THE EPIC PARTY MODE

Tickle Your Fancy

Koko reissun tinkimätön kohokohta näkyy alla. Kun homma on siinä pisteessä, että Swedish House Mafiaa soitetaan saksofonilla keskellä ihmismassaa, alkaa käsistä lähtenyt jorausmode olemaan se ainoa vaihtoehto (instagramvideo!!) :D Ei mitään järkeä kuinka siistiä. Antaa kuvien puhua puolestaan.

 

The most epic party moment ever seen (video here) :D Nelly pool party out of control!!

 

T. Sara

Kommentit

Katsoin Instagrammista noita kuvia, ja voi luoja, varmasti ollut aivan mahtava kokemus!! 

 

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkin oon selannu instagramista nellypoolparty hashtagia tässä kaks päivää ja ei voi kun ihastella :D 

jennimäki (Ei varmistettu)

sitä vain mietin, että eikö ole hieman masentavaa kun tuossakin tilanteessa kaikki paikallaolijat (sinä mukaanlukien) otatte vain valokuvia ja selfieitä tilanteestta ettekä todella ole siinä tilanteessa mukana? joskus on parempi olla ottamatta valokuvaa ja muistaa hetki ikuisesti, kuin ottaa valokuva ja ihastella tilannetta vain linssin takaa. hieman tuntuu muutenkin siltä, että sinun blogiasi lukuunottamatta kaikki ottivat näissä juhlissa pelkkiä selfieitä drinkit kädessä jotta saisivat jotakin esiteltävää blogeissaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän pointin ja oon kanssasi samaa mieltä. Tuomitset kuitenkin nyt tietämättä faktoja. Valokuvaaminen on osa työtäni ja tämä oli tosiaan pressimatka, jossa valokuvaaminen kuuluu aika vahvasti mukaan. Omalla lomamatkalla voin heivata kameran huoletta, mutta pressimatkalla en sitä työmoraalini takia tee.

Kaikenlisäksi tämän iltapäiväbiletyksen aikana kaivoin kameran yhden biisin aikana esiin ja loppuajan jorasin menemään :)

Haha (Ei varmistettu)

Ööööh, mitä hyötyä Nellyllä olis kutsua paikalle bloggaajia, jotka EIVÄT ota kuvia tai laita matskua Nellyn bileistä blogiin ja someen? :D

Kommentoi