FRESH & CLEAN HOME

Tickle Your Fancy

Meillä oli kotona siivouspäivä aina perjantaisin. Touhuun kätkettiin ihan loistava porkkana: porukalla siivouksen jälkeen tehtiin yhdessä jotain ihanaa sapuskaa ja katsottiin Makuunista vuokrattu elokuva. Vuosia tämä sama kaava toistui joka perjantai.

Perjantainen siivouspäivä on jäänyt tavaksi. Koti on vaan ihana saada puhtaaksi viikonloppua varten. Eilinen päivä oli taas pyhitetty siivoukselle. Pinnat kiiltämään ja ne viikossa ympäri kämppää kerääntyneet 1200 pikkukiveä (mistä niitä tulee!!) imurin uumeniin. Paras juttu oli se, kun pystyin helposti pitämään koko päivän kaikkia asunnon ikkunoita auki, ilman että kämppään tuli kylmä. KEVÄT!!

perjantaikukat <3

Vichy Ideal Body* / kello lahjaideat.fi* (*=saatu blogin kautta)

 

The best way to start a weekend: fresh and clean home. Friday is the cleaning day. Always have always will. Here are some pics from our home :)

 

T. Sara

Kommentit

Janette (Ei varmistettu)

Vitsit teillä on ihana koti! :>

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos :)

Sara (Ei varmistettu)

Oi ihana koti teillä! Mistä toi kuparinen häkkyrälamppu (eka kuva) on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

paljon kiitoksia! :) Clas ohlsonilta!

:) (Ei varmistettu)

Teillä on niin ihana koti! ❤ montako neliöö? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos kovasti, me viihdytään täällä kyllä mainiosti :) neliöitä 49

Jk (Ei varmistettu)

Aivan ihana sohvapöytä! :) mistä
Se on peräisin? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Zarrosta oon ostanut!

M (Ei varmistettu)

Oi ihanan näköinen kämppä! Olis tosi kiva lukee enemmän koti/sisustuspostauksia, en tiedä muistinko mainita tuota kyselyssä. Ja btw testasin tota vatsareeniä, ihan huippu!:)

Jose (Ei varmistettu)

Onpas teillä tunnelmallinen koti! Mistä oot löytäny ton sohvan? muutenkin koko koti oli kaunis ja niin mun tyylinen! Kiva saada vähän ideoita ;)

Tessu (Ei varmistettu)

Aivan ihana koti! Ja toi vihreä tyyny! Niin herkullisen värinen

Kia (Ei varmistettu)

Voi, aivan ihana tuo teidän perjantaiperinne! Aivan melkein liiutuin. :') (okei, oon vähän sekaisin kolmen yövuoron jälkeen) Olenkin miettinyt, että perheet tarvitsevat jotain tuon kaltaisia viikonloppuperinteitä. Jotain vastaavaa haluan omassa perheessänikin joskus tulevaisuudessa toteuttaa!

Tinja Vaskelainen (Ei varmistettu) http://Tinjalj.blogspot.fi

Ihana koti varsinkin tuo olohuone! Mistä tuo hylly on tuossa olohuoneessa ? Näyttää aivan ihanalta, joten pakkohan itsekin on sellainen hankkia! :))

Venla//Kukapelkaapallinaamaa (Ei varmistettu) http://www.kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi

Mullakin on ollut aina tapana pitää siivouspäivä perjantaisin. Ihanaa saada paikat siistiksi viikonloppua varten! :)

Sara (Ei varmistettu) http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

Ei vitsi, miten kiva koti teillä on! Mulla on vähän aikaa ollut sisustuskuume ja tekis mieli laittaa koti kokonaan uusiks ja esim toi teidän sohva on ihan täydellinen. Harmi, et ihan koko kämpän uudistukseen ei rahat riitä. :'D Meillä siivouspäivä on muuten torstai, jotta perjantai-illan saa jo hölläillä. ;)

veera s. (Ei varmistettu)

meillä taas siivotaan aina torstaisin. täten on ihana tulla perjantaina kotiin viikonlopun viettoon ja ottaa rennosti, kun ei tarvi alkaa siivoamaan :) tää on jäänyt meiltä kotoa, äiti siivoaa myös aina torstaisin :D

Linda (Ei varmistettu)

Moi!

Oon kaikkialta ettiny tollasta sohvaa, mutten mistään löytänyt. Ihana! Mistähän tollasen löytäis, jos saan kysyä? :)

ella (Ei varmistettu)

Haha, heti kun näin tuon kotikuvan Instassa ni piti näyttää poikaystävällekin - meillä on tosi samantyyliset olkkarit! :D Täältäkin löytyy isundan harmaa Karldstad ja sen päällä on kaksi tauluhyllyä mustavalkoisin kehyksin. Tuota samaa mattoakin katoin Kodin1!! Tosin valko-turkoosina, kun löytyy mintunvihreä koristetyyny ja torkkupeitto niin ois mätsänny kivasti. :) Samoin löytyy muuten mustat pinnatuolitkin..

Kommentoi