Ensimmäinen kesäilta

Tickle Your Fancy

 

Tämän valokuviinkin ikuistetun hetken kruunasin vuoden ensimmäiseksi kesäillaksi. Kello oli jo lähempänä kymmentä, mutta ulkona riitti vielä hyvin valoa. Päällä oli kesäklassikko: kukkamekko ja farkkutakki. Olkihatunkin nappasin kesäpäissäni mukaan vielä viime tinkaan kotoa lähtiessäni. 

Paljaat sääret ja vansit muistuttivat minua muutaman vuoden takaisista, yöllisistä lonkkarisessioista, kun saatettiin arkena pidetyn leffaillan jälkeen lähteä puolilta öin vaan rullailemaan päämäärättömästi tyhjille kaduille. Käytössä pehmentyneiden longboard-renkaiden ääni uusitulla asfaltilla on muuten kuin musiikkia korville. Niin smoothia! Lauta ei tärise lainkaan, ihan kun surffaisi aallolla.

Vuoden ensimmäisen kesäillan viimeiset auringonsäteet häikäisivät koivupuistikon lävitse. Siinä oli jotain juhannusyön tuntua. Olisipa rantasauna ja järvi, mietin.

Tänään peruuntui yksi duunireissu heinäkuulta. Tämä vapautti kaksi viikonloppua, ja toi minulle 12 lisäpäivää Suomen kesässä. Yllätyksekseni oloni oli yhtäkkiä ihan hurjan helpottunut. Taidan viettää viikonlopuista toisen mökillä. Tai ehkä jopa molemmat.

Ja mitä vielä, huomenna on kesäkuu! Ihana kesä ja ihana Suomi. Mahtavaa elää just tätä hetkeä ja just täällä <3

Ps. Voi pojat, että pidän näiden kuvien tunnelmasta. Patrick, oot huippu!

 

Pictures: Patrick Karkkolainen

 

2hand jacket

Gina Tricot dress

H&M hat

Vans sneakers

 

 

xx Sara

Kommentoi