Edessä jännittävä viikko

Tickle Your Fancy

Havahduin viikonloppuna siihen, että klo 22 oli vielä suht valosaa. Siis kympiltä valoisaa?! Tästä ei ole kovin kauaa kun esittelin täällä kirppikseltä löytynyttä mokkatakkia ja iloitsin siitä, että asukuvia voi napsia vielä puoli viideltä illalla (huom viideltä oli jo liian pimeää :D). Toinen random fakta: kahden viikon päästä on kesäkuu?!

Tuntuu, että koko kevät on valunut sormien välistä. Aivan hetki sitten pohdin, että joko voi puhua keväästä kun mittari näyttää vain viittä astetta ja seuraavassa hetkessä herään maanantaihin, jolloin kesäkuuhun on enää kaksi viikkoa? Suomen kevät on lyhyt, mutta tämä tuntuu kyllä ekstralyhyeltä. Mitä on oikein tapahtunut? Sen lisäksi, että kelit ovat pysyneet auringon pilkahteluista huolimatta koleina, on kevät menty juoksuputkessa. Katse on ollut vahvasti kohti maratonia, joka häämöttää jo hitto soikoon kuuden päivän päässä.

Maratonviikon kunniaksi treeni- ja juoksuaiheisia juttuja on luvassa viikon jokaisena päivänä! :)

kuvista kiitos Ellille! :)

 

T. Sara

Kommentit

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Ihana ihana asu! Upee liivi :) katoin ulos nukkumaan mennessä joskus klo 23 ja horisontissa näky vieläkin keltasta auringonlaskun jäljiltä :) sit heräsin joskus yöllä ja luulin että on aamu kun oli niin valosaa, mut kello oli jotain puol 4! Niin kivaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti sinulle! Hei IHANAAA!! :) 

Essisofiaa (Ei varmistettu)

Ihana asu!! Ja niimpä, tää kevät on mennyt kyllä ihan pikavauhtia! Valoisat illat ja aamut on kyllä ihan super, eikä se lähestyvä kesäkään haittaa!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hujauksella! Mutta tosiaan, valoisat illat, tervetuloa!!

Eltsu (Ei varmistettu)

Hihiii ole hyvä, oot ihana <3 :)

saratickle
Tickle Your Fancy

:) pusipusii

Kommentoi