Erilaiset mainoskuvaukset

Tickle Your Fancy

Indiedaysin ja Verkkokauppa.comin kampanjan myötä pääsin neljän muun bloggaajan kanssa haastamaan itseäni vähän erilaisiin valokuvauksiin. Kyseessä oli siis mainoskuvaukset, joissa jokainen poseerasimme omien suosikkituotteidemme kanssa. Kuvia on nähtävillä Indiedaysin ulkopuolellakin, nimittäin Verkkokauppa.comin mainoslehdessä, joka jaetaan yli miljoonaan talouteen!

Aiemmassa postauksessa kerroinkin teille Verkkokauppa.comin elektroniset joululahjatoiveeni tälle vuodelle: Sonyn Bluetooth kuulokkeet, GHD Gold Classic Styler muotoilurauta, Apple iPad Air 16GB, Apple iPhone 5sMacBook Air (tuotteet läppäriä lukuunottamatta kuvissa alla).

Helposti sitä ajattelee, että bloggaajana on pakko olla hyvä poseeraamaan ja tuntea olonsa kotoisaksi kameran edessä. Joka päivähän siinä tulee pällisteltyä. Tää on totta, mutta poseeraaminen ei kyllä ainakaan mulle ole luontevaa. Osaan ehkä nauraa ja hymyillä (välillä), mutta siihen ne ilmeet oikeastaan jäävätkin :D

Mun lyhyempääkin lyhyemmässä mainoskuvaushistoriassa on aina hymyilty. No näissä kuvauksissa ei saanut juuri nauraa. "Kuvittele että oot Lontoon metrotunnelissa ja sua ei vois vähempää kiinnostaa mitä ympärillä tapahtuu" taisi olla yksi laini kuvaajaltamme. Asennetta ja inspiraatiota sai siis tällä kertaa hakea jostain muualta kun Pepsodent mainoksista. Jaiks!

Tässä tulos, mitäs sanotte?

Kuvat: Pauli Siuruainen Kamera: Olympus OM-D

Sain 500 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin ja aloin miettimään mitä oikeasti tarvitsisin. Tää oli loppujen lopuksi helppo: läppäri.

Applen MacBook Air on kuumotellut jo kauan, mutta päädyin harkintojeni jälkeen kuitenkin klassikkoon, MacBook Prohon (13', 500Gb). Tarvitsen levyaseman ja mahdollisimman paljon tallennustilaa. Siispä heitinkin 700e lahjakortin kylkeen ja tilasin koneen.

En ole Macia koskaan itse omistanut, mutta käyttänyt paljon. Käyttöjärjestelmä on tuttu ja turvallinen. Oon ollu tosi tyytyväinen koneeseen ja nyt tähän omaani. Tää oli mun joululahja itselleni :)

Ps. ostin tänään Prismasta joulukuusen ja sisustin koko kämpän jouluvaloilla. Nyt kuuntelen Coldplayn Christmas Lightsia repeatilla ja fiilistelen loppuviikon vapaita. Rauhallista Itsenäisyyspäivää ja ihanaa joulunodotusta kaikille :)

 

T.Sara

Kommentit

noora (Ei varmistettu)

JOOOOSIIS no huhhu! jäin vaan monttu auki tuijottaan :-D kuuma kuumempi Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha eikai nyt sentään, kiitos :D<3

Räyhis (Ei varmistettu)

Hitsi mikä muija! ♥ Aivan upeita kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

wow kiitos!! :)

hilja (Ei varmistettu) http://featherlightsilence.blogspot.fi

ihanat kuvat! käväsinki vähää aikaa sitten verkkokauppa.comissa ja näin siinä etusivulla parin bloggaajan kuvat. onnistuneita kaikki :)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiva, että tykkäät :) Joo mä myös ihailin kaikkien tyttöjen kuvia, upeita!

Sanna (Ei varmistettu)

hey vaau mikä asennemimmi! huikeita kuvia :) !

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :)

hanna (Ei varmistettu)

Tosi ihanat kuvat! Etenkin noi missä hymyilet, näyttää et sulla on oikeesti rento ja mukava fiilis niissä, ja ihailen sun käsilihaksia! :D Toi asukin on tosi kiva, erityisesti rakastuin tohon ruutupaitaan.
Oma suu loksahti auki Macin koneesta, ois ihana itelläkin olla tommonen, mut hintaahan siltä löytyy ihan kivasti, tosin sitte ku itekin käy töissä niin ihan varmasti tulee joku parempi kone ostettua. Mukavia jouluja sulle <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Mukava kuulla, että iskee! Mahtavaa :) Joo ei se kyllä ihan ilmanen ole, mutta pitkäikäinen onneksi ja toivottavasti! :D

ezmeralda (Ei varmistettu)

Aivan upeita kuvia

Kommentoi