FESTIVAL GIRLS

Tickle Your Fancy

Olen aika vaativa festarikävijä, jos niin voi sanoa. Haluan jorata hiestä märkänä, mutta toisaalta ottaa myös iisisti viihtyisässä ympäristössä. En voi sietää tyypillistä festariruokaa, vaan haluan päästä maistelemaan freesiä sapuskaa. Täältä löytyi aika kivasti kaikkea. Oli mahtava tanssia keikalla ja taas istua välillä meren rannalla kalliolla ja katsella ohitse lipuvia ruotsinlaivoja. Ruoka oli hyvää ja mestoiltahan löytyi myös smoothiebaari!! Ja jädeä!!

Hymy leviää kasvoille joka kerta kun palaan viikonlopun ruissikuviin. Nämä festarit tullaan muistamaan kovista artisteista ja hyvistä säistä, mutta myös näissä kuvissa esiintyvistä tyypeistä. Viikonlopun aikana nauratti sen verran, että olin pissata housuuni, kolmesti!! Eikä mitenkään niin, että heh heh meinasimpas just pissata housuuni, vaan niin, että jouduin ihan oikeasti taistelemaan (työstämään lannetta sanoisi Antti Tuisku), eikä naurattanut yhtään vaikka oikeasti nauratti aivan sairaasti :D Tyypit, olette parhaita!! Kiitos kun pissatitte mua!

 

Had so much fun at Ruisrock festival with these gorgeous girls! Love u!

 

T. Sara

Kommentit

Jennarosa (Ei varmistettu)

Et arvaakaan kuinka paljon hajosin tuolle antti tuisku -jutulle näin yön pimeinä tunteina :'D. Nyt se biisi alko soimaan ihan non-stoppina päässä juuri tuosta kohdasta hihi.

Maiski
40 hours and counting

Ihania kuvia! Harmittaa tosi paljon, etten itse päässyt paikalle kesäflunssan vuoksi. Noh, ensi vuonna uusi yritys :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Ihanaa että tämän kesän lämpimimmät päivät sattuivat olemaan tuon viikonlopun aikana! Tunnelman oikein tuntee!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kommentoi