EXCITED

Tickle Your Fancy

Viikonloppuna hengähdettiin perheen kesken ja juhlittiin 2kk vanhan pikkuneidin ristiäisiä. Sen lisäksi, että minusta tuli ensimmäistä kertaa ikinä täti, sain myös toisen arvokkaan tittelin. Sara-kummi ilmoittautuu!!! Ilonkyyneliä (niitä on muuten nähty viimeisen kahden vuorokauden aikana IHAN MUUTAMA :D)!! Voi että, me ei malteta odottaa että pikkuinen kasvaa vähän isommaksi ja alkaa vierailemaan kummitädin ja -sedän luona, hihiiii :) 

Kummikyläilyjen lisäksi myös tätä helmikuun alkua on odotettu kuin kuuta nousevaa. Loppuviikosta häämöttää nimittäin maisemanvaihdos Väli-Amerikkaan. 2,5 viikkoa auringon alla, iiiiiii!!! Ennen vapaalle heittäytymistä on kuitenkin vielä paljon tehtävää. Edessä aivan mahtavan tapahtumarikas viikko, joka starttaa Tukholman muotiviikoilla. Se on kuulkaas nyt nokka kohti Helsinki-Vantaata, palaillaan pian! :)

coat H&M // knit Gina Tricot // pants Gina Tricot // sneakers Junkyard

 

We had an amazing weekend with the family celebrating the christening of my beloved goddaughter <3 The happiest godmother on earth right now. So happy that I can be a part of her life and see her to grow up. There's gonna be some great times!

This week is something we've been waiting for awhile now. After four days we're gonna travel all the way to the Middle America and spent some quality time there. 2,5 weeks of sunshine and surfing, I couldn't ask for more. But before the vacay, there will be looots of cool things ahead. Right now I'm on my way to the airport - > Stockholm Fashionweek, I'm comiiiing!

 

xx Sara

Kommentit

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vauu! Reissupostauksia odotellessa :O hieno asu ja tuuli tuo kivan tvistin kuviin :P

saratickle
Tickle Your Fancy

jeee! kiitti!! :)

eltsu (Ei varmistettu)

Vaude ihania kuvasia!!

hennak (Ei varmistettu)

En oo ikinä aikasemmin kommentoinut mitään tänne sun blogiin vaikka luen tätä päivittäin, mutta nyt on kyllä pakko kommentoida! Ihan törkeen hienoja noi kuvat! Jotenki niin tunnelmallisia ja yksinkertasesti vaan tosi hienoja! Muutenki tykkään sun blogista tosi paljon. Tekstit on tosi kivaa luettavaa ja täältä saa aina vähän inspistä varsinkin hyvinvointiin ja reenaamiseen :) Tykkään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa kun rohkenit kommentoimaan <3 Iso kiitos näistä sanoista, merkkaavat mulle enemmän kuin uskotkan :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Väli-Amerikkaan ei jestas!! Älyttömän siistiä! :) Niin ja tietty tuhannet onnittelut tärkeästä tittelistä xx

saratickle
Tickle Your Fancy

jihuuu!! :) voi kiitti, hihiih

LTL-Anna
Loving These Looks

Outfit on point! 

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! (Y)

P (Ei varmistettu)

Toi takki on vaan niiiin siisti!! Ja samoin koko muukin asu :))

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :)

Saltsu (Ei varmistettu)

Hei! Saako ehdottaa postausideaa? Olisi kiva, jos joskus tulis joku postaus, missä käsiteltäis jotain sun repsahduksia tai mokia tai herkutteluja tai epäonnistuneita kuvia tai vastaavaa. Tuntuu nykyään, että blogit on niin kaukana siitä todellisesta arjesta, että enemmänkin masentuu kuin inspiroituu. Kiitos:)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha no siihen sopis varmaan tämä tänhetkinen tilanne hotellihuoneesta kun röhnötän sängyllä ja ahmin hyvää makumaasta -karkkeja :D Mutta ymmärrän pointin, hyvö idea! Ehdottomasti menee muistiin :)

Millamarleena (Ei varmistettu)

Hei Sara :) Off topic- mutta miten ne sun ripsientaivutukset ovat pysyneet ? Kyselee yksi hyvin kiinnostunut suoraripsi/alaspäin sojottavat ripset omaava tyyppi :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe! Oon kyllä tykänny paljon :)

Kommentoi