FINE DININGIA JA PIPOJA

Tickle Your Fancy

Kuinka paljon tekemistä voikaan mahtua 1500 ihmisen kylään, jonka hetkellinen väkiluku tosin turistisesongin aikana kasvaa yli 50 000:een (ehkä tässä juurikin se syy :D). Se on myönnettävä, ruotsalaiset vaan osaa. Ero Suomeen on oikeastaan aika yksinkertaisesti havainnollistettavissa: täällä ravintoloissa tai palveluntarjoajilla ei vilauteta sitä perinteistä bonuskorttia, joka taas meillä päin käy tyypillisesti ihan jokaisessa laskettelukeskuksen puljussa.

Kylä on kuin suoraan satukirjasta. Kattavat laskettelurinteet yhdistettynä erinomaisiin ravintoloihin, tunnelmallisiin pubeihin, raikkaisiin yökerhoihin, latomaisiin merkkiputiikkeihin ja nuorekkaaseen ilmapiiriin. Oltiimpa sitten syömässä fine diningia (josta tosin ei saanutkaan käyttää nimeä fine dining, vaan kuulemma FUN dining!!), tutustumassa paikalliseen suksitehtaaseen tai maistelemassa kylässä tuotettuja oluita, on henkilökunnalla aika kovilla prosenteilla erinomainen englanti, hyvä huumorintaju sekä pipoa ja partaa. Todella rento ja freesi meininki. Åreen on päästävä vielä uudestaan.

My partner in crime

Neljä päivää vanhan crepes ravintolan sisustus. AH!!

En ole eläessäni törmännyt näin taivaallisen herkulliseen suklaaseen kuin mitä tämän paikallisen tötterörasian sisältä löytyy. Osti kotiin neljä pakettia ja nyt jo kaduttaa, etten ostanut enempää :D

(*Åressa Visit Swedenin vieraina)

T. Sara

Kommentit

Linda (Ei varmistettu)

Hei mistä mahtaa tuo takkisi olla? :) Ja minkä merkkinen se on?

Janette (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! :-)

Elisa (Ei varmistettu) http://elisabubble.blogspot.com

Hei mistäs nuo teidän karvakauluksiset talvitakit oikein ovat? Ensi talven hankintalistalla on nimittäin superlämmin, mutta ajaton, karvalla varustettu talvitakki! ;) Jos nyt vaan kevät, kesä ja syksy tulis vaan ekana :D

tyllerö (Ei varmistettu)

Ainakin Tampereella Taitoshopissa myydään tuon näköisissä paketeissa tryffeleitä. Maut voi tietysti olla erit kuin Åressa. :) paketti ja tekstit kyllä näyttävät samalta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jooh elikkä hyökkäsin heti niiden nettisivuille, mutten löytänyt sieltä!! :D Pitää varmaan tehdä päiväreissu Tampereelle!!

Ranja (Ei varmistettu)

Hei tähän on mainittava, että näin tänään myös Tikkurilan Kaivokukassa samaisia karkkeja eli voisko olla myös keskustassa? Aika suolainen hinta vain, mutta kai sitä voisi joskus kokeeksi ostaa..!

Vicky (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia. Helsingissä myös on Creperie ja siellä on todella hyvä ruoka.
Sara, ihana blogi, tykkään!

Kommentoi