FASHION WEEK RANDOMS

Tickle Your Fancy

Joogan jälkeinen pikapulahdus altaalla

Busnelin klassiset neuleet ja villakangastakit näyttivät upeilta! 

Grand Hotel:n aamiaisbuffa?!??! <3

Instagram Story :D

Filippa K:n näytöksen joka ikinen lookki kolahti!!

Didemin poolo + kauluspaita yhdistelmä toimii!

Lasilliset Filippa K:n jatkoilla

Torkahdin toissailtana ammeeseeni, ihan kirjaimellisesti :D

Ihana Daniela <3

Eilinen aamujooga oli kymppi!

STAND:n A/W mallisto näyttää eeerittäin hyvältä - erityisesti takit

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiiä oonko ainoa, jota suorastaan tekee pahaa näissä kuvissa näkyvä kännyköiden räplääminen ja se elämä siellä ruudulla. Catwalkeilta kuitenkin ammattikuvaajatkin ottavat kuvia, joten oon aina ihmetelly miks somettajien (blogaajien) pitää taltioida koko näytös puhelimiinsa - huonolaatuisina, heilahtaneina ja pimeinä otoksina? Miksei voi lainata niiden ammattikuvaajien kuvia ja kertoa aidosti niistä fiiliksistä, jotka välittyi esitystä aidosti läsnä katsoessa? terkuin mummoutunut

saratickle
Tickle Your Fancy

Kaikki näytöksissä vieraana olevat ovat median edustajia. Bloggaajia, lehdistöä, stylisteja jne. Heidän tehtävänään on nimenomaan taltioida show omiin kanaviinsa. Osalla on kamerat, osa tekee livelähetystä puhelimella ja osa taltioi näytöksen klippeinä IGStoryyn. Palvelu on yksinkertaisesti kätevin ja nopein tapa tavoittaa seuraajat.

Ymmärrän, että tuntuu pahalta, mutta siinä missä tavallinen jamppa kuvailee IG Storyynsa arkisisältöjään, tämä on näiden ihmisten työtä. Tällä alalla on pakko opetella kuvaamaan ja kokemaan samaan aikaan. Tästä heille maksetaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Asukuvistasi saa aivan valtavasti inspiraatiota pukeutumiseen...kiitos siitä! :) tuossa yhdessä kuvassa vilahtava vihertävä ja musta-valkoraidallinen hame on aivan upea yhdistelmä guccin vyön kanssa. Utelisinkin mistä olet hameen ostanut? :)

Kommentoi