Ei muuta kun samaan ansaan

Tickle Your Fancy

Keissi Berliini on tapahtunut jälleen. Vietettiin melko tarkalleen vuosi sitten helluntaiviikonloppua kyseisessä kaupungissa tietämättä kahden päivän helluntaivapaista. Shoppailulle pyhitetty loppuloma sai uuden käänteen kun jokaisen liikkeen ovessa luki "CLOSED". Nyt naurattaa, silloin ei :D

No, tismalleen sama homma tapahtui tälläkin kertaa. Helluntaiviikonloppuna jälleen liikkeellä ja kaupat kiinni kaksi päivää (onneksi ehittiin tyhjentää 2hand kauppoja perjantaina!). What are the odds?! Shoppailupäiväksi suunniteltu pilvinen maanantai muuttui window shoppailuksi tihkusateessa. Kierrettiin raikkaalta tuoksuvia sumuisia puistoja, kunnes sade yltyi. Päädyttiin leffateatteriin ja heti seuraavaksi alkavaan elokuvaan, joka kertoi, no mistäs muutakaan kuin juoksusta! Aihehan meille selvisi vasta salissa :D Kyseinen pätkä oli kaikenlisäksi niin tajuttoman koskettava että itkin silmät päästä. Sateinen leffapäivä viimeisteltiin vielä hyvillä pizzoilla. Päivä meni sittenkin täysin nappiin!

Blogiin tulossa muuten pian köpisvinkkejä, niitä nimittäin löytyy nyt kasapäin! :)

 

T. Sara

Kommentit

Sarqulii (Ei varmistettu) http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

Vitsit kuinks ihania kuvia! Ollaan menossa kanssa Köpikseen ens viikolla ja nää kuvat kyllä nostattaa matkakuumetta entisestään! Oisko sulla antaa vinkkejä noista 2hand kaupoista? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa! Yksi omista suosikeistani on nimeltään Episode. Kyseessä on 2hand ketju, jonka tarjonta vaan yllättää joka kerta. http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/perfect-2hand-store-episode tuolta löytyy vanha postaukseni paikasta! :)

Kivaa reissua, nauttikaa!

hilja (Ei varmistettu) http://featherlightsilence.blogspot.fi/

upeita kuvia!! tää blogi (ja sinä) on niin kultaa! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!!! :)

Juoksuleffaan (Ei varmistettu)

Mikä elokuva oli kyseessä?

saratickle
Tickle Your Fancy

McFarland USA <3 Huom. Disneyn leffa! :D

Janette (Ei varmistettu)

Kaikki kuvat Köpiksestä on ollut niin ihania! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee, kiitti! :)

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Joskus on kiva vain hengailla toisessa kaupungissa. Aina ei tarvitse "suoriutua". Ja Köpis on hyvä esimerkki sellaisesta kaupungista. Olisi hienoa, jos ottaisit yhtä paljon "matkailijakuvia" Helsingistä, kuvailisit enemmän rakennuksia, kauppoja ja ruokia. Helsinki on niin kaunis, ja kun osaat ottaa niin hyviä kuvia, niin kaupungin salaisuudetkin tulisivat hienosti esiin :)

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi