Fields of gold

Tickle Your Fancy

Siitäkin huolimatta, että ihoni on kauttaaltaan hiekkapölyssä ja hiuksien kohdalla on sivuttu henkilökohtaista pesemättömyysennätystäni, ovat nämä kuvat ehkä suosikkikuvani pitkiin aikoihin. Tämän hetken tulen varmasti muistamaan ikuisesti: ilta-aurinko oli niin kaunis ja vuorilla, keskellä niittyä oli ihanan rauhallista (ja 30 min aikaisemmin löydettiin Elisan rinkasta, alusvaatteiden seasta skorpioni :D huom. googlettelujen jälkeen selvisi, että juuri tuo kyseinen laji oli vaaraton).

Reissu on jo yli puolenvälin. Miten nopeasti aika voikaan mennä!?! Musta tuntuu, etten ole valmis vielä luopumaan tästä ympäristöstä ja näistä kuvauspaikoista. Puolen vuoden kuvausmatka vahvasti suunnitteilla!! Who's with me?!

Pictures: Elisa Lepistö

 

That magical moment right before the sunset. Even though my hair is dirty and the skin is sweaty the moment was just perfect. The light here is something so beautiful that it's hard to describe. Feeling so alive right now!

 

xx Sara

Kommentit

Sanph
Sanph

Kauniita kuvia! Ja voin lohduttaa, että onneksi suurin osa skorpioneista on vaarattomia. Vietän juuri 10-vuotisjuhlavuotta, kun astuin skorpionin päälle ja se pisti mua... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Ja huh, joo siis se, ettei kaikki skorpparilajit ole vaarallisia, oli meikälle ihan uusi juttu! Tänään TAAS tapettiin yksi jättiläinen :S 

hahah hyvää juhlavuotta!! :D

santsa (Ei varmistettu)

Damnn, oot niin upee! Reissukuume nousee aina vaan, näitä sun kuvia katellessa.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos sinne <3 :)

Jennun (Ei varmistettu)

Huikeita kuvia! Oot niin kaunis, ihan kuin malli &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

kääks!! kiitos ihana! :)

Mari-- (Ei varmistettu)

Hah, näyttäisi siltä mun silmään, että yhteislomailu Elisan kanssa on vaikuttanut sun tyyliin heti jonkin verran :D Elisan päällä usein näkyvä boheemius/gypsy-tyyli sun päällä erottui heti, usein sulla näkee simppelimpiä kokonaisuuksia. Ehkä olen väärässä, mutta tuo sormus pisti heti silmään ;) hyvältä näyttää kuitenkin!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe noo vaikuttaa sen verran, että nää on Elisan korut ja kimono, mitä mulla on päällä ;) En tiedä ootko seuraillu mua kuinka pitkään, mutta meitsillä on kyllä kesäisin aikamoinen bohomeininki ja muutenkin pukeutuminen lämpöasteiden kasvaessa muutenkin vähän lumikelejä räväkämpää. Kaapista löytyy kimono jos toinenkin! :D

Lispe (Ei varmistettu)

Ei vitsi kuulostaa niin huikeelta toi teijän reissu!! Ois ihan unelma tommonen puolvuotinen reissu, tai no tällä reissukuumeella voisin kierrellä maailmaa lopun elämääni! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe tällä hetkellä se fiilis, että sama täällä :D

korhoanna

Kerrassaan upeita kuvia! Tunnelman voi aistia kotisohvalle asti :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtava kuulla. Ellu on kyllä taitava!! :)

Jenniii
Pupulandia

No HUHHUH, mitä kuvia! Ja mikä kaunotar! Olen aivan sanaton näitä katsellessani. Ja tuli juuri aivan megalomaaninen reissukuume. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

äääääks! Jenni <3 No teillähän on reissua vissiin tulossa, jos oikein ymmärsin! ;)

Ines (Ei varmistettu) http://myruwayoflife.blogspot.com

OMG miten kauniita kuvia!!!

Ja viitaten ylempänä olevaan kommenttiin, veikkaan että ympäristö ja miljöö vaikuttaa aika paljon pukeutumiseen. Tollasessa paikassa ei varmaan hirveesti nappaa pukea ylleen mitään särmikästä, skandinaavista muotoilua ! :-D Itsekin oon vuoden verran asustellut Brasiliassa, niin kummasti alkoi sikäläisten tyyli maistua omien simppeliäkin simppeleidemmän skandinaavisten vaatteiden sijaan!

Nauttikaa reissusta, niin sairaan ihanan näköistä ja täälläkin on jo monta kertaa iskenyt ihan järkky matkakuume.

saratickle
Tickle Your Fancy

heh joo allekirjoitan täysin. Tässä on menty bikineillä ja kimonoilla nyt viikon verran että se siitä skandinaavisesta linjasta... :D 

Kiitos hurjasti, we will!! :)

Marsipaani (Ei varmistettu)

Siis nää kuvat on niiiiiiiin upeita!! :o Varsinkin kolmas kuva, ihan mieletön! Kiva muuten että postailet useasti, mun mielestä on paljon kivempi katella reissukuvia monessa eri osassa, mielummin kuin kaikki kuvat yhdessä pitkässä pötkössä. Ihanaa loppulomaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Mä tykkään tosta myös ihan hulluna, Ellu on kyllä taitava kameran kanssa :) Ja oon ihan samaa mieltä. Mielummin ajankohtaisempaa meininkiä ja lyhyempinä pätkinä :)

emskiss (Ei varmistettu)

Näissä kuvissa on ihana tunnelma ja olet tosi kaunis. :) Viime aikoina on blogeja selaillessa tullut sellainen olo, että olisi itsekin kiva opetella vähän valokuvausta. Ehkäpä...

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama fiilis tuli mullekin aikoinaan ja siitä se sitten alkoi! :)

SAW (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat, mutta APUA nuo bikinit, olen etsinyt juuri tuollaisia ainakin kolme vuotta joten kiltti kerro mistä ne on ja minkä merkkiset, ne on täydelliset!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! Nämä ovat merkkiä Auric. Ostn paikallisesta surffikaupasta, voiskohan netistä löytyä? :S

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.annnax.blogspot.fi

Siis nyt on kyllä upeita kuvia!! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Elisa on velho!!!

Kommentoi