Ensimmäistä kertaa kickboxingissa

Tickle Your Fancy

Ei vitsi mä oon kaivannu tällasta meininkiä! Sitä kun jumittuu erakkona salille ja lenkkipolulle, unohtaa millasta on isossa jengissä treenaaminen. Ja nyt en puhu salsa-latino-aerobic goes V-askelta peilien edessä (toimiva siis sekin, mutta ei mun juttu), vaan kunnon asenne treeniä. Siitä, kun jokainen tunnilla keskittyy ja antaa 110%, ja painaa täysillä loppuun, vaikka homma tuntuisi aivan mahdottomalta.

Viimeksi me käytiin boulderoimassa (johon olen jäänyt koukkuun, lauantaina taas kiipeilemään), mutta tällä kertaa testattiin SportSetter.fi:n tarjoamaa vähän erilaista treeniä. Pamautettiin Nikon ja Matin kanssa Herttoniemen Total Fitness Boxing & Kickboxing Gymille, kaksiin kickboxing treeneihin. Ei mitään armoa, vaan suoraan lajiharrastajien treeneihin. Molemmat tunnit veti brittiläinen kickboxingin maailmanmestari Darren, aivan mieletön tyyppi!

Kuinka moni muistaa Nike Training Club -treenit? No tää oli HC-versio siitä :D Porukka 3-4 hengen ryhmiin, 10 pistettä, joissa jokaisessa kolme haastavaa liikettä, ryhmä per piste ja minuutti per liike. Eli 30 liikettä putkeen, ei taukoja, kaikki tekee! Mä oon ihan tosissani kun sanon, että eilen punnersin molemmilla tunneilla yhteensä hyvin lähelle 500 kertaa :D Normaalisti treeneissä kuulemma vedetään tää piiri vielä kaks kertaa läpi, MORO!

Seuraavaksi käytiin alkeisryhmän kanssa kickboxingin tekniikkaa läpi (kuvat sieltä). Perus potkut ja lyönnit pitäis olla nyt hallussa. Kova hinku päästä kokeilemaan lisää!

Tekee välillä niin hyvää irrottautua mukavuusalueelta ja mennä ekakertalaisena rohkeasti lajia harrastavien treeneihin. Tämmösestä saan niin paljon irti!

Nyt tosiaan löyty laji, joka todella iski meikäläiseen. Tekemisen meininkiä, suosittelen ehdottomasti! Miten on teidä laita, ootteko kokeilleet? Löytyykö kickboxingia harrastavia? :)

 

T.Sara

Kommentit

jonnnnna (Ei varmistettu)

Harrastin 2 vuotta kickpoxingia ja todellakin se oli kivaa! Se oli laji jota rakastin! Ainoa että harjoituksemme kävi tylsiksi ja samanlaisiksi joka kerta koska aloittelijoita tuli joka kerta lisää :( kunto kyllä kasvoi tuota harrastaessa ja paikat kiinteytyi kuin itsestään! :) kannatan kyseistä lajia! ;)

jonnnnna (Ei varmistettu)

Harrastin 2 vuotta kickpoxingia ja todellakin se oli kivaa! Se oli laji jota rakastin! Ainoa että harjoituksemme kävi tylsiksi ja samanlaisiksi joka kerta koska aloittelijoita tuli joka kerta lisää :( kunto kyllä kasvoi tuota harrastaessa ja paikat kiinteytyi kuin itsestään! :) kannatan kyseistä lajia! ;)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

jonnnna, oikeesti! voin kuvitella! Toi on kyllä paha, pitäisi olla aina eri tasoisia ryhmiä. voin vaan kuvitella millasessa kunnossa oot ollu, terkkuja vaan sängynpohjalta, pakko tehä töitä tälleen makuulleen. Katotaan millon pääsen ylös tän selän kanssa :D

Sara

meakivisto (Ei varmistettu)

Näistä sun postauksista saa kyllä niin paljon motivaatiota nainen! Ei vitsi, just tollasta HC-treeniä mäkin kaipailen!! Mikään ei oo sen parempaa kun saa antaa itsestään irti sen 110% :-) Itekin aika jumittunut nyt samoihin treeneihin, mutta onneksi tällä viikolla saan alotettua taas vanhan kivan harrastuksen ja tulee taas vaihtelua, jee!

you go girl!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

meakivistö, ihanaa hei mahtava kuulla! kiitos!!! Mä oon myös yrittäny ottaa nyt vähä monipuolisemman meiningin tähän treenaamiseen niin into pysyy kympissä :) tosi kiva kuulla, että sullekin tulee uutta potkua, tseeeemppiä sinne :)

-Sara

LisMoi (Ei varmistettu)

Ei vitsi, mulle tuli hirvee hinku päästä taas thainyrkkeilemään. Eli kiitos motivoimisesta! Harrastin thaikkua tossa pari vuotta, mutta sitten mun nivuset ilmoitti ettei ne kestä niitä potkuja ja oon nyt pitänyt yli vuoden jo taukoa. Nyt tekis taas mieli ja eiköhän nivuset oo jo levännyt tarpeeks! Suosittelen myös kokeilemaan sitä lajia, sehän eroaa ihan hitusen potkunyrkkeilystä. Ja siihen jää niiiiiin koukkuun... :D

missindependent (Ei varmistettu)

ite vaihdoin jalkapallon kickboxingii kolme neljä vuotta sitten, kickiboxingii tuli vedettyy pari vuotta ja sitten päädyin thaiboxingii, ihan mahtavia lajeja !! pääsee käyttää koko kroppaa ja antaa kaikkensa plus toi on ehkä parasta aggressioiden purkamista ikinä :D haha

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

LisMoi, hahaa mahtavaa! Eikä, thaiboxing kuulostaa törkeen hyvältä, pitää ehdottaa tota! Kiitos vinkistä :) Toivottavasti sun nivuset on parantunu, mä pidän peukkuja :)

missindependent, mahtavan monipuolinen harrastus ura sulla! :) Joo ei kyllä mun on nyt pakko käydä sitä testaamassa!! :D Missähän helsingistä löytyis?

-Sara

HeidiOntheGo (Ei varmistettu)

Kickboxing on ihan parasta! Jenkeissa asuessa kavin pari kertaa viikossa, mutta nyt Helsingista en ole viela loytanyt hyvaa paikkaa...

heidiOntheGo (Ei varmistettu)

Ai niin, tavattiin muuten pari vuotta sitten Nike Conventionissa, siina juoksukoulussa... et varmaan muista enaa :) kay tsekkaan mun blogi www.hellu79.blogspot.fi , jos vaikka muistat!

Heidi

mijjjja (Ei varmistettu)

Mites se viikon lepotauko sairastamisen jälkeen? :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahaa mähän puhuin etten samalla viikolla tee mitään ;) ainakin oli tarkotus :D Nyt on tosi hyvä fiilis, ei valu nenä ei!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

heei mahtavan insiporiva blogi :) kiitos siitä! Nyt mulla tökkii! Selasin vasta pari postausta, enkä löytänyt selkeitä kuvia sinusta, mutta taidan koluta läpi! :D Kiva kun ilmottauduit ja kickboxing oli kyllä niin siistiä! :)

Kikki---- (Ei varmistettu)

Mahtava laji!

Liikkujaaaaa (Ei varmistettu)

Hyvä, sairastaminen on puolet rankempaa kuin mikään liikunta!

lalalal (Ei varmistettu)

Totta puhut!

millari (Ei varmistettu)

Luuletko muka et opit kaikki perustekniikat tunnissa? hah. Aika hupsua väittää niin! Kyllä se vie aikaa, että oppii varsinkin jos ei oo kamppailulaji taustaa.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

millari, joo varmasti vie aikaa. Lähinnä ideana tossa se että käytiin kaikki läpi ja opettaja tarkisti jokaisen osalta nää liikket, niin ettei jatkossa tuu rannevammoja jne. Kaikkea ei ehkä kannata ottaa niin kirjaimellisesti ja vakavasti, eiks vaan :)

just beat it (Ei varmistettu)

jes potkunyrkkeily on kyllä mahtava laji! kävin viime syksynä kolmen kuukauden peruskurssin (2krt/vko) ja se nappas todellakin - tosin kun tuli aika siirtyä jatkoryhmään olin sairaana pari viikkoa ja en sitten vain saanut aikaiseksi lähteä treeneihin, kun tuntui että olisin pudonnut ihan kärryiltä kun muut ryhmässä olivat harrastaneet lajia jo useita vuosia. nyt tekisi mieli aloittaa uudestaan! niin kokonaisvaltaista treeniä, voimaa ja lihasta tulee, kestävyyskunto paranee ja rasva palaa. käytiin kans treeneissä kiertoharjoitteluna tekniikkaa ja lihaskuntoa, esim 2 min punneruksia ja sitten 2 min kiertopotkuja täysillä tyynyyn jne. lähes kontaten lähdin treeneistä mutta fiilis oli super!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oi kyllä! kuulostaa huipulta setiltä! Meikä lämpee just tommoselle 2min täysillä tyyppiselle kiertotreenille :) kontaten on hyvä! :D

maiija (Ei varmistettu)

Eikä, Darren! Se on kyllä ihan maailman paras ja ihanin ohjaaja ikinä! Kävin ennen Motivuksella, jossa myös Darren veti kickboxing-tunteja välillä, aina oli pakko mennä. Niin sairaan hyvä fiilis ja meininki, eikä haitannut vaikkei mikään pro ollutkaan! Tää tyyppi saa kyllä kaikki innostumaan lajista :)

Kommentoi