FLOW FESTIVAL DAY 2 - Tyyntä ennen myrskyä

Tickle Your Fancy

 

Toinen festaripäivä alkoi Bik Bokin järjestämillä etkoilla Halkolaiturilla! Sangriaa, hamppareita ja huippu dj! Iltapäivällä vieläpä purjehdittiin festarialueelle! Ilma oli hiostava. Kaikki puhuivat illalla iskevästä myrskystä. 

Ehdittiin nauttimaan aurinkoisesta festaripäivästä iltaseiskaan asti kunnes taivas räjähti. Asioita vaan lenteli ja vettä tuli ihan joka suunnasta. En ole siis ikinä nähnyt mitää vastaavaa, kunnon maailmanlopun meininki :D Ehdittiin olla myrskyssä ehkä 4 sekuntia ennen kuin päästiin bäkkärille piiloon. Silti oltiin aivan litimärkiä.

Sateen loputtua mentiin kadun toisella puolella sijaitsevalle toimistollemme odottelemaan keskeytetyn aikataulun jatkumista ja vaihtamaan kuivaa vaatetta päälle. Istuttiin lattialla ringissä, juotiin valkkaria (jonka jossu avasi ruuvimeisselillä!), syötiin suklaata ja lueskeltiin myrskyuutisia. 

Päästiin kuin päästiinkin vielä illalla kuuntelemaan Almaa ja The xx:ää <3 Kiitos Klaara-myrsky (!!) ja Flow, tätä päivää en muuten unohda ihan heti! :D

 

xx Sara

Kommentoi