EDULLISIA LISÄRAVINTEITA

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays & Lidl Sportyfeel

Tähän on tultu, naapurin Lidlistä saa lisäravinteita! Minulla on tapana suhtautua kaikkeen tämän tyyppiseen tosi epäilevästi, aina. Koska hinnat ovat sen verran edulliset, jonkun asian on pakko mättää. Omat henkilökohtaiset veikkaukseni olivat joko a) keinotekoinen maku b) kuiva koostumus, jolloin proteiinipatukat jäävät kitalakeen (tapahtuu btw aivan todella monen prodepatukan kanssa), tai vaihtoehto c) tuotteissa on hirvittävät määrät sokeria.

Eräänä lokakuisena perjantai-iltapäivänä Lidliin kukkaostoksille tullessani törmäsin yllättäen vieressä möllöttävään Sportyfeel -seinään. Mikä juttu? Patukat maksoivat lähes puolet normaaleja vähemmän ja palautusjauheissakin oli iso heitto. Epäilijä hyökkäsi heti tuoteselostusten kimppuun. Osassa tuotteista oli kyllä enemmän sokeria, mutta päätin kokeilla sweet strawberry nimistä proteiinipatukkaa, jonka kyljessä oli leima "no added sugar". Nam! Se oli todella toimiva niin koostumukseltaan, maultaan kuin ravintosisällöltäänkin.

Mikä on oma suhteeni lisäravinteisiin? Käytän niitä treenin jälkeen ja silloin tällöin välipaloina. Kaupungilla ollessani nälän yllättäessä on tyypillistä poiketa nappaamaan kioskilta esim. proteiinipatukka. Palautusjuomaa juon aina treenin jälkeen (sekoitan palautusjauheen veteen).

Miksi lisäravinteita sitten kannattaa käyttää? Miksei välipalana voi syödä porkkanaa tai banaania? Palautusjuoman/proteiinipatukan ero esim banaaniin on se, että ne sisältävät monipuolisesti niin proteiineja, hiilareita kuin rasvojakin, kun taas banaani koostuu lähes pelkästään hiilareista. Palautusjuoma sisältää siis samoja asioita kuin normaali ruokakin. Se on huomattavasti helpompi vaihtoehto sille, että kantaisit käsilaukussasi/roudaisit salille purkissa kanaa, riisiä ja vihanneksia. Lisäravinteet eivät kuitenkaan toimi ruoan korvikkeina vaan nimensä mukaan lisänä normaalissa ruokavaliossa. Palautusjuomista aiemmin kirjoittamani postaus täällä.

Nyt tämän kampanjan myötä pääsin testaamaan muitakin Sportyfeel tuotteita (kaikki Sportyfeel tuotteet löytyvät muuten (täältä). Oodi palautusjauhe annospusseille, mestarillinen keksintö! Pussit kulkevat helposti mukana eikä treeneihin tarvitse raahata erillistä sheikkeriä, johon on kotona lastannut valmiiksi palautusjauheet. Annospusseissa on sekin hyvä, että niillä voi testata tuotteen maun ennen jättiläistönikän ostoa. Nimimerkillä kerran sain kaupassa jonkun kokeilunhaluisen päähänpiston ja ostin ison pussin päärynäpalkkaria? Jokainen voi arvata miltä se sitten maistui… Sillä mentiin perinteisesti useampi kuukausi ja jokaisen treenin jälkeen suorastaan inhotti juoda sitä. Ihanaa :D

Omat suosikkini:

 Sweet Strawberry - proteiinipatukka (patukka sis. 24g proteiinia, 0,9g sokeria, 6g rasvaa)

Mint Chocolate - palautusjauhe annospussi (pussi sis. 22g proteiinia, 1,7g sokeria, 2,1g rasvaa)

(* Sportyfeel tuotteet saatu yhteistyön kautta)

Kampanjasivuilla muidenkin bloggaajien kokemuksia + mahdollisuus voittaa Sportyfeel tuotepaketteja!

Oliko joku muukin ehtinyt jo näitä tuotteita kokeilemaan?

 

T. Sara

Kommentit

katsku (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Meikän lemppari noista patukoista se lakritsin makuinen! Hinnasta kyllä plussaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oi sitä en oo vielä testannukka!

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

meikkis kans testaili noita :D jotenkin oli vaan mun makuun supermakeita ?!

saratickle
Tickle Your Fancy

joo mä luinki sun postauksen, se oli sika kiva! :) On kyllä makeempia kun mihin mäki oon tottunu, mut toisaalta se maku maistuu sellaselta aidolta marjalta/mintulta jne! Musta on ihana ku palkkaristaki erottuu selkeesti freesi minttu!

Maria (Ei varmistettu)

Tosi paljon haluaisin kokeilla, harmi vaan kun jauheista ei oo laktoositonta versioo! Ja patukoissa tais olla kaks, ja niissä sitte sokerin määrä oli suurempi. :( Laktoosittomia kun ei tuppaa olee hirveesti! Muut laktoosittomat, onko lisävinkkejä? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

oh shirt, eikö! toivotaa että niitä tulee lisää!

Annalotta (Ei varmistettu) http://annalottaj.blogspot.com

Tykkääntykkään ja tykkään vielä kerran enemmän sun blogista! Mä niin pystyn samastumaan kaikkeen mitä ite aattelet ja touhuat ja postailet !!
Mulla on kuitenkin pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, että mistä sä löydät nä kaikki sun yhteistyökumppanit ja lahjotukset ymym (ooon saanut ihan tärkeen bloggaus innostuksen sun kautta takas ja oih vielä joku mäki haluisin vedellä näitä kampanjoita tai muuta vastaavaa!)
Ja sitten tähän postauksen pariin.. Mä tosiaan en oo ikinä kokeillut noita jauheita ja mietin tosi usein mikä ero niillä on hintalaatu suhteen, itse opiskelijana ja nyt erityisesti vaihto-oppilaana budjetti on vähän liiankin pieni kaikkeen erityiseen, onko ne susta oikeesti noin hyviä kuin annat kuvan tässä postauksessa? Ja mainitsit että ne on hyviä välipaloja myös .. Muttei varmaankaan päivittäiseen käyttöön.. Vai mikä sun mielipide on tähän :-D oon erittäin vainoharhanen myös noista sokeri & rasva & lisäaine määristä ja lihottaako ne ennenpitkää vai ei..
Viimeistään suomeen palatessani ja kun löytäisin vielä jotain tuloja niin ehdottomasti aion kokeilla !

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiitos! :) Yhteistyökuviot ovat kertyneet vuosie nvarrella ja niitä tulee myös paljon Inidedaysin puolelta!

Tää on mun rehellinen mielipiteeni tutteesta. Käyppä tsekkaamassa vielä muiden kampanjassa mukana olleiden bloggaajien ajatuksia mikäli kaipaat varmistusta!

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

En oo vielä testannu, mut pitäis varmaan testata! Ainakin noita palautusjauhepusseja pitää käydä ostamassa testaukseen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne on huippuja! :)

Jenspa (Ei varmistettu)

Palautusjuomia juodaan sen vuoksi jos reenaa lujaa ja tarvitaan nopea palautuminen, nestemäisessä muodossa oleva proteiini pääsee lihasten käytettäväksi nopeammin sulamaton ruoka. Ja kerroit juovasi/syöväsi maitotuotteita hyvin vähän, lähes välttelet, ,kuitenkin kaikki lisäravinteesi mistä puhut seuraavissa posteissa, sisältävät maitoa... hmm

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin, kerroin vähentäneeni (en juo enää maitoa, en syö rahkaa samalla tavalla), siinä on ero.

tilta (Ei varmistettu)

mie pääsin maistelemaan noita I love me -messuilla ja ihastuin kyllä ihan täysin tuohon lakritsiin, se on miun lemppari myös jätskimakuna, joten se nyt ei ollu mitenkään yllättävää :D varmasti sitä vielä Lidlistä eksyy kauppakassiin... mut miksei muilla valmistajilla oo mitään lakritsin makuista, se vaan pisti mietityttämään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Laku alkoi nyt kiinnostamaan!! :D

Mie (Ei varmistettu)

Voikohan tuota minttusuklaa palautusjuomajauhepussin sisältöä sekoittaa lämpimään veteen? Miten ainesten teho säilyy.....? Lämmin minttusuklaajuoma houkuttelisi kylmää enemmän....

saratickle
Tickle Your Fancy

Hmmm, en usko että siitä haittaa ainakaan on! :)

Kommentoi