Erilaiset Baby Showerit

Tickle Your Fancy

 

Meidän perheeseen on tulossa joulukuussa vauva (ei minulle, vaan veljelleni :D) ja viikonloppuna yllätettiin tämän pienokaisen ihana ihana äiti!

En ole koskaan ollut Baby Shower -kutsuilla eikä näitä viime viikonloppusiakaan ihan perinteisiksi kai voi sanoa. Päätettiin nimittäin toisen lapsen kohdalla jättää vaippakakut ja överikoristelut suosiolla pois ja keskittyä yhdessäoloon ja kivaan tekemiseen. 

Ensimmäiseksi käytiin eräässä kampaamossa harjoittelemassa kivoja arkikampauksia, joita minäkin pääsin uudella tukallani testailemaan (jes!). Hullaripiipahduksen kautta suunnattiin lounaalle The Cockiin, jossa arvuuteltiin äidin vatsan ympärysmittaa ja vauvan syntymäpäivää.

Seuraavaksi suunnattiin kakkubuffaan ja sieltä shoppailemaan (ei halvin reissu tämä jälkimmäinen). Alkuillasta meitä odotti Fear Factoryn K-18 pakohuone Erottajalla. Todellista baby shower -materiaalia, haha. Mutta tämä oli meidän sankarin toive, hän kun on konkari näissä jutuissa. 

Pakohuone-elämys on Fear Factoryn huoneissa viety aivan nextille levelille. Mukana on kauhumusiikkia ja näyttelijöitä. En tiedä olenko koskaan pelännyt tai säikkynyt näin paljoa, olin todella vähällä luovuttaa koko pelin. Tärisin kauttaaltaan siinä vaiheessa kun minut kiinnitettiin verisessä pakkopaidassa sähkötuoliin ja suljettiin omaan huoneeseen!! Mutta näin jälkeenpäin sanottakoon, että hitto miten siisti kokemus!

K-18 pakohuoneen jälkimainingeissa suunnattiin vielä porukalla pitsalle tyhjentämään ajatuksia :D Huippu päivä!

 

The Cockin bowlit lounaaksi!

The one and only, Kakkugalleria!

 

xx Sara

Kommentit

Hanna K. (Ei varmistettu)

Aivan ihania nuo teiän villakangastakit! mistä ne on hankittu?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt en voi vastata kuin omasta puolestani, keskimmäinen on Ginan mallistoa :)

Heini V. (Ei varmistettu)

Harmaa on Filippa K usean vuoden takaa, mutta samankaltaisia on näkynyt melkein joka vuoden mallistossa :)

Kommentoi