ETEINEN - NAULAKKO

Tickle Your Fancy

Kaaos eteisessä. Mitä muuta voi olettaa, kun kyseessä on ihminen, joka rakastaa takkeja. En voi sille mitään. Takit ovat talven bikinejä -niitä on pakko olla montaa väriä.

Tällä kertaa olen skarpannut ihan tosissani. Kaikki vähääkään ohuempi tai muuten vaan vähemmälle käytölle jäänyt on kuskattu kerrosta alaspäin häkkivarastoon, josta ne on helposti haettavissa, mikäli sellainen fiilis tulee. Jotenkin varaston suhteen ajattelee helposti niin, että sinne jos jotain vie, niin niitähän ei sitten haeta. Tästä oon siis yrittänyt päästä eroon. On ihan ok käydä varastossa vaikka kerra nviikossa. Siihen menee n. 25 sekuntia.

Vaatekaappi + tämä naulakko toimivat takkien parkkeina. Naulakkoidea tuli poikaystävältäni, hän oli jossain bongannut tällaisen ratkaisun ja päätettiin hommata samanlainen ilme meillekin! :)

 


naulakko Granit 

Translation: Welcome to our hallway! It's small but cozy, I think :) 

T. Sara

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Hyvältä näyttää! Meillä on onneksi iso eteinen, jossa leveä naulakko. Se naulakko ei ole mikään kaunein, mutta ajaa asiansa ja parasta kun takit mahtuu hyvin! Okei, sun takit ei ehkä mahtuisi siihen(kään) ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi kuulostaa hyvältä! Joo voi olla :D

Laura (Ei varmistettu)

Teillä on niin ihana koti!! Vau! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitos <3

Sara (Ei varmistettu)

Mistähän toi musta laatikko on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on vaan tullu joskus jonkun nettikauppatilauksen mukana! :D

Kommentoi