Ei se määrä, vaan se laatu

Tickle Your Fancy

Kun kerron treenaavani neljä kertaa viikossa, saan vastaukseksi usein: "ai vaan neljä?"

TFW:lle vuosi sitten liittyessäni, tippui samalla myös treenimääräni. Saatoin ravata salilla ja lenkillä helposti kuusi tai seitsemän kertaa viikossa. Se 1,5h hortoilu puolentunnin alkulämpöineen vaihtui lyhyeen, mutta tehokkaaseen treeniin. Määrä korvautui laadulla ja tuloksia alkoi syntymään.

Kun treenataan, myös treenataan. Ei näpytellä puhelinta, etsitä hyvää treenibiisiä tai vaellella laitteiden välillä. Yksi siisteimmistä asioista on juurikin se, ettei päässä pyöri tunnin aikana työasiat, ei kauppalista eikä se minkä väristä pyykkiä peset seuraavaksi. Tunnin aikana sinulta vaaditaan täydellistä keskittymistä joko omaan treeniisi tai parisi valmentamiseen ja kannustamiseen. En tiedä olenko vielä ikinä katsonut salin seinällä roikkuvaa kelloa kesken tunnin. Ollaan niin kiinni hetkessä, että aika kuluu aivan käsittämättömän nopeasti.

Tänään taas mennään. Energistä viikkoa kaikille! :)

clothes and shoes Nike

 

xx Sara

Kommentit

banana (Ei varmistettu)

Se on kyllä mahtavaa, kun treeni sujuu hyvin ja ajankulun unohtaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Loistava tila! Kertakaikkiaan!

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemi.com

Pitää kyllä päästä takas treenaamisen makuun! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on parasta! :)

saskia (Ei varmistettu)

Voin kyllä niin samaistua sun tekstiin! Treenit TFW:llä menee aivan älyttömän nopeesti ja kehitystä on tapahtunut valtavasti..Terkuin Tampereen TFW:llä treenaava :) PS. tuu joskus käymään Tampereen salilla ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiii mahtava kuulla! Ois kyllä niin siistiä päästä vierailemaan!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi,

Olen seurannut blogiasi ahkerasti ja huomannut, että juokset myös TFW:n treenien ohella?
Sisältyykö siis tuohon neljään kertaan viikossa myös juoksulenkit vai miten saat ne sisällytettyä viikkoon?

Kiitos parhaimmasta blogista ikinä!

Lilja U. (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Minulle on ainakin joskus sanottu, että ihminen ei kykene harjoittelemaan tehokkaasti tuntia kauempaa. Joten allekirjoitan tuon, että turha venyttää treeniä turhanpitkäksi, jolloin puolet ajasta on pelkkää huuhaata. Olen myös kokeillut useita eri lajeja, ja heitän lajin romukoppaan samantien, jos alan vilkuileen seinällä olevaa kelloa. Urheilun tulee olla hauskaa! :)

Laura-Sofia (Ei varmistettu) http://laurasofiatuo.blogspot.fi

Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa. Myös mulla meni ennen "turhaa" aikaa salilla haahuiluun ja tuli käytyä useemmin reenaamassa. Kun alotin crossfit-reenit niin reenimäärät on 3-5 kertaa viikossa ja osa saattaa olla vaikka vaan lihashuoltoa mikä on tärkeetä kans. Myös usein venyttelyn ja lämmittelyn unohti niissä omissa reenaamisissa.. :D Ei se määrä vaan se laatu! Allekirjoitan.

Kommentoi