EROSSA

Tickle Your Fancy

 

Erossa oleminen on samaan aikaan ihan kamalaa ja toisaalta taas kiinnostavaa. Puhun nyt sen lähtevän osapuolen puolesta. Ja erosta, jolla on päättymispäivämäärä, joka ei ole kolmea viikkoa pidempänä.

Vaikka ikävä tulee ja muutama kyynelkin aivan takuuvarmasti siinä sivussa, en tiedä parempaa tunnetta kuin nähdä toinen erossa olon jälkeen. Se miltä halaus tuntuu ja tuoksuu. Ja miten kivalta arkiset asiat kuten ruokakauppareissut, leffaillat, aamukahvin juominen ja salilla käyminen tuntuvatkaan yhdessä. 

Ja kaikki lempinimet, eleet ja hassut jutut mitä sanotaan ja tehdään. Ei niitä edes arjessa noteeraa, kun ne ovat niin läsnä koko ajan. Mutta tauon jälkeen aivan varmasti muuten noteeraa. Niitä alkaa ikävöimään jo muutaman päivän päästä. Asioita, joiden olemassaolosta et edes tiennyt ennen erossa olemista.

Erossa on hyvä välillä olla ja ikävää tärkeä tuntea. Se muistuttaa siitä kuinka erityisiä ja merkityksellisiä ihmisiä sinulla on elämässäsi. Sinulla on joku jota ikävöidä ja se toinen vieläpä ikävöi sinua takaisin. Ei se aina ole näin onnekkaasti ollut.

 

Pictures: Kaisa Turunen

 

// Being apart from my boo is always hard for me. But I also know that it's good for us. It's important to miss each other every now and then. And when I think about that moment when after being apart for 2-3 weeks we finally meet again... <3 Totally worth it!

 

xx Sara

Kommentit

Niinam (Ei varmistettu)

Voih samaistun niin fiilikseen. Poikaystävän ammatin vuoksi hän reissaa koko talven on kotona kerrallaan viikon tai kaks ja sitten aina 3-6 viikkoakin pois. Oon sitä mieltä että tämän takia meidän "alkuhuuma" on melkeen kahden vuoden jälkeen vieläkin ,ja olen samaa mieltä että erossa oleminen tekee hyvää suhteelle ja on etuoikeus että on joku jota ikävöidä. Ihanaa reissua! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oih, toi on muuten niin totta! <3 Ihanasti sanottu! Kiitos kovasti :)

Lauraainoo (Ei varmistettu)

Tuota tunnetta kyllä omalla tavallaan kaipaa, nyt kun ei olekkaan kotona ketään kuka odottaa kun lähtee. On ihanaa kun tietää että joku odottaa ja ikävöi itseäkin!

On muute ihan uskomattoman upeita kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän tosi hyvi! Puoliso tosin ei ole ainoa, jolle tämä teksti on omistettu. Se voi olla kuka tahansa. Perheenjäsen, ystävä tai vaikka koira!

Kiitos hurjasti <3

Sopa (Ei varmistettu)

En seurustele, mutta tälleen vaihdossa tää iski kovaa. Kokoajan tajuton ikävä ja pitää jatkuvasti muistuttaa itteään ottamaan kaikki irti tästä puolivuotisesta. Onneks on whatsapp-puhelut!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voin vaan kuvitella <3 <3 nauti vaihtovuodesta ja ota siitä kaikki irti! Lähimmäiset odottavat sinua kyllä, ja niiden näkeminen on taatusti kaiken sen ikävän arvoista! :)

sonjamariapauliina

Ihanan herkkä teksti ja totta joka sana, kirjoitat niin kivasti :) <3 Ikävä on kyllä tärkeä ja järkevä tunne, se kasvattaa ja antaa uutta perspektiiviä asioille. Ikävässä sekä jälleennäkemisessä oppii todella arvostamaan aina uudestaan ja uudestaan niitä asioita, joita omassa elämässä on. Ja muistutus siitä, että olet tärkeä jollekin, kun toinen osapuoli tuntee ikävää myös. :) Erossa olo on ihanaa, mutta toisinaan myös uuvuttavaa! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos <3 Ja se on just näin! Ikävä on tärkeä tunne, jota on hyvä oppia myös arvostamaan :)

Pepa (Ei varmistettu)

Nää kuvat. Nää kuvat. Nää kuvat. NÄÄ KUVAT!!!! U-pei-ta!!

saratickle
Tickle Your Fancy

äääks, kiitos!!! <3 Mä oon jo pitkään halunnut toteuttaa tällaiset ja nyt vihdoin saatiin kuvattua! :)

Laurapel (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten tähän tekstiin voi samastua! Itsellä oli kesällä tilanne, jossa kihlattu oli 3,5 kk työkeikalla Lapissa. Nähtiin kesän aikana ruhtinaalliset kolme kertaa ja ai että miten kivalta tuntuu taas käydä yhdessä kaupassa ja elää ihan normi arkea!

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Kauniita, herkkiä kuvia &lt;3 ja ihan totta, uskon itsekin erossa olon tekevän hyvää :)

Kommentoi