Erilaisia joululahjoja

Tickle Your Fancy

Jahas, jahas. Tässä kävi nyt taas vaihteeksi niin (kukaan ei ylläty), että joulu on ylihuomenna, eikä minulla vieläkään ole kaikkia lahjoja hommattuna. Älkääpäs kuitenkaan tuomitko vielä, tilanne on nimittäin aikaisempia jouluja huomattavasti menestyksekkäämpi: enää yksi lahja uupuu! 

Tänä vuonna koko pakettirumba on ollut yllättävän helppo. Lahjainspiraationa toimi nimittäin Riku Rantalan kolumni Raha tekee onnelliseksi vain, jos sillä ostaa matkan. Yhdessä kokeminen ja yhteiset muistot ovat tärkeämpiä kuin yksikään sykemittari. Tänä vuonna haalitaan niitä!

Yhdessä kokemista ja elämyksiä siis luvassa tyypit! Jos ei nyt ihan jokaiselle niin ainakin selvästi suurimmalle osalle. Parastahan tässä on ehdottomasti se, että olen järkännyt nämä niin, että pääsen itse mukaan lahjojen kokemiseen! :D Käytännössähän ostelen tässä siis lahjoja vaan itselleni! :D Erittäin toimiva meininki!

faux fur Topshop, Nelly / coat Lindex (gifted) / pants Gina Tricot / shoes Topshop, Nelly / bag, Zalando

 

 

Christmas is almost here and I still haven't bought all the present (nobody's surprised). But things are pretty good, it's only one present that is missing - not bad at all! This year's theme has been experience. Instead of buying just some stuff I've figured something else: experiences together with friends and family!

 

xx Sara

Kommentit

justtt (Ei varmistettu)

höh, aika itserakasta...

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi hyvä luoja, huumorintaju sallittua...

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Höh, mä en kyllä näe tässä mitään itserakasta :D Mä ostin viime vuonna lahjat ihan samalla meiningillä kun taloudellinen tilanne sen salli, ja lahjojen saajien reaktiot oli paras joululahja itselleni. Ja kyseiset, yhdessä toteutetut reissut olivatkii tämän vuoden huippukohtia :)
Hyvää joulua sulle Sara!! <3

mun mielestä pikemminkin kaksi kärpästä yhdellä iskulla! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

joooh ehkä mä nyt en ole hommaamassa yhteistä tekemistä oma lehmä ojassa, vaan mennään ihan sen saajan intressit edellä :) Ja yhdessä tekeminen on parasta!

Sinii (Ei varmistettu)

Erittääin kauniita kuvia nämä!! <3 Ne yhteiset kokemukset yms ovat kyllä parhaita ja säilyvät muistissa pitkäänkin!! :)'

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitos! :)  samaa mieltä!

lottass (Ei varmistettu)

ompas makee asu!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

Kommentoi