FESTIVAL SEASON: Mitä päälle festareille?

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

 

Festarikausi korkattu - yayyy!

Viikonloppu vietettiin tosiaan Elisan kanssa Sideways -festareilla. Aurinkoa, jammailua, ystäviä ja kesän fiilistelyä. Hitsi vie miten siistiltä tuntuikaan vuoden tauon jälkeen tampata ihmismeressä ja fiilistellä auringonlaskun punertamaa taivasta illan vikojen keikkojen aikana.

Kesän ekoista festarilookeistani huolehti Heidi Klumin ja Lidlin 28.6 myyntiin tulevan #LETSLOVESUMMER -mallisto. Kolmen päivän festariasuni syntyivät yhdistämällä uutuusmalliston suosikkikappaleita oman vaatekaappini kanssa.

Kalifornialaisesta festarityylistä vaikutteita saanut boheemi mallisto on kuin tehty kesän festarikaudelle. Yhteistyömallistosta löytyy hippihenkisiä mekkoja, shortseja, paitoja sekä ehkäpä oma suosikkini: ensimmäisen kuvan kimono.

 

kimono - Esmara by Heidi Klum / Lidl

 

Kuten aikaisemmatkin Heidi Klumin ja Lidlin yhteistyömallistot, myös #LETSLOVESUMMER on hinnaltaan hyvin edullinen: tuotteiden hinnat liikkuvat 4,99-19,99 € välillä. Muutama teistä onkin kysellyt edullisten hintojen perään aikaisemmissa yhteistöissä ja myös minä alkuun kummastelin asiaa. Etenkin, kun materiaalit ovat mallistoissa näinkin laadukkaita?

Miten viskoosia ja pellavaa pääosin sisältävän #LETSLOVESUMMER -malliston hintataso voi pyöriä näin alhaalla?

Syy edullisiin hintoihin on suurtuotanto. Sama mallisto ilmestyy yli 10 000 Lidl-myymälään Euroopassa ja Yhdysvalloissa, joten yksittäisen tuotteen hinta tippuu jättimäisissä kangastilauksissa hyvinkin pieneksi.

Suomessa mallisto tulee myyntiin yli 170 Lidl-myymälään, poikkeuksena Helsingissä Sörnäisten, Citycenterin ja Lönnrotinkadun myymälät.

 
 

shorts - Esmara by Heidi Klum / Lidl 

dress - Esmara by Heidi Klum / Lidl

shirt - Esmara by Heidi Klum / Lidl

 

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, oversized kimono nousee kyllä meikäläisen listalla malliston ykköseksi. Lähes nilkkoihin asti ulottuva printtikimono toimi kivasti kokovalkoisen ja maihareiden kanssa! Ihastuin myös malliston pellavashortseihin, joita löytyy useammassakin värissä.

Näissä kuvissa Elisan päällä vilahtanut printtimekkokin näyttää aivan superkivalta. Erityisesti kun halkion napitti auki ja mekon yhdisti lierihattuun. Kunnon Coachella-vibat!

Mallistosta löytyy tällä kertaa naisten vaatteiden lisäksi myös pari lastenvaatetta. Naisten koot: 34-44 ja lasten: 86-116.

 

dress - Esmara by Heidi Klum / Lidl

Pictures of me: Elisa Lepistö

 

Lidlin ja Heidi Klumin 4. yhteistyömallisto #LETSLOVESUMMER tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin to 28.6.2018. 

 

xx Sara

Kommentit

Sartsumartta (Ei varmistettu)

Hmm, halpa hinta selittynee myös tuotantopaikalla ja -tavalla. Ei ehkä mitään eettisimpiä hurtunkeja.. Tää kritiikittömyys vaatteiden tuotantotapaan ja kulutukseen on alkanut tässä blogissa hieman tökkiä. Toivoisin postauksiin rehellistä tulokulmaa näiden vaatteiden tuotantoketjuihin. Esimerkiksi, missä nämä kyseiset Lidlin vaatteet on valmistettu. Se ei mielestäni estä vaatteiden esittelyä tahi käyttöä. Kukin tehköön oman valintansa. Viherpesua en myöskään kaipaa, lähinnä rehellisyyttä. Blogin kaupallinen potentiaali tosin saattaa siitä hieman kärsiä.
Tämä vain pienenä kehitysehdotuksena. Muuten oikein sympaattinen blogi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! 

Kiitos palautteesta. Välitän aikaisempaan Lidl-kampanjaan tulleen vastauksen tähänkin :)

 

 

Esmara by Heidi Klum -vaatteet ja kengät valmistetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme tehtailla Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Bangladeshissa. Käytämme samoja tehtaita, jotka tuottavat muut myymämme kenkä- ja tekstiilimallistot. 

Lidlin käyttämät päätuotantolaitokset on listattu sivulla https://www.lidl.de/de/transparenz-in-der-lieferkette/s7376023

Tässä myös linkki meidän nettisivuille, jossa kerrotaan toimitusketjumme vastuullisuudesta: https://www.lidl.fi/fi/Business-Social-Compliance-Initiative.htm 
Tavarantoimittajamme auditoidaan säännöllisesti BSCI:n kriteerien mukaisesti riippumattoman kolmannen osapuolen toimesta. 

Tässä vielä hieman lisätietoa siitä miten edistämme toimitusketjumme vastuullisuutta: 

Vastuullisuus on oleellinen osa liiketoimintaamme ja hankintojamme. Olemme olleet BSCI:n jäsen vuodesta 2006. BSCI (Business Social Compliance Initiative) on eurooppalaisten tuontikaupan yritysten yhteenliittymä, jonka tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa.

Edellytämme kaikilta alihankkijoiltamme ja tavarantoimittajiltamme sitoutumista eettisiin toimintaohjeisiimme, jotka pohjaavat BSCI:n periaatteisiin ja siten myös kansainvälisen työjärjestön (ILO) työelämää koskeviin sopimuksiin, YK:n yrityksiä ja ihmisoikeuksia ohjaaviin periaatteisiin ja OECD:n yrityksiä koskeviin ohjeistuksiin. 
  
Tavarantoimittajiamme auditoidaan säännöllisesti BSCI:n kriteerien mukaisesti ulkopuolisen kolmannen osapuolen toimesta. 

Olemme mukana Greenpeacen Detox-hankkeessa ja tavoitteenamme on, että vuoteen 2020 mennessä myymiemme vaatteiden ja jalkineiden valmistuksessa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia kemikaaleja.

Olemme ensimmäisenä saksalaisena päivittäistavarakauppiaana käynnistäneet maaliskuussa 2008 bangladeshilaisille ja kiinalaisille tuottajille tarkoitetun koulutushankkeen. Hanke toteutetaan yhteistyössä saksalaisen, kansainvälistä yhteistyötä edistävän järjestön (GIZ) kanssa. Tavoitteena on lisätä alihankkijayritysten ymmärrystä sosiaalisista standardeista ja saada heidät laatimaan ja parantamaan standardeja itsenäisesti.  Hanke on kokonaan Lidlin rahoittama. 

 

 

Mie vain (Ei varmistettu)

Iskin silmäni tuohon vihreään cargotakkiin Voisikohan sellaisen jostain löytää?

saratickle
Tickle Your Fancy

Takki on Hilfigerin vanhaa mallistoa :)

Kommentoi