FAVORITE KNIT

Tickle Your Fancy

Moikka tyypit, mitä kuuluu? Täällä viikko on ollut aikamoista tykitystä. Kello on puoli yhdeksän perjantai-iltana ja viimeistelen hommia toimistolla. Jalat pöydällä, Coldplay korvilla. Lopputyö on korjauspyyntöjen jälkeen vihdoin tänään lähetysvalmis, pari duuniprojektia tuli päätökseen ja neljä uutta, ihan hirmu mielenkiintoista tilalle :) Viikonlopun ajattelin pyhittää kouluhommille ja liikunnalle (kuuluisat viimeiset sanat... :D ei vaan, olen tällä hetkellä aivan liian väsynyt lähtemään yhtään mihinkään, haha!). Kesän jälkeinen säännöllisyys alkaa pikku hiljaa näkyä niin lautasella, unirytmissä kuin treeneissäkin, ja tiedättekö mitä, se on juuri sitä mitä olen venaillutkin! Entä siellä, mitä sinne kuuluu? Viikonloppusuunnitelmia? Syksyfiiliksiä? :)

Pari juttua vielä tämän päivän asusta. Tai itseasiassa villapaidasta, joka btw aikaansai melkoisen mediahuomion pelkän kolmen sekunnin snäpin perusteella! Eikä syyttä. Tämä alpakan villaa ja merinovillaa sisältävä neule tuntuu päällä siis niin mielettömän ihanalta, että vaihdan sen erikseen päälle jopa päikkäriaikana. Voi luoja, että joku asia voikin olla näin pehmeä! Pelkkä ajatus siitä, että saan pukea sen päälleni talvipakkasilla hymyilyttää <3 Taidan käppäillä nyt alpakkapaitoineni kotiin ja nauttia lasin punaviiniä. Huomenna (eli tänään!) juostaan Midnight Runissa, en malta odottaa!

knit Samsøe & Samsøe

pants Zara

sneakers Adidas (gifted)

bag Céline

 

So this is what happens whe you buy a knit made of alpaca- and merino wool. You wear it all-the-time!!! Guys, meet my new favorite thing from Samsøe & Samsøe <3 I'll never take it off!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Idap (Ei varmistettu)

Kuulumisia on aina kiva lukea! Odotan myös itse tota autuutta että opinnäytetyö olis paketissa, siihen menee vielä hetki :D Muuten samasta syksyn tuomasta rytmistä ja ruodusta nautiskelen. On jotenkin ihanaa päästä kiinni säännöllisyyteen! Mulla pisti silmään toi ihana yksinkertainen kaulakoru, mistä se on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Mustakin on kiva lukea, ihanaa kun vastasit! :) Eli samanlaisia juttuja, oppari- ja rytmitoiveita! :D Vielä tulee yhdet korjausehdotukset ja sen jälkeen homma pitäis olla paketissa, HUH!

Kaulakoru on Glitteristä! :)

kuvailija (Ei varmistettu)

Moi! Ihania kuvia jälleen kerran! Millä linssillä muuten kuvaat? :)

Roosamatilda (Ei varmistettu)

Hei! Vinkki vitonen tuohon Helsinki-city run snäppiin: laita puhelin lenkin ajaksi pieneen pakastepussiin niin se ei kastu sateesta, eikä hiestä ;)

LauraKaa (Ei varmistettu)

Iiiihana neule, kauniit kuvat ja tsemppiä juoksuun; toivottavasti ei sada :)!

Täällä odotellaan malttamattomana, että jylläävä flunssa katoaisi ja pääsisi treeneihin taas kiinni :)

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.fi

Mun piti ostaa tuo neule kans pari viikkoa sitten, tosin eri värisenä. Ostin tosin vielä tuossa värissä samalta merkiltä pidemmän villatakin, ahhh odotan jo kylmempiä kelejä! :D &lt;3

Kommentoi