EI SITTEN IMUROIDA

Tickle Your Fancy

coat Zara / sweater Zara / pants Gina Tricot* / sneakers Nikestore / cap Stadium / clutch Bik Bok* (*=gifted)

Pelolla odotan sitä päivää kun Roshe Runit ovat ulos liian kylmät. Paksumpien sukkien kanssa ne vielä menevät, mutta äh jalkapöydän päällä oleva kangas on niin onnettoman ohutta (huom, kesällä ylistin samaista kangasta), että pelkäämäni päivä alkaa jo vauhdikkaasti lähestyä. Buu!

Mites tää mun ajantaju viimeaikoina? Olin äsken ryhtymässä imuroimaan, kunnes töpseliä seinään kytkiessäni vilkaisin uunin kelloa, aaa 22:45, ehkä EI SITTENKÄÄN. Harmi sinänsä, olinhan kuitenkin päässyt imuroimisen aloittamisen vaikeimman kohdan yli: imuri ulos kaapista. Pieni lisäys, imuri ulos kaapista, joka toimii siis samalla pullokaappina ja lehtikaappina ja ikeakassikaappina ja pesuainekaappina ja silitysrautakaappina ja vessapaperikaappina ja taisinpa tunkea sinne yhden suht massiivisen kokoisen goodiebaginkin ja ellen ihan väärin muista, piilotin sinne pari vähemmälle käytölle jäänyttä laukkuakin (kaapin tulevaisuus on siis taattu). Ja tällä kertaahan en siis tiputtanut yhtäkään Sol pulloa enkä kaatanut Vanish tahranpoistoainetta enkä aiheuttanut sinisten ikeakassien + vessapaoeritornin massavyöryä keittiön lattialle. Sain imurin nätisti ulos. No tietysti sain, sillä tämän ainoan kerran kun se tuhoa aiheuttamatta näkee päivänvaloa (no ei päivänvaloa yheltätoista illalla, mutta no liesituulettimen valon nyt ainakin), en tarvitse sitä. Ah, just life.

 

T. Sara

Kommentit

Trick (Ei varmistettu)

Moikka!

Tuo sun juoksukenkäkommentti on kyllä pelottavan totta, hrrr! Ois muuten mahtavaa jos tekisit treeniasupostauksen näin pikkupakkasille. Mitä pitää ottaa huomioon, miten pysyä lämpimänä, mitä laittaa päälle ettei kuitenkaan juostessa pakahdu, jne? Täällä on nimittäin aloitettu juoksuharrastus keväällä ja näin ilmojen viiletessä alkaa mennä sormi suuhun pukeutumisen suhteen :D

Kiitti aivan huikeesta blogista! ^_^

saratickle
Tickle Your Fancy

Tästä oon muistaakseni aikoinaan postauksen tehnytkin, mutta koko hommaan vaikuttaa niin vahvasti se, paljonko ulkona tuulee, onko pakkasta jne. Kerrospukeutuminen on avain onneen tässä lajissa! :)

katsku (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Sul on kyl niin huikee huumorintaju :-D Aamun naurut, kiitos siitä! Ja ihana asu, itekin just harmittelin kuinka lenkkareissa alkaa olla jo ihan liian viilee :(

saratickle
Tickle Your Fancy

haha loistavaa :D

Suvi (Ei varmistettu)

Miten joku saakaan imurin kaapista ulos ottamisesta noin hauskaa tekstiä :-D nauran välillä ääneen sun postauksia lukiessani, kiitos ihanasta hyvän mielen blogista!

saratickle
Tickle Your Fancy

voi ihana kiitos! :) :D

memmi (Ei varmistettu)

Thank god mun imurikaapissa on vaan sen imuri (tai alahylly on vaan imurille varattu, onhan se nyt muuten täynnä roinaa..), muuten se näkis valoo nykystäkin ihan päätä huimaavaa määrää vähemmän.. :D Ja hei, mitäs sitä kellosta välittämään, kyllä munkin yläkerta imuroi aina keskellä yötä! Mikäs sen miellyttävämpää :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ai vitsi onko maailmassa ees kamalampaa ääntä kun imuroinnin ääni!! Syyllistävä imurointiääni. Aina kun sen kuulee vaan huono omatunto :D Oisko jotain äänettömiä imureita tulossa, markkinarako?

Sinii (Ei varmistettu)

Moi! Imuroiminen on ihan jees puuhaa.. Mutta siinä vaiheessa kun johto jää jumiin johonkin kulmaan ja imuri itsessään ei suostu tulemaan kulman ollessa tiellä, joutuu imuri nimittelyn ja huudon kohteeksi. Vaikka kuinka kutsuu(repii/kiskoo) sitä luokseen, ei se tule! Sitten menee hermot ja kaikki on pilalla, no pölypallot sentään ovat poissa. Imuri ei ole se aivan paras kaveri.. ehkä pitäisi viettää enemmän aikaa sen kanssa ;) Sulla huippublogi ja piristät aina! Kiitos siitä! :)

Laura (Ei varmistettu)

Niin FEEL YOU tuon imurin kanssa! Meillä aivan sama juttu, pieni siivouskaappi - paljon roinaa. Ja jumalavita kun ne tavarat tuppaa aina tulemaan mukaan kun sen imurin haluaa ulos :D voin sanoa, että se aloittaminen ja imurin otto ulos on ne vaativimmat asiat koko imuroimisessa.. Ja miksi se siivousinto iskee aina illalla? MIKSI. Just silloin kun pitäisi mennä nukkumaan, että jaksaa herätä seuraavaan päivään. Mutta kiitos tästä tekstistä, oli ihan huikea! Nauroin ääneen :D

Kommentoi