ELLE STYLE AWARDS OUTFIT

Tickle Your Fancy

Tajusin juuri, etten ole näistä kemuista tainnut mainita sanallakaan blogissa!? Iltaa vietin näiden alla näkyvien huikeiden mimmien (Silja, Natalia ja Elisa) sekä Nellyn edustajien + pr-toimiston tyttöjen kanssa :) Jokainen meistä bloggaajista valitsi gaala-asun päästä varpaisiin Nellyn mallistoista.

Tiesin heti, että haluan mekkoni Notion 1.3 mallistosta. Se, mitä en tiennyt heti, oli että päätyisin noinkin syvään kaula-aukkoon! Wow, ei todellakaan minun tapaistani. En ole kaula-aukko ihminen, mutta mielestäni syvät kaula-aukot toimivat pitkien hihojen kanssa täydellisesti! Pitkät hihat ja maksihelma halkiolla (+pieni rintavarustukseni...) tekivät tästä lookista varsin asiallisen. Ainakin tämä on oma mielipiteeni, mitäs te sanotte?

 

pictures: Fabian Wester

T. Sara

Kommentit

ELLLLii (Ei varmistettu)

Hei! pakko tulla kommentoimaan että olet kyllä kehittyny hurjasti bloggaajana. Olen seurannut sua jo hetken ja kehityksen näkee. Kuvat ovat paljon laadukkaampia ja oikeasti mietitty taustat sun muut. Ja tyylisikin alkaa olemaan jo vähän enemmän persoonallisempi,eikä enään niin perus "jokabloggarintyyli" mahtavaa!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau kiitos valtavasti palautteesta. Ihanaa kun tulit kommentoimaan tästä :) Merkitsee mulle paljon!

Topi (Ei varmistettu)

Yhdyn mielipiteessäni edelliseen kommentoijaan. Sun kuvat ja tyyli on kehittyny ihan valtavasti. Ihan mielettömän upeita kuvia nykyisin ja sä tietty! Oon seurannu sun blogia satunnaisesti jo vaik kuin pitkään, ennen mielsin tän blogin enemmän sporttityyliseksi, mutta nykyisin seurailen tätä makeiden kuvien takia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! Tämä lämmittää! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä ekan ja tokan kommentoijan kanssa! Ja nää kuvat on ihanku jostain Oscar-gaalan punaselta matolta hah :D Upeita naisia ja toi sun mekko on aivan mah-ta-va! Sopii sulle tosi hyvin :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos valtavasti <3 :)

Laura (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä syvän aukon kanssa! Mielestäni nimenomaa pitkät hihat, pitkä helma ja syvä kaula-aukko pienen rintavarustuksen kanssa on todella upea näky, hillitty ja siisti. Olet todellakin onnistunut (taas) pukemaan itsesi niin, että olet yksinkertaisesti vau! :)

Kommentoi