai ihan vähintään kastautua tuolla jääkylmässä joessa :D Ihanaa juhannusta!

Midsummer mood!

 

T. Sara

Kommentit

justsayinghi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Aivan huippuja fiiliskuvia! Sun juhannus näyttää onnistuneelta :) Täälläkin päin on syöty hitsisti liikaa grilliherkkuja, saunottu ja nukuttu mukavat 11 h yöunet :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Kuulostaa samalta kun miekäläisenkin juhannus! :D Ihan parasta :)

Hetu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Oli varmasti onnistunut juhannus ja ruuat kuulostaa tosi hyviltä :D Itsekin vietin juhannuksen mökkeillen ja olipas silti ihanaa vaikka säät eivät ihan suosineet.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oli todella! :) Ja sunnuntaina päästiin nautiskelemaan auringostakin!

-E------- (Ei varmistettu)

Hei Sara! Ajattelin kysyä sinulta hieman neuvoa liittyen nelly.comiin. Onkohan heillä enää olemassa minkäänlaista asiakaspalvelua? En löydä mitään puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, mistä voisin pyytää ohjeistusta reklamaatioon. Kummalliseksi on touhu mennyt...

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo meikäläinen ainakin löysi heti ota yhteyttä kohdan :) http://nelly.com/fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytt%C3%A4/. Tuolta palautus, ja "ota yhteyttä asiakaspalveluun" ja kirjoitat kenttään yhteystietosi + asiasi

Kommentoi