Erakoitumisen tunnusmerkit

Tickle Your Fancy

Istun parhaillaan yksin pahvilaatikoiden ympäröimänä tyhjässä kämpässä. Tai eihän tää tyhjä ole, onhan täällä näitä pahvilaatikoita. Ja yksi ilmapatja. Parvekkeen ikkunat on auki ja arvatkaa mitä kuulen? No en yhtään mitään. Nada! Linnutkin ovat päättäneet pitää nokkansa kiinni. Aivan hiljaista, ei yhtäkään autoa kiihdyttämässä valoista. Yep, terveisiä Espoosta.

Poikaystävä asuu kesän täällä ja minä varmaan myös siinä sivussa, ainakin vähän. Sohvia, sänkyjä sun muita ihan tarpeellisia huonekaluja tiputellaan tasaisesti vasta ensi viikon aikana, mutta päätettiin tulla jo nyt kämpälle. Ei oo telkkaria, ei kaiuttimia ja puhelimenkin unohdin eilen kotiin (en jaksanut hakea koska no, Espoo) ! Kunnon the erakoituminen Espooseen on siis tapahtunut :D Tätä postaustakin kirjoitan poikaystävän läppäriltä, ja tää tuntuu aivan omituiselta. Kaikki on jotenkin tosi outoa just nyt, ja äänetöntäkin vielä. Yritin selailla Netflixiä, mutten löytyäny yhtäkään leffaa tai sarjaa mitä jaksaisin katsoa. Siispä viimiset pari tuntia oon vaan makoillu patjalla ja tuijotellut hiljaisuudessa pistorasioita, listoja yms. Onko tää se kohta kun voi todeta tulleensa hulluksi? Tai espoolaiseksi? Miksen kattonu vaikka Frendejä, nehän on aina hyviä? Miksen kuuntele edes musiikkia? Juuso voitko jo tulla kotiin?

Perjantain asukuvilla ei oo nyt mitään tekemistä tän tyhjässä kämpässä sekoamisen kanssa, mutta tässä nää nyt silti on

 jacket 2hand / hat 2hand / shirt H&M / jeans Dr.Denim / sneakers Nike / bag Vila

Right now I'm alone at my boyfriend's new apartment . Here's no furniture yet, just cardboard boxes everywhere.  Bed, sofa, TV and basically everything is coming next week. So far just silence and space. I accidentally forgot my phone at home too. You can imagine, feels so weird at t he moment!!

T.Sara

Kommentit

Jonna (Ei varmistettu)

Hei!

Saisinko kysäistä että mistä noita niken kenkiä ( juuri samanlaiset eli mustia!) saisi ostettua??? Olen nyt ihan epätoivoisesti yrittänyt etsiä noita.... Please sano et nout on jossain viel saatavilla...

Jonna (Ei varmistettu)

Hei!

Saisinko kysäistä että mistä noita niken kenkiä ( juuri samanlaiset eli mustia!) saisi ostettua??? Olen nyt ihan epätoivoisesti yrittänyt etsiä noita.... Please sano et nout on jossain viel saatavilla...

Tai jos joku sattuis tietää niin saa kuule vinkata!

saratickle
Tickle Your Fancy

Itse osti nnää barcelonasta, suomessa en oo mustavalkosiin törmänny, mutta esim Stockalla tais olla vaaleansinisinä. Suosittelen tilaamaan netistä!

mjai (Ei varmistettu)

Mimimimiks lähes jokaikine blogi sisältää tällä hetkellä tuollaisen "tässä mie ylitän katuu suojatiellä" -pönötyskuvan?

Ei mulla muuta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tähän en osaa kyllä vastata

Rosa (Ei varmistettu)

Heips!
Kyselin jo aikaisemmin kyseisitä kengistä sun ötökkä korvassa postauksen alla. Onko kengät siis ollenkaan juoksukamaa? Niin mageen näköset on mutta onko niistä muualle kuin kadulle?
Kiitos vastauksestasi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei sori, on mennyt ohi :) Nää Roshet on vapaa-ajalle. Kävelyllä loistavat ja miksei salikengiksi, mutta lenkkareiksi en ottaisi

Meow (Ei varmistettu)

Söpö lätsä :) Tää asu sai mut hymyilemään. Tohon erakoitumiseen sen verran, että välillä voi tehdä ihan hyvääkin vain olla omine ajatuksineen ilman sen kummempaa tekemistä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oot niin oikeassa! Mua on alkanu muutenkin ahdistamaan se miten ympärillä on kokoajan pakko olla jotain meteliä. Suorastaan pelkään hiljaisuutta. Tekee siis erittäin hyvää. Kiitos sulle :)

laura (Ei varmistettu)

tosi kiva asu!! ja ehkä mä kuulun sit siihen ns. massaan, mutta mun mielestä toi kadun ylitys-kuva on just cool. kivoja kuvia :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Mä taidan myös kuulua massaa, suojatie on huippu kuvauspaikka!

Jenna (Ei varmistettu)

Stadiumilta löytyy mustavalkoisena, oranssina ja pinkkinä rosherunia. nikestore.com myy sitten muitakin värejä, paketit tulee himaan asti.

xod (Ei varmistettu)

millon muutatte yhteen :)

asd (Ei varmistettu)

Täh, ootko ihan oikeesti vasta 24 vuotias? Luulin kuvien perusteella et oisit päälle 30.

Kommentoi