FLOW-LOOK: Ugly dad sneakers

Tickle Your Fancy

 

- "Onks nää sun mielestä hienot?"

- "hahaha, mitkä noi on, aika jäätävät"

- "Sorry, ostan silti"

 

Tässäpä pähkinänkuoressa minun ja poikaystäväni Whatsapp-keskustelu, kun punnitsin kuvissa näkyvien scifi-lenkkareiden ostoa.

Sama keskustelurunko pätee muuten muutamaan muuhunkin ostopäätöstilanteeseen. Erityisesti kun kyseessä on ollut joku trendivaate/-asuste. Kysyn aina mielipidettä, mutta loppupeleissä vastauksella ei ole mitään painoarvoa, hah.

Mitäs mieltä siellä ollaan uudesta trendistä? Iskeekö massiiviset ugly-lenkkarit?

 

Perjantain Flow-asu rakentui uusien daddy sneakersien ympärille

Pictures: Janni Ehari // edit by me

 

Tommy Hilfiger/Zalando jacket

Nelly top

Louis Vuitton sneakers

diy biker pants

&Other Stories bag

 

xx Sara

Kommentit

Karita (Ei varmistettu)

Tää on vaan valitettavasti yksi niistä trendeistä joka ei vaan iske. Tulee mieleen kaikki lapsuuden vilkkuvat lenkkarit ja moonbootsit ja kaikki sellanen mitä en enää jalkaani pukis, hih. Ehkä mun mieli muuttuu joskus vielä näitten(kin) tossujen suhteen.

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, koskaan ei tiedä. Ainakin Köpiksen muotiviikkojen Spring/Summer19 näytösten perusteella näyttävä lenkkaritrendi se tulee vaan vahvistumaan uusilla kausilla!

Zapa (Ei varmistettu)

https://yle.fi/uutiset/3-10309581

Ajatuksia tästä? Olisi aidosti kiinnostavaa kuulla "muotivaikuttajien" kantaa asiaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ideasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaimmillaan tällainen trendi on anti- fast fashion, koska pointti ainakin itselle on tuttujen ja jo vaatekaapista löytyvien elementtien yllättävä yhdistely.

VV (Ei varmistettu)

Mua henkilökohtaisesti kiinnostaa trendit hyvin vähän, pyrin mieluummin tekemään ajattomampia ja kestävämpiä vaatehankintoja (ja nekin lähes aina käytettynä). Mun mielestä se on jopa kiinnostavampaa, koska kuka tahansa voi marssia ketjuliikkeeseen :) Joku ’haaste’ siitä miten hyödynnät ja yhdistelet vanhoja ja useasti jo nähtyjä vaatteita voisi olla hyvä inspiraatio ja jotenkin ajanhermoon osuva (ekologisempi) näkökulma! X

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kommentista :)

Mä hankit ekat Filan "dad sneakersit" kolme vuotta sitten ja ne palvelevat hyvin tänäkin päivänä! Enkä usko, että tämä lenkkaritrendi on häviämässä mihinkään ihan lähitulevaisuudessa. Ei ainakaan meikäläisen päältä ;)

Sanaa leimaa hetkellisyys, mutta koen, että trendit ovat tänäpäivänä aika pitkäkestoisia, ja se on hyvä homma se.

Iso kiitos myös postausvinkistä. Pitääkin herättää eloon tämä vanha postaussarja: 

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/kamelitakki-kuudella-tavalla

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/kolme-tapaa-pukea-boyfriend-farkut

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo! Mun mielestä dad/ugly sneaker -trendi on tosi inspiroiva, itse siirsin yhdet (suht vähän käytetyt) juoksutossut arkikäyttöön farkkujen ja mekkojen kanssa viime vuonna ja nyt hankin airmax ysivitoset beigellä liukuvärillä. Tää on itselle kestävän tuntuinen trendi, koska nää on oikeasti mukavia kenkiä, joita tekee mieli käyttää, ja saa jo vaatekaapista löytyvät luottoasut ja -vaatteet näyttämään tuoreilta ja kiinnostavilta omaan silmään.

apaa (Ei varmistettu)

Mistä housuista oot tehny noi biker shortsit? Oon ettiny vaikka mitkä ketjukaupat läpi, mutta mistään ei tunnu löytyvän täydellistä mallia

saratickle
Tickle Your Fancy

Ginan klassikkomallista! Eli ihan perus pillifarkut :)

Dad (Ei varmistettu)

En maksais ”designer”lenkkareista 850 e.

yoman (Ei varmistettu)

Nää on mulle aika nou nou kengät :D Oon aina ollu ihan hullu kenkäfriikki, mutta tykkään hirveesti siroista kengistä. Oon aikanani jättänyt myös skeittikengät ostamatta, koska ne oli kans tosi isot ja en yllättyny kun en syttyny myöskään tähän muotiin. Silmä tosin tottuu kaikkeen aikanaan ja jos noi yleistyy kadulla niin saa yleistyä. Mun kenkävarastosta niitä ei varmaan tulla ikinä havaitteen. Muuten look 10/10 varsinkin farkkutakki :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haa, kiitos gallupiin osallistumisesta! Mulla on monta tällaista tuttua, jotka fanittaa juurikin siroja kenkiä! Poikaystäväni on yksi heistä :D

Ihanaa loppukesää!

Kommentoi