Eturivin zumbaajat

Tickle Your Fancy

Saatiin äidiltä aivan ihana kortti, jossa oli kymmenen erinomaisen loistavaa ohjetta elämään! Näitä noudattamalla ei pitäisi olla mitään ongelmaa!

Jo heti ensimmäinen kohta sai mut naureskelemaan. Jokainen varmasti tunnistaa salilta the "eturivin zumbaajat". Muistan kun kävin jumpissa, mullakin oli ns vakkaripaikka. Ei koskaan keskelle, aina jompaan kumpaan reunaan ja suht edessä. Tää saattoi kyllä johtua niistä sivupeileistä, josta vastikää blogissakin puhuttiinkin, mutta silti. Koska oon aina viimetingassa/myöhässä, nää kolot ei ollu aina vapaina, joten jouduin muualle. Mutta hitto jos jouduin takariviin tai aivan keskelle eteen!

Naamat alkoivat tulla tutuiksi tietyillä tunneilla, ja kaikilla alkoi olemaan suunnilleen ne omat vakkaripaikkansa. Polkkatukkainen nainen oli aina edessä vasemmalla ja yksi tyyppi aina pelkissä urheilurintsikoissa, edessä keskellä. Takarivissä päivysti tuttu kolmikko. Omistautuneimmat paikanvaraajathan menivät heti rakennukseen saapuessaan ja kortin leimattuaan ensimmäiseksi jumppasaliin kantamaan steppilautansa mestoilleen. Takit päällä kasattiin painoja valmiiksi the vakkaripaikalle, ennen kun vasta mentiin pukuhuoneeseen vaihtamaan kamoja.

Tätä kun tarkemmin ajattelee, niin onhan tää nyt aika huvittavaa :D Mutta huvittavuus loppuu siihen kun tunnille tulee joku uusi. Ja taivas varjele, hän on tullut etuajassa ja voitteko kuvitella, siis röyhkeästi ottanut jonkun toisen paikan?!? Kovimmat "eturivin zumbaajat", jotka kokevat vääryyttä paikan viennistä a) väläyttävät ensin jumppasaliin saapuessaan jäätävän "etsä tajuu että tää on MUN paikka" -mulkaisun, jonka jälkeen b) tunkevat steppilautansa siihen aivan iholle, siis no tietysti. Mä oon muutaman kerran seurannu tämmöstä tilannetta ja naureskellut salaa. Voi uusi tulokas parkaa!

Oon myös muutaman kerran ollut pahamaineisessa paikanvarastajan asemassa. Ainakin näin oon lyhyellä matikallani päätellyt, sillä lauta on lyöty miltei kiinni omaani, vaikka salissa olisi vielä tilaa. Vaikka hetkellä on ärsyttänytkin, olen nyt kortin luettuani antanut anteeksi! :D

Näinhän se on. Draamalta ei siis vältytä ryhmäliikuntatunneillakaan. Mutta hätä ei ole tämännäköinen, minulla on nimittäin kullanarvoinen ehdotus! Liikuntakeskukset hoi, saa käyttää, mut ei oo pakko jne. Pistetään siis ajanvaraukseen sama meininki kun leffateattereihin: jumppatunneille paikkojen varaus, siis ihan konkreettisesti. Tämä on helppoa, jaetaan se zumbasali esim 25 osaan (osat voivat olla myös erikokoisia ja näin ollen erihintaisia!). Paikkavaraus tehdään netissä tai vastaanottotiskillä varausnäytöllä. Ja vakkaripaikkoja, niitä on tarjolla aina kuukaudeksi kerrallaan. Nämä vakituiset paikkakausikortit, jotka myös vakkari kausareina tunnetaan (okei nyt lähti käsistä), tietysti maksavat taas vähän ekstraa. Kaikki ovat tyytyväisiä! Kukaan ei saa vihoja niskaan, uudet säästyvät henkiseltä ja ehkä jossain tilanteissa jopa fyysiseltä väkivallalta ja ei muuta kun zumbaamaan!

 

T.Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Joo, siis kaikkein naurettavin tyyppi oli kerran tavallista täydemmällä zumbatunnilla se eukko joka !joutui! keskiriviin ja alkoi kesken tunnin vinistä että "mä tahtosin kyllä mun paikalle! Hei? Mä tahtosin mun paikalle!" ja ohjaaja sanoi vielä mikkiinsä että "no tuu vaan sieltä tänne eteen..." Haloo?? :D Kai siellä taantuu päikkäritasolle...

saratickle
Tickle Your Fancy

OMG oikeesti! :D huhhuh

Antsa (Ei varmistettu)

Oooh, mistä noin upeen ihanan hauska kortti on? En kestä :))

Maria (Ei varmistettu)

Meillä päin noita on ainakin postissa. Ihailin itsekin muutama päivä takaperin. :)

Tepsuu (Ei varmistettu)

Myös citymarketissa oon törmänny.

laura (Ei varmistettu)

eikää, tunnistin itteni eturivin pumppaajaksi.. jäiks, nyt nolottaa, en kai oo tollanen :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei hätää, niin kauaa kun et kuulu niihin jotka tunkee iholle ja ärisee jos joku on vienyt paikan :D

Pippuri (Ei varmistettu) http://purkkapallopurkkaa.blogspot.fi

Muuten voin samaistua, mutta varpaankynsien lakkaaminen talvella ei oo turhaa, vaan harvinaisen ilahduttavaa! Se on ihana piristysruiske kun hiippailee kotona varpaisillaan ja lattialla vilisee vaikka kirkkaan pinkit varpaankynnet! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on kyllä ihan totta! :)

tiia (Ei varmistettu)

tunnistan itseni.. :D hei mutta kun se on mun paikka!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt loppu!! :D

Elina (Ei varmistettu) http://elinanstyle.blogspot.com

Ahah mahtava kortti! Itse en oo kauheen monella jumppatunnilla käyny, niin en oo päässy tutustuu tällasiin ihaniin ihmisolentoihin, mutta kuulostaa kyllä huvittavalta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D se on sun onni!

Ninnu (Ei varmistettu)

Hhahahha :D

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! :D

Anna-Mari (Ei varmistettu) http://thinknstyle.blogspot.fi/

heh, tämä oli päivän piristys meneillään olevan jääkiekko-ottelun lisäksi. :) Tunnistan itseni ja pari muutakin zumbaajaa... Taidan olla niitä eturivin ärsyttäviä, mutta kuitenkin paita päällä. Takarivistä en oikein välitä, koska sieltä ei näe kunnolla, eikä fiilis ole sama.

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh jos oisit eturivin ÄRSYTTÄVÄ oisit ottanu nokkiis tästä ja haukkunu mut maanrakoon. On täysin eri asia jumppailla eturivissä kuin olla paikanhaltijana :D

idasi (Ei varmistettu)

:DDD Sara oot huippu!!

S (Ei varmistettu)

Omalla salilla toi paikanomistaminen on menny ihan yli.. Se ei ole pelkästään siellä jumppasalissa vaan myös pukukaapit on merkkailtu... Jotkut jopa ottavat avaimet pukukaappien ovista mukaansa jotta varmasti saa sen "oman kaapin" . Myös se ärsyttää kun siellä salin puolella pitää niillä tavaroilla varailla itselleen niitä laitteita.

Kommentoi