Easytone & Realflex

Tickle Your Fancy

Lenkkikesän lähestyessä kenkävarasto senkun laajenee. Aattelin esitellä teille kaksi uutuus tossua!

1. Reebok easytone plus vive. Kengät on suunniteltu erityisesti kävelyyn. Pohjassa on iskunvaimennus ja kanta muotoiltu korkeaksi. Korkkarin tapaan sulla on säären ja pohkeen pikkulihakset kokoajan "töissä".

2. Reebok Realflex. Juoksutossuiksi suunnitellut "paljasjalkakengät". Superkevyet ja luonnollisen joustavat. Mä rakastan tämmösiä tossuja.Mulla on samantyyppisiä juoksukenkinäkin, mutta nää mä otin salikäyttöön! Askel tuntuu kevyeltä ja juoksu luistaa, samoin kaikki toiminnalliset hyppytreenit yms salilla on paljo helpompia :)

Löytyykös keltään muilta näitä? Mitä ootte tykänny? Mä oon testaillu vasta ihan muutaman kerran, mut hyvältä vaikuttaa! :)

T.Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Ihanan värikkäitä kenkiä!

Laura (Ei varmistettu)

Ihanan värikkäitä kenkiä!

sara (Ei varmistettu)

millä kengillä sä juokset lenkkiä? viittisitkö joskus tehä esittelypostauken sun lenkkareista, jossa kertoisit et millasilla juokset pitempää tai lyhyempää lenkkiä ja miten usein milläkin lenkkareilla? eiks ne nike freet oo tarkotettu vaan pari kertaaa viikossa ja vähän lyhyempiä lenkkejä juostavaksi?

noi molemmat tossuparit näyttää hyvältä, ihanan pirtsakat! :)

liisa (Ei varmistettu)

vitsi mitä karkkikenkiä!

http://liisamarian.blogspot.com/

rousie (Ei varmistettu)

kuolailen uusia lenkkareita, varsinki ihanissa kirkkaissa väreissä!

rousie (Ei varmistettu)

kuolailen uusia lenkkareita, varsinki ihanissa kirkkaissa väreissä!

Satu (Ei varmistettu)

Kummastakin tossusta sit ehdottomasti käyttökokemuksia! Katselin just tänään toisiksi juoksutossuiksi noita Reebokeja kaupassa... jäivät vielä hyllyyn. Ja noita easytoneja oon aatellu mustina ihan vaan kävelyyn (koulu- ja työmatkat)...

http://mukavaamatkaa.blogspot.com

aliiisa (Ei varmistettu)

heii mitäs suosittelet juoksu lenkkareiksi, houkuttaa juuri nuo 'paljasjalka tuntu' lenkkarit:D

Suz (Ei varmistettu)

Oi, nuo RealFlexit olis varmaan just hyvät mulle! Mistä ostit ne ja sopiikohan ne ihan kaikenlaisille juoksulenkeille? :-)

Xxx (Ei varmistettu)

onko nää ite hankittu vai blogin kautta saatuja? yleensäkin olisi kiva jos merkkaisit mitkä on blogin kautta saatu/mainoslinkeillä :)

Hanna (Ei varmistettu)

vitsi sulla on jalkalihakset kasvanu! upeen näköstä :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Moikka!

Mä oon lenkkareistani tehnykki joskus postausta, mutta uusi ei ois pahitteeksi :) Mä just tykkään noista paljasjalka malleista, kaikilla merkeillä löytyy niitä oikeestaan. Jotenki juokseminen tuntuu satakertaa helpommalta. Multa löytyy niitä free malleja eri 'tukevuuksilla' ja juoksen jäykimmillä kyllä pitkiäki 20km lenkkejä.

Homman nimi on se että saan paketteja kotiin varmaan joka päivä, ilmasta kamaa tulee paljon. Todella harvoin kirjottelen/ylistän tuotteita. Oon ottanu sen periaatteen etten mainitse mitään ellei tuote oo musta tosi hyvä, jolloin se ansaitseeki mun kehuja. En oo koskaan tehny mitään diiliä jossa mun olis pakko mainostaa jotain, never. Nää sain sponssina reebokilta joku aika sitten!

sara.tickle (Ei varmistettu)

mulla ei oo mitään mainoslinkkejä täällä blogissa vielä koskaan ollut, en tiiä tuleeko mutta tottakai ilmotan siitä erikseen jos tämmönen linkki esiintyy :)

-Sara

Maiski (Ei varmistettu)

Pakko ottaa osaa tuohon mainoskeskusteluun, koska se on oikeasti mielestäni tosi mielenkiintoista :)

Kyllähän se on lenkkarifirmalle aina tietenkin mainosta (tässä tapauksesta heille ilmaista, mutta bloggaaja hyötyy lenkkareiden verran), kun kengät näkyvät blogissa, vaikka mitään varsinaista mainoslinkkiä ei olekaan. Mutta mielestäni lukijalla on myös oikeus tietää, vaikuttaako postauksen takana pr-firman ponnistelut ja heidän toimittamansa paketti vai ei. Korostaisin tätä avoimuutta erityisesti, koska tämä blogi on Suosikki-lehden blogi, ja lukijakunta oletettavasti nuorta, joten ei voida olettaa, että medialukutaito on huippuluokkaa...

Ja anteeksi maratonkommentti. Tarkoitus oli tosiaan vain herättää keskustelua :) Kiitos kivasta blogista ja hyvää kevättä!

http://nuotinvieresta.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

Maiski, ihan oikeessa olet! :) kivaa kevättä!

jeppis (Ei varmistettu)

heippa! oisko supersporttaajalla vinkkejä, mistä 34 jalan omistava saa hyviä juoksutossuja? löytyykö lapsille myös istuvaimennusta ja paljasjalkatossua? =) tattis!

maikki (Ei varmistettu)

moikka! hei osaisitko neuvoa noiden realflex kenkien ostossa? haluaisin tuollaiset kengät ihan vain ulkona lenkkeilyä varten, mutta mikä valita? realflex run on varmaan aika varma valinta, mutta muissa malleissa olisi niin mukavia värivaihtoehtoja, että ne houkuttaisivat enemmän. eli onko tuo realflex optimal (mitkä nuo sinunkin tossusi taitavat olla) sopivat myös juoksuun, vai enemmän sisällä urheiluun?

kiitosta vaan jos tähän vastailet. pidän blogistasi ja tyylisi on pettämätön, jatka samaa rataa ! :))

barbiegames (Ei varmistettu)

Thank you for posting the great content…I was looking for something like this…I found it quiet interesting, hopefully you will keep posting such blogs…
http://www.dressupgames8.com/flashgames/girls-make-over/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/

Kommentoi