Ei päivän, vaan viikon asu

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

Yrittäkääpä etsiä pukeutumisinspiraatiota talviasuille. Ei varmasti löydy. Street style -sivustot pursuavat paljaita nilkkoja ja kevyitä päällystakkeja, vaikka eletään kuulemma tammikuisessa Tukholmassa... Kuka näistä inspiroituu kun astemittari näyttää -20c?!

Voisko joku pliis perustaa street style -sivuston, jossa kuvattaisiin trendikkäitä, oikeasti kylmien kelejen asuja?!? Vai onko tuollainen pukeutuminen edes mahdollista? Täällä on ainakin liikuttu yhdessä ja samassa asussa kohta viikko (huom en poistu asunnosta ilman laskuhanskojani :D), eikä loppua näy :D Tosin ei siinä mitään, rakastun tähän Ralph Laurenin untuvatakkiin joka talvi uudestaan, Timberlandeista puhumattakaan!

coat Ralph Lauren, Zalando // shoes Timberland (here*)

 

Not outfit of the day but outfit of the week. It's -20 degrees in Finland, I'm running out of ideas :D For the past week my style inspiration has been an eskimo.... Guess these days it's samrter to forget the trends and wear those clothes that really keeps you warm. And those clothes are my Ralph Lauren downcoat and Timerlands!

 

Pictures: Minna Somero

xx Sara

Kommentit

annann (Ei varmistettu)

Näinpä! Huvittaa välillä, kun katselee vaikka ruotsalaisten bloggaajien asukuvia. Korkkarit jalassa ja nilkat paljaana :D?!? Tuskinpa Tukholmassa niin paljon lämpimämpää on :D. Arvostan siis sitä, että sulla on säänmukainen varustus. Harvemmin näkee inspiraatiota talvipukeutumiseen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon kyllä vähän samaa mieltä! Tai siis toki kuvia on bloggaajilla varmasti varastossa lämpimimmiltä keleiltä, ja tietty kivoja asukuvia on aina mukava katsoa, MUTTA ei näistä kyllä pukeutumisinspiraatiota tammikuulle irtoa :D

Enemmän talvipukeutumisinspistä kiitos!

 

P (Ei varmistettu)

Äääh en kestä, toi asu näyttää niin kivalta sun päällä!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti?! :D Kiitti!

P (Ei varmistettu)

Jep, koska keksin just et tarvin tollasen takin! :-D

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Olen samaa mieltä, Pohjolan viileitä ilmoja esitteleviä tyylisivustoja on aivan liian vähän! Ja talvellakin voi näyttää hyvältä <3 Helsinki on tällä viikolla ollut niin mielettömän kaunis, halo-effekteineen ja merisavuineen, että on hassua että kylmää säätä aina vain haukutaan eikä sitä juhlita. Lyhyen kauden se kuitenkin meilläkin nykyään kestää. Tämän tyyppisiä lumisia muotikuvia http://citizencouture.com/2010/03/olya-thompson/ näkee harvoin, mutta siinä mielestäni juuri tarvitaan lisää tyyliblogeja, jotka rohkeati tuovat esiin myös pohjoisen pukeutumistyylin. Ihana takki sinulla, oma suosikkitalvitakkini on vaaleanharmaa: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/01/the-perfect-winter-jacket.html.

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo lisää näitä ehdottomasti! :)

Nata - White Trash Disease

Haha oon näyttäny tän viikon tismalleen samalta :D

siis oon pohtinu viimesen viikon ihan samaa! jotenkin vaan ne toppatakit ei tunnu olevan se kaikkein kuvattavin ja tyylikkäin vaatekappale, vaikka onkin mukava! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No juuri näin! 

Kommentoi