Ei niin freesinä Barcelonassa

Tickle Your Fancy

 

Puuh! Näissä kuvissa näette flunssasta ja migreenistä selvinneen ihmisen. Hitto vie, voiko nämä edes iskeä samalle päivälle, ihan oikeasti! Voin kertoa, että tässä olotilassa on muuten erityisen mukava lentää. Korvat aukesivat about 2h sitten edellispäivän lennolta :D

Tultiin tosiaan eilen illalla Barcelonaan Anna Codorniun kanssa ja jouduin ikävikseni skippaamaan ensimmäisen päivän ohjelman. Nyt nukuttuani megalomaaniset päikkärit ja saatuani äsken päivän ensimmäisen kahviannoksen on tilanne jo ihan toinen! En malta odottaa mitä on luvassa!

Mahtavaa viikonloppua kaikille :)

 

 

NLY knit here*

NLY jeans here*

Gucci belt

Thomas Sabo rings/necklaces

(*adlink)

 

Psst. nyt napsahti sähköpostiin niin täydelliseen aikaan alennuskoodimeili, että ajattelin jakaa teidän kanssanne. Nelly tarjoaa tänä viikonloppuna (la-su) -20% heidän verkkokaupan tuotteistaan. Alennuksen saat koodilla TICKLE20. Shoppailemaan pääset täällä!

Psst. ei koske black list -tuotteita

 

xx Sara

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mulla iski eka migreeni eilen aamulla, ja kun siitä selvisin ni iski kurkkukipu illalla. Nyt kunnon flunssa päällä. Ei käy kateeksi että kärsit kummastakin yhtä aikaa! Yhdessä on jo ihan tarpeeksi. 

Paranemisia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi eikä!! Paranemisia sinne, meikä yrittää saada myös itteni kuntoon!

Oon pitkään harkinnut noiden farkkujen ostoa, mutta mietin että onko me mukavat jalassa? Onko sellasta kovaa farkkua vai joustaako?

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mulla on yleensä koko 27, mutta näistä otin 26. Puntit on vähän pitkät omaan jalkaan, ajattelin leikata lyhyemmiksi! Mutta matsku on tosi miellyttävä, just sellanen pehmeä! :)

Nellynfarkut (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/comment/reply/310206/1040272

Kiitos kun vastasit! Näyttäis kuvissa ihan täydellisiltä mom-jeanseilta *sydänsilmäemoji*

Kommentoi