FRESH RUN -playlist

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Libresse

 

Tiedättekö sen tunteen, kun uusi soittolista on yksinkertaisesti niin hyvä, että tekisi mieli vaan karata kotoa ja hengata koko päivä ulkona kuulokkeet korvilla? Juosta kolme lenkkiä vuorokauteen ihan vaan koska pääsee kuuntelemaan hyvää musiikkia? 

Libressen uusi 5 x hengittävämpi DailyFresh haastoi minut kokoamaan soittolistan, joka saa haukkomaan henkeä. Otin haasteen ilomielin vastaan. Soittolistojen kokoaminen on suosikkipuuhaani ja tällä kertaa pistin parastani. Käänsin koko Spotifyn ylösalaisin, etsin uusia artiesteja ja remixejä, ja valitsin pelkästään parhaita melodioita. Lopputuloksena 4h 43 minuuttia uutta, raikasta, hyvänmielen musaa, jota kuunnellessa tekee mieli rynnätä lenkkarit jalassa raikkaaseen ulkoilmaan! YES!

 

Libressen uusi DailyFresh tuote on varusteltu ProSkin ominaisuudella. Uusi tuote on entistäkin parempi: viisi kertaa hengittävämpi kuin aikaisemmat pikkuhousunsuojat! 

 

Entä mikä biisi saa sinun henkesi salpautumaan?

Libressen kampanjasivuilla on menossa ihan mahtava skaba, jossa biisin jakamalla osallistut unelmien keikkalippujen ja Spotify Premium -pakettejen arvontaan. Ja vinkkinä vielä sellainen, että osallistua saa niin monta kertaa kuin vaan haluaa! Kilpailuaika päättyy 6.6.2016.

 

 

Pictures: Ella Elers & Laura/Shake it off

xx Sara

Kommentit

Katakk (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos kiitos!! Olen aikaisemminkin kuunnellut tekemiäsi listoja, ja uusi olikin tarpeen! Heti huomisen juoksulla tämä siis testiin! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jesss! :)

leminx (Ei varmistettu)

Mahtavaa :D pimppavaippapleikku

Kiva saada uusi raikas playlisti, sun on ollut aina hyviä, mut ihan sairaan outo sponssi! Miten menkkaveri liittyy musiikkiin ja juoksuplaylisteihin :')

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei ollenkaan lapsellista? :D 

Etkö tosiaan löydä yhteyttä raikkaan soittolistan sekä Libresse + Spotify -kampanjan väliltä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mustakin oli kyllä todella jännä yhteistyöpari. En todellakaan saanut kiinni ajatuksesta, että tekemäsi soittolista olisi yhtä raikas kuin pikkuhousunsuoja, kuten kuvailet. Muutenkin hämmentää nykyään se, ettei itse mainostettavaa tuotetta voida ominaisuuksiensa ja käyttökokemuksen puolesta mainostaa. Eikö sullakin ole nyt ollut se periaate, että mainostat vain tuotteita, joiden takana voit itse seisoa? Eikö se takana seisominen edellytä sitä, että testaat itse tuotetta ja kerrot, että se on käytössä hyväksi havaittu tms? Nää sun blogin mainokset alkaa mennä todella kryptisiksi kun itse mainostettavasta tuotteesta ei välttämättä kerrota juuri mitään.

Jotenkin tuntuu, että se mainostettava asia on nykyään sellainen, jonka mainostuksesta tarpeeksi maksetaan - tuotteen takana seisomisista viis.

Iitya (Ei varmistettu)

Hei sulla on ilmeisesti Lightoom, jolla muokkaat kuvia. Käytätkö esim. vscon valmiita presettejä vai ootko tehny ite? :) Sun kuvat on vaa niin täydellisiä ja ajattelin kysyä vinkkejä tuohon käsittelyyn, koska oon siinä ite niin paska&poropeukalo. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Käytän vscocamin filttereitä (tosin muokkaan näitä aina aika reilusti vielä sen jälkeen) sekä omia presettejä!

Ootko lukenut tämän postauksen? 

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/nain-muokkaan-kuviani-9-x-ennen-jalkeen

Apaa (Ei varmistettu)

Ihanaa, että jotkut jaksaa tehä noita playlisteja! Ite oon niin laiska uuden musiikin ettimisen suhteen, että laitan vaan hirveesti biisejä jonoon aina lenkille lähtiessä XD Täytyy varmaan ens kerralla testata tota sun listaa! Muuten huvitti, kun sun snäpistä käsitin, että pidit tota spotifyn ominaisuutta mistä näkee biisin sanat uutena juttuna. Se on ollu siellä jo useemman vuoden:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee!

hahah eikä! Mulla kävi se mielessä, mutten vaan voinut uskoa, että olisin missannut sen. Mä tuun taas vaihteeks ihan jäljessä :D

LauraKaa (Ei varmistettu)

Nää soittolistat on kyllä huippuja! Vaikkei musiikkimaut täysin kohtaa, löytää aina kuitenkin jotain hyviä biisejä omille listoille :)!

Kommentoi