EXCITED

Tickle Your Fancy

Aurinko ja viikonloppu! Elämä maistuu tällä hetkellä just sairaan hyvältä. Istuttiin iltapäivä Sanomatalolla palaverissa suunnittelemassa mun ja Elisan yhteistä kesäprojektia, johon liittyy vahvasti treenaaminen ja ystävät. Sanokaa mun sanoneen, tulee olemaan niin siistiä! Ja mitä vielä, kävin hakemassa huomiseen Helsinki Half Marathoniin juoksunumeroni, aivan (liian? :D) innoissani siitäkin.

Päivän innokkuutta eivät ainakaan vähentäneet nämä övericoolit, tosin mielipiteitä suht jyrkästi jakavat aurinkolasit, joita olen oppinut yhdistelemään kunnolla vasta hiljattain. Päheet oli ensimmäinen kommenttini kun laseja kokeilin. Sanotaan, että vaaleanpunaiset aurinkolasit, joissa on timantteja kuulostaa paperilla jokseenkin järkyttävältä, mutta kyllä nämä vaan toimivat. Vai mitäs te siellä sanotte?

kimono Monki* / top Monki / jeans Levis, 2hand / sandals Cos / sunnies Fendi, loveyewear.com* (*=gifted)

 

Weekend, sunshine and the coolest sunglasses on earth. This is what fridays are all about. Tomorrow we're gonna run the streets of Helsinki at Helsinki Half Marathon. Picked my running gear and number already. It's going to be so much fun. Have a great weekend everybody!

 

Pictures: Kaisa/Si Moda

T. Sara

Kommentit

LauraKaa (Ei varmistettu)

Mä sanon vaan, et sulle käy kyllä ihan kaikki :D!

hiljax (Ei varmistettu)

komppaan!! ihan oikeesti, näyttää siltä, että kaikki kuteet passaa sulle tosi hyvin! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana! Kiitos! :D

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Täälläkin ollaan innoissaan viikonlopusta ja auringosta ja kesästä ja kaikesta! :D Ja hyvin sopivat nuo lasit - ihana asu muutenkin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jejee! :) Kiitti paljon!

Kommentoi