Finally surfing

Tickle Your Fancy

Reissun toinen (ja viimeinen, nyyh!) surffipäivä oli ensimmäistä hieman menestyksekkäämpi. San Juan del Surissa homma ei niinsanotusti mennyt ihan putkeen. Herättiin viiden maissa ja huristeltiin vuokra-autolla kelpo ajomatka aamusurffille ihan vaan toteamaan, että tuuli oli tuona aamuna tyyppiä hurrikaani ja merivesi kylmempää kun Suomessa toukokuussa. Luovutin touhun tyylikkäästi heti ensimmäisen (epäonnistuneen) aallon jälkeen kun aloin aistimaan hyperventilaation oireita :D

Ehdin jo hautaamaan surffihaaveet tämän matkan osalta, kunnes nyt Leóniin päästyämme päätettiin pitää biitsipäivä Las Penitasissa (n. 20 min keskustasta taksilla). Ja mitä vielä, mestahan oli ihan täydellinen surffaukseen! Vaikka meri on sama, ja ollaan ainoastaan 200 km ylempänä, oli vesikin varmaan 10 astetta lämpimämpää. Aivan hullua! Olisi niiiiin tehnyt mieli jäädä tänne muutamaksi päiväksi!

 

Surfing day at Las Penitas, Leon!

 

xx Sara

Kommentit

Layra (Ei varmistettu)

Jumpe mikä reissukuume iskee näitä kuvia kattellessa!! Dammn.

saratickle
Tickle Your Fancy

I'M SORRY!!

Hiutale (Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia taas kerran. Koko teidän reissu vaikuttaa ihan mahtavalta! Iskee kyllä kova halu matkustaa Nicaraguaan! Mistä muuten kuvan bikinit ovat, äärettömän kauniit yksinkertaisuudessaan :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voin suositella tätä kohdetta kyllä lämmöllä :) Paljon kuultiin jengiltä, että erityisesti joulukuussa kannattaisi reissata! Tällöin sadekausi on juuri ohi ja luonto vehreimmillään :)

Bikinit ostin San Juan Del Surin surffikaupasta. Merkki on nimeltään Auric!

Kommentoi