FILIPPIINIT VIDEOLLA

Tickle Your Fancy

Ihania muistoja ja lomafiilis nousevat pintaan tätä kahden ja puolen minuutin pätkää katsellessa. Video kiteyttää melko hyvin parin viikon tapahtumat, tätä jaksaa katsella vielä vanhanakin :)

Videon alkuperäinen kotiversio on leikattu Taliscon Your Wish biisiin, josta tuli meidän reissubiisi! Sitä ei valitettavasti saanut videolla käyttää, joten nyt mennään tällä. Mikäli intoa riittää niin pistäkää tämä äänettömälle ja Taliscon biisi taustalle! :D


 Video from  our 2 weeks vacation to Philippines, god I miss this place!

 

T. Sara

Kommentit

Marikak (Ei varmistettu)

Voi että miten ihana video ja tunnelma ja maisemat ja kaikki!! Kaakkois-Aasiaan on kyllä päästävä noi vedet ja maisemat vaikuttaa nii huikeilta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Kaakkois-Aasia on huippu!! :)

Sara (Ei varmistettu)

Ihan kuin Finnmatkojen mainosvideo!♡ Ootteko laskenu kuin paljon toi reissu suurinpiirtein makso (yheltä ihmiseltä)? :) Kiinnostais tietää miten paljo Kaakkois-Aasian matka ehkä maksais!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei olla kyllä laskettu, mutta lentoja tosiaan irtoaa parhaimmillaan 500eurolla ja koska asuminen ja ruoka on niin halpaa, niin ei kyllä matkalle ihan älyttömiä hintoja tule :)

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissis.fi

What!? 500 eurolla Filippiineille? Nyt tuli ihan uutena tämmöselle megamatkajärjestäjälle! :D Aina mä noita Filippiinien lentojakin kuolaan, mutta ihan noin halvalla en kyllä oo missään koskaan nähny, vaikka miten yhdistelis!

vera (Ei varmistettu)

Ei voi muuta todeta ku IHANA video!! Millä kameralla/kameroilla se on kuvattu, erityisesti kiinnostaa noi veden alla otetut pätkät? Teillä on ollu varmasti huippu reissu noin mageissa maisemissa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITTI!! :) Kuvattu Olympuksen OM-D:llä ja mm vedenalaiset Goprolla!

lottamarilla (Ei varmistettu)

Vau ihana video ja ihanat maisemat!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne oli <3 :)

Kajtsu (Ei varmistettu) http://kajkiertonen.blogspot.com

Hyvää duunii. Aika utopistinen fiilis tuli tätä katsoessa, ite pärähdin just takasin Joensuuhun ja täällä kelinä on Siperia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa kiitti Kajtsu!! :) Oh shieet tsemppiä! Täälläki ihan järkyttävän kylmä!!

Jenna (Ei varmistettu)

Aivan iiiihana video! Oli varmana upee ja mieleenpainuva reissu, sellanen tunnelma ainakin välittyy videosta :-) matkakuume vaan kasvaa tälläsistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti! tää oli kyllä täys kymppi reissu :))

Sara (Ei varmistettu)

Mistä vuokrasitte noi kaikki kanootit? Ja lähdittekö ominpäin patikoimaa vai oliko joku opas mukana? :)

Satu (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Niin kaunista ja eksoottista. Ja lämpimän näköistä <3 sitå mietin, että eikö teitä pelottanut uida tuolla kun vedessä varmaan elää kaikenlaisia myrkyllisiä eläimiä ja krokotiileja?

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi

AH, ihana video!! Oli pakko laittaa tuo Taliscon biisi taustalle youtubesta, sopi täydellisesti :)

E (Ei varmistettu)

Voi apua miten ihana, aivan varmasti jaksaa vielä wanhanakin kattoa tuota. ETuntu melkein että ois itekki ollu mukana! :')

miia (Ei varmistettu) http://miiajosefiina.blogspot.fi

Tulipas hyvä mieli tästä videosta! Toi hyppy veteen, kalojen kans uinti ja rannalla juoksu kohdat oli erityisen hienoja, vau :)

filpparikilppari (Ei varmistettu)

Huikee video!! Arman ja sen vene bongattu! Muutama viikko sit käytiin saman jäbän kans yön yli saarihyppelyllä.

EmmiG (Ei varmistettu)

Oi vitsit miten ihana video! Piti kattoa kaks kertaa :P Tosi monipuolisia juttuja! Mä kyllä ite hullaantuisin ihan liikaa noista vedenalaisista kalakuvauksista että joka paikka olisi kyllä niitä täynnä :D

emig (Ei varmistettu)

Oi vitsit miten ihana video! Piti kattoa kaks kertaa peräkkäin :P Tosi monipuolisia juttuja! Mä kyllä ite hullaantuisin ihan liikaa noista vedenalaisista kalakuvauksista että joka paikka olisi kyllä niitä täynnä :D

Janika (Ei varmistettu) http://jjustlikemee.blogspot.fi/

Ihana video! Itse olin kanssa Filippiineillä joulunaikaan ja video nosti kyllä niin kovan ikävän pintaan!!

Kommentoi