Extempore

Tickle Your Fancy

Korkkarit jalassa arkena? Kyllä, ihmeitä tapahtuu. Olin vetämässä tennareita jalkaan, kun hetken mielijohteesta päätin, että whattahell, laitetaan nyt kerrankin jotain fiinimpää. Päivän päätteeksi jopa ihmettelin miten normaalilta/kivuttomalta tuntui vaellella kokonainen päivä kaupungilla korot jalassa :o

Eilen tehtiin pitkästä aikaa jotain sellaista, mikä etenkin kämäsadepäivinä toimii aina: extempore leffa. Oltiin menossa siskon kanssa kahville kun käveltiin Tennispalatsin ohi ja päätettiin huvikseen katsoa menisikö keskellä päivää mitään aivot narikkaan hömppäleffaa. No meni, ja niimpä me marssittiin viiden minuutin päästä alkavaan näytökseen!

Extempore = peukku ylös. Oli kyseessä sitten leffa, reissu, sisustus, siivous, bileet, huvipuisto, treeni, niin kannatan lähes kaikkea mikä tapahtuu hetken mielijohteesta. Monen jutun kohdalla liika suunnittelu ja valmistautuminen saattaa jopa pilata koko homman. Jotain juttuja on ihan mahtava odottaa pitkäänkin ja suunnitella/viilata yksityiskohtaisesti, mutta toisinaan vaan nopea päätös ja mukaan heittäytyminen takaavat onnistumisen. Haluaisin olla vielä nykyistäkin vahvemmin extempore-tyyppiä!

 blazer Stradivarius / t-shirt Selected Femme / headband H&M / bag 2hand / jeans Dr.Denim / heels Din Sko 

T.Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Harvoin päädyn kommentoimaan, mutta nyt ajattelin että pakko! (Näin ainakin kolme vuotta sun blogiasi seurannut lukija) Mutta siis tosi makee asu! Oon kans tajunnu, että ex tempore jutut yleensäkin on kaikista onnistuneimpia, verrattuna siihen, että suunnittelee asioita viikko tolkulla!

Btw. Oisko mahdollista saada treenipostausta? Mulla motivaatio liikuntaan aivan hukassa, joten odottelen innolla sulta liikuntaan liittyvää postausta.. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihii, kiva kun tulit kommentoimaan! Niin samaa mieltä!! Treenipostaus pitäis ehdottomasti saada, kunhan saan jonkun kuvaajaksi niin pistetään :)

Emilia (Ei varmistettu)

Aivan upea asu!! Ihanat korot. Ja se on kyl totta et extemporejutut on parhaita.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti :)

Eikö! Se on juurikin niin!

saara (Ei varmistettu)

harvoin kommentoin, mutta tosiaan extempore jutut on kyllä parhaita !! ja aivan ihana asu, enemmän noita korkkareita vaan käyttöön :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Näin se vaan menee :) Korkkarit otettava kyllä käyttöön, tunsin itseni ihan naiseksi pitkästä aikaa :D

Ira (Ei varmistettu)

Extempore toimii erityisen hyvin siivouksessa, ainakin mun kohdalla. Niin monesti on koettu se pettymys, että päätetään että huomenna siivotaan ja sitten ei saadakaan aikaiseksi. Parempi vaan yhtäkkia alkaa hommiin niin valmista tulee :D
Ihana asu!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siivouspäivän päättäminen valmiiksi on PERSEESTÄ :D Kivuttomammin selviää kun vaan päättää samalla sekunnilla!

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Upea asu! Vaikka itsekin olen ennemmin tennareiden kun korkkareiden ystävä, niin tähän asuun noi korot sopii kyllä täydellisesti.

Ja extempore-jutut on ihan parhaita! Just puhuin asiasta kaverin kanssa. Mäkin lähdin ihan suunnittelematta lauantaina baariin ja oli paras ilta piiiitkään aikaan. Parasta extempore-jutuissa on se vapauden tunne, kun tietää että voi tehdä mitä haluaa, mutta ei ole pakko tehdä mitään.

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on muuten juuri se juju siinä! Etenkin baari-illat onnistuu extempore yleensä takuuvarmasti! :)

Kiitti sulle <3

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Näyttää kyllä taas hyvältä! Juuri tommoset oikeesti arkikäyttöön sopivat korot pitäis löytyä omienki kenkien joukosta, nii tulis ehkä käytettyäki korkoja arkena enemmän :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on oikeesti melko matalat ja tosi hyvät jalassa :) Hintakin tai olla jotain 30e!

Emma (Ei varmistettu)

Vautsi mikä asu! Ihanan rento mutta naisellinen..ihailen todella tyyliäsi, Suomessa pitäisi olla samanlaisia rohkeita puleutujia niinkuin sinä! Jokainen asusi on mielenkiintoinen ja erillainen :)

Anna (Ei varmistettu)

Omg mikä reisilihas näkyy tos toisessa kuvassa! :D (y)

Kommentoi