Freesimpi flunssalook

Tickle Your Fancy

Juuri kun perjantaina oikein kovaan ääneen kehuskelin kuinka olen pysynyt pitkään terveenä, se iski. Miksi, oi miksi en koputtanut puuta?! Pahin on jo onneksi takana. Sängystä on siis siirrytty peittokuorman kera sohvalle Modern Familyn seuraan ja tällä hetkellä elelläänkin "nenä tukossa, korvat lukossa" -vaihetta. Pää niin täynnä räkää ettei puheesta meinaa saada selvää, voi luoja!! :D

Siinä sohvalla C-vitamiinien, sarvikuonojen ja inkiväärijuomien keskellä lojuessani sain sähköpostiini viestin. Viestistä paljastui linkki, josta pääsi suoraan lataamaan nämä minulle valmiiksi tehdyt kuvat! Aika täydellinen ajoitus etten sanoisi. Flunssalookista ei nimittäin olisi irronnut tälle päivälle asukuvia, ei vaikka kuinka olisi luovuuttaan kokeillut.

Me tosiaan Kaisan kanssa kuvattiin, valittiin ja editoitiin toistemme kuvat, ilman että kuvattava itse pääsi edes kuvaustilanteessa kurkistamaan kuvia kamerasta. Lopputuloksesta tuli niin kiva, että pakkohan tätä on kokeilla vielä uudestaankin! Tässä siis viime viikolta asu, jonka kuvauksesta ja editoinnista on huolehtinut Kaisa! Meikäläinenhän on ihan liekeissä näistä! Eilaisia kuvakulmia sekä valo- ja värisäätöjä, kuin mitä itse olen tottunut käyttämään. Miltäs kuvat teidän silmään näyttää? :)

dungarees Gina Tricot (gifted) / hat Gina Tricot / shirt Zara / shoes Zara

 

Outfit from last week! Only this time pictures are not only taken but also edited by Kaisa! Love them, looks so fresh to me! Can you see the difference between these pictures and pictures that I normally post? I totally can! 

Pictures: Kaisa/Si Moda

xx Sara

Kommentit

EllaE
Ella Elers

Ihan supermakeita!! 

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS ELLIS<3

EllaE
Ella Elers

Ja ps, paranemisia ja jaxuhali <3

saratickle
Tickle Your Fancy

jaxuhali!! millo nähääää :) <3

Suvi--- (Ei varmistettu)

Tsemppii flunssan selättämiseen!!

Hienoja noi valoefektit noissa muutamissa kuvissa! Ja muutenki tosi kiva tunnelma näissä otoksissa. Varmasti piristävää tehdä tän tyylisiä juttuja silloin tällöin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No juurikin näin, tosi tervetullutta vaihtelua! :) Ja voitko kuvitella, noi valoilmiöt me toteutettiin avaimenperällä!!

Jenita (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Jotenkin näistä tuli mieleen Chisun Sabotage-musiikkivideo :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, kiitti! :) 

Hanna Maria
Hanna Maria

Upeita kuvia! Joistain kohti ehkä hieman ylimuokattu (kun itsekin tietää valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä jotain, muuten tuskin huomaisin mitään) mutta fiilis kyllä hieno näissä :)

Kommentoi