Edelleen verkkareissa

Tickle Your Fancy

Myönnetään, juhannus jäi päälle. Enkä nyt puhu pelkästään syömisistä vaan myös asuvalinnoistani. Kuinka rentouttavaa olikaan pakata kolmen päivän reissulle pelkästään t-paitoja, huppareita ja verkkahousuja. En muista milloin viimeksi olisin lähtenyt kotoa yön yli reissulle miettimättä mukaan pakattavia, seuraavien päivien asuja sen kummemmin. Tai no, kyllä minä tälläkin kerralla valikoin vaatekappaleeni tarkkaan. Halusin nimittäin pakata mukaan ne ihan kaikista mukavimmat!

Samanhenkinen asu ja todennäköisesti kampauskin on löytynyt päältäni 15 vuotta sitten. Verkkapukuni merkki tosin oli Umbro ja materiaali oli sellaista tekomokkaisen pehmeää. Apua :D Siis miksi ihmeessä verkkapuvut, jota kaikki lenkkeillessäänkin käyttivät, tehtiin sellaisesta kankaasta?! Hengittävää? I don't think so! :D

shirt and pants Adidas Originals / sandals Cos / sunnies Zara

I spent the last weekend wearing nothing but sweats. The weekend came to an end but the sweats are still here :D I'm sorry but I won't give up, not just yet. Way too comfy!

 

T. Sara

Kommentit

Niiina (Ei varmistettu)

Verkkapuvut on ihania! :D Nykyään ehkä vähän paremman näkösiä..

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehkä vähän :D

eveliina25 (Ei varmistettu)

Hahaha muistuipa mieleen et mulla oli just semmosta matskua umbron violetti setti :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah meitsillä viininpuna-tummanvihreä. Timanttinen :D

Leelee (Ei varmistettu)

Säämiskäverkkarit <3

saratickle
Tickle Your Fancy

SÄÄMISKÄT!!

Lotta Katariina
Pumpui

Mä olin järjettömän ylpeä mun viininpunaisesta Umbro-säämiskäasusta. Siitä luovuin vasta kun sain Addun nappiverkkarit :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahhah ihana :D

eikaikkinimetvoiollarekisteröityjä (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida että tuntuu et vaan sä pystyt rokkaamaan asun ku asun!! Oli sitte kyseessä 70-luvun leveelahkeiset kukkahousut tai just tommonen verkka-asu, kovin monen muun ihmisen päällä ei vastaava näyttäis yhtä päheeltä. Oot makee mimmi (ja tähän se aurinkolasiemoji) ja sun blogi on ihan huippu! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti kovasti näistä sanoista <3 Ihana kuulla :)

Ps. kaikki nimimerkit taas käytössä!!! :D

Jape (Ei varmistettu)

siiis en kestä, juuri tosta ällöttävästä matskustahan tehtiin todellakin verkkapukuja!! Olin jo unohtanut koko kankaan, mutta nyt sain kyllä karmivan flashbackin... Muistan myös, miten vähänkin kuivat kädet oikeen RÄTISI (=jäi kai vähän kiinni kankaaseen?) jos koski tosta tehtyyn vaatteeseen. Eihän se ollut edes sellasta kun normaalisti tekomokka yleensä? :-D nnyyyääähh... mutta sä oot kyllä hauska kun kiinnität huomiota aina tällasiin seikkoihin!

Kommentoi