FLOW FESTIVAL LOOK - DAY 3

Tickle Your Fancy

*adlink/gifted

dress ONLY, here* // sunnies Quay Australia, here* //  shoes Vagabond, here* // choker Topshop, here* //  bag Karl Lagerfeld, here* 

 

Simppeli, sopivan trendikäs ja mukava päällä. Viimeisen päivän flow-look rakentui Onlyn hopeanharmaan trikoomekon päälle!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Dell (Ei varmistettu)

Tykkään hirmuisesti kuvista blogissasi. Kiinnostaisi tietää minkälainen kamera ja objektiivi sinulla on käytössä ja minkälaista kuvankäsittelyä teet kuvillesi. Itse vasta opiskelen kameran käyttöä ja kovasti koitan imeä vinkkejä joka paikasta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos, tosi kiva kuulla! Mulla on Nikon D750 ja henkilökuvissa käytössä 85mm 1.4 ja tapahtuma/luonto/ruokakuvissa 20mm 1.8. Kuvia muokkaan Photarin Lightroomilla ja Vscocamin filtterit käytössä! :)

Me ollaan bloggaajien kanssa suunniteltu pienimuotoista valokuvaus/kuvanmuokkauskurssia kiinnostuneille. Palaillaan tän tiimoilta vielä! ;)

Dell (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti vastauksesta. Siitä oli suuri apu! Toivottavasti valokuvaus/kuvanmuokkauskurssista tulee tärppejä myös blogiin. Täältä Pohjoisemmasta on hiukan hankala osallistua paikanpäällä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Maksullisen kurssin sisältö pidetään kyllä pääosin blogista erillisenä, mutta voipi toki olla, että jotain juttuja vuodetaan tännekin ;) Jos hyvä säkä käy!

Tässäkö tämä on?

Miten toimii käytännössä noiden vsco:n filttereiden käyttäminen tietokoneella kuvia muokatessa? Puhelinsovellus on tuttu, mutta tekniikan-epä-ihmelapsena en ymmärrä, miten se homma tietokoneella toimii :D 

saratickle
Tickle Your Fancy

Paketteja pystyy ostamaan photariin, johon ne ladataan! :)

Vitsi, että noi kengät on ihanat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mä oon niiiiin hurahtanut näihin!!!

Kommentoi