Free Run 2 iD -kenkiensuunnittelukilpailu

Tickle Your Fancy

Nike Running Finlandin facebooksivulla käynnistyy tänään aivan mieletön Nike Free run 2iD -kenkiensuunnitteluskaba! NIKEiD on palvelu, jolla voi tilata kustomoituja Nike-tuotteita ja nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella kokonaan omannäköiset tossut! Free Run 2 iD -kenkään pystyy valitsemaan nimittäin kaikkien kengän osien värit, materiaalin ja pohjan vaimennusjärjestelmän & leveyden useista eri vaihtoehdoista. Joka viikko huhtikuun ajan arvotaan suomalaisten kenkäsuunnittelijoiden kesken voittaja, joka saa suunnittelemansa tossuparin itselleen! Kilpailun lopussa valitaan lisäksi vielä yksi voittaja, joka saa 500€ lahjakortin NikeStore.com verkkokauppaan.

 

No mä pääsin myös suunnittelemaan itselleni juoksukengät ja tämännäköset tuli! Tää mun limenvihreäkausi vaan jatkuu

Kattokaa nyt, Niken logon kohdalla lukee mun nimi! :D

Naruja sai valita kahdet, joten toisiksi otin valkoiset. Mä ootan sitä hetkeä kun pääsen vetämään näillä kuivalle ja just uusitulle, kesän tuoksuiselle asfaltille

Mutta nyt hei, heti sinne Niken facebookkiin suunnittelemaan omia kenkiä ja ehdottomasti linkkailemaan mulle kuvia niistä! Haluan nähdä millasia luomuksia ootte saaneet aikaan :)

Inspiroituneena noista kengistä tässä tulee vähän rentoa lenkkeilymusaa

 

 

 

T.Sara

Kommentit

mia (Ei varmistettu)

Ettei vain olisi aprillipäivän pila, kun tälläisten kenkien hinnathan olisivat aivan pilvissä jos pieniä yksityiskohtia myöten saisi itse suunnitella. :)

mia (Ei varmistettu)

Ettei vain olisi aprillipäivän pila, kun tälläisten kenkien hinnathan olisivat aivan pilvissä jos pieniä yksityiskohtia myöten saisi itse suunnitella. :)

emilia (Ei varmistettu)

mia, onhan toi 160€ aika paljon..

mikähän koko mun pitää tuolta valita, kun mulla on 39 jalka eikä tuolla näy että onko nuo uk vai us kokoja :(

laura (Ei varmistettu)

mäkin mietin tota kengän kokoa, kun 5 oli pienin niin tuskin ne uk kokoja ovat ?

emilia (Ei varmistettu)

jep, ja kun huomasin, että sara on valinnut koon 6, niin uk:n 6 on sama kuin 40 ja us:n 6 sama kuin 36,5 ainakin jonku niken taulukon mukaan, niin taidan kallistua noihin us-kokoihin :D

- (Ei varmistettu)

Miten teillä Sara eilen on voinut tulla Simonen kanssa 6kk täyteen kun silloin te olisitte alkaneet seurustelemaan syyskuun 31. päivä, mutta syyskuussa on vain 30 päivää? :D

Nina (Ei varmistettu)

Apua ihan mahtava juttu! Harmi vaan et tuli just ostettua uuet juoksulenkkarit..
Sitte sellasta kysysin että kuinka useesti vedät juoksulenkkiä, vaikka viikossa? :)
http://sisterlylov.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

mia, hah ei ollu aprillipila!

emilia, Nike on yhdysvaltalainen merkki eli US!

laura, joo jenkkien kokoja :)

emilia, :D!

-, no siten on voinu koska ollaan sovittu että toi päivä on aina kuukauden viimeinen ja käytiin seurustelemaan torstaina :)

Nina, Ai ostit! noo mullaki noita lojuu tuolla useemmat :) Kesällä kävin juoksemassa varmaan joka päivä, mutta nyt en kyllä oo juossu kun max kerran viikossa. Sittenku lumet sulaa niin taas paljo reilummin!

T.Sara

mieee! (Ei varmistettu)

oi toi biisi on aivan ihana, kuuntelin sitä joskus jonkun aikaa sitten, ja tänään se soi kaupassa ni tuli muistoja mielee.<3 niin rento ! :)

aarhg (Ei varmistettu)

siis pelkkää urheilua tää sun blogi nykyään... ymmärrän kyllä, että kuuluu sun elämään, mut missä on se entinen saran blogi :(

Lareggi (Ei varmistettu)

^^ DISAGREE!
rakastan sun blogia juuri siks et tääl on kaikkee urheilujuttuja, ja sopivasti muotiakin :)

hauska anonyymi (Ei varmistettu)

&feature=bf_next&list=SP813301637D2B481A&index=27

kato simone laulamas :DD hehe

janita95 (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.