EHDOLLA x 2 - Äänestä ja voita upeita palkintoja

Tickle Your Fancy

Välillä on niitä päiviä kun usko itseensä on nollassa. Aivan pohjamudissa. Vaikka rakastan työtäni, välillä vaan tuntuu, ettei minusta ole yhtään mihinkään. En ole riittävän hyvä, en tarpeeksi tehokas enkä tippaakaan luova.

Voitte varmaan kuvitella kuinka hyvältä tuntuukaan kuulla, että blogini on asetettu ehdolle kahteen eri blogigaalaan. Se, että omaa panostani blogimaailmassa arvostetaan, se saa miltei kyyneleet silmiini. Oma blogi noiden kaikkien kovien nimien joukossa, siis vau! En voi muuta kuin kiittää teitä rakkaat lukijat siitä, että pidätte unelmaduuniani elossa, vaikka meikäläisellä täällä usko välillä horjuisikin :)

 

 

1. The Blog Awards Finland 2015 

- Best lifestyle blog - 

 

Blog Awards Finland järkätään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa. Tuomaristo on valinnut jokaiseen kategoriaan ehdolle viisi suomalaista blogia. Tickle Your Fancy on ehdolla vuoden parhaana lifestyle -blogina!

Äänestää voit kaikissa kategorioissa sunnuntaihin 27.9 asti. Äänestäneiden kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput 2.10 järjestettävään gaalaan!

Äänestää voit TÄÄLLÄ

 

 

2. Nordic Blogger Awards 2015 By Zalando

- Best lifestyle blog - 

 

Bloggers Awards 2015 by Zalando palkitsee Pohjoismaiden parhaat blogit. Lukijoilla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan People's Choice sarjassa. Tuomaristo valitsee muiden sarjojen voittajat.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kahden hengen matka Kööpenhaminaan 29.10 järjestettävään Bloggers Awards 2015 by Zalando -gaalaan!

Äänestää voit TÄÄLLÄ

 

Jättimäinen kiitos kaikista tähän asti saamistani äänistä!!! <3 Sanat ei riitä!

 

xx Sara

Kommentit

Ines (Ei varmistettu) http://myruwayoflife.blogspot.com

Jes, äänet annettu! :) Todella ansaitsisit voiton! Tsemppiä &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

kääk voi kiitos!! :)

Bambilara (Ei varmistettu)

Mitä sä Sara siellä ihmettelet, tottakai olet paikkasi ansainnut molemmissa gaaloissa! &lt;3 Oot ihan heittämällä Suomen paras bloggaaja, ja mä todella todella toivon, että voittaisit molemmat skabat :)

Kommentoi