Ei niin perinteinen joululook

Tickle Your Fancy

Heyy! Pikapäivitykset blogiin sillä välin kun muut on nokosilla! :)

Joulu sujunut ihanan rauhallisesti. Lueskeltu kirjoja, hakattu musavisaa, ulkoiltu, juotu litratolkulla glögiä, saunottu, syöty riisipuuroa  ja nautittu toistemme seurasta (etenkin kolmeviikkoisesta pikkupaketista, awwww <3). Niin, ja kuljettu ulkona nilkkahousuissa ja nahkatakissa, haha. Aivan hullua! Aatto vietettiin poikaystävän perheen luona ja nyt loppuviikko majaillaan minun vanhempieni luona Kotkassa. Voi että, niin ihana olla koko porukka saman katon alla!

Nyt alakerrasta huudellaan jo "sarkkia" (tätä lempinimeä onkin jo ollut ikävä :D). Lupauduin tosiaan veikan kanssa juoksulenkille ennen joulusaunaa. Se on mentävä nyt. Ihanaa joulua tyypit, kuullaan <3 

hat 2hand / jacket Cubus / shirt Zara / pants Lindex / sneakers Junkyard

 

xx Sara

Kommentit

upea sinä! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

ääääks <3 :)

Katariina0124 (Ei varmistettu)

Tyylikäs, kiva asu! Sulla on aivan ihanat hiukset. Sopivat sulle tosi hyvin. Trimmaatko itse otsista vai käytkö joka kerta leikkauttamassa sen kampaajalla? Jos sulla on antaa jotain otsiksen kotona trimmaus vinkkejä, niin kerro! :) Mukavaa joulun aikaa sulle ❤

saratickle
Tickle Your Fancy

otsatukka kasvaa niin nopeasti, että trimmailen sitä ihan kotosalla. Parempi varmaan, etten jaa leikkausvinkkejä täällä, olen nimittäin erittäin huono siinä :D Tämä otsismalli on syntynyt viikon takaisella kampaajakäynnillä :)

Ihania joulupyhiä! :)

HKHK (Ei varmistettu)

Uusi lukija täällä hei! :) Huomioni kiinnittyi ihaniin hiuksiisi! Oletko vaalentanut koko hiukset vai onko raitoja vain tosi paljon, vai kenties harvinainen oma väri?! Vuosien tauon jälkeen tuollainen tosi vaalea alkoi taas kiinnostaa, voisitko paljastaa hiustesi salat?

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka ja tervetuloa matkaan!! :) Tämä väri on syntynyt ihan koko tukan värjäyksellä ja sanotaan, että viikko Australiassa vaalensi sen vielä tuplasti. Tukka on kyllä melko vaalea jo ihan luonnostaan :)

Kommentoi