FRIDAY RANDOMS

Tickle Your Fancy

Valmistujaisviikonloppu on käsillä! Ollaan lähdössä pitkästä aikaa Kotkaan sukuloimaan ja nostamaan skumppalasia serkkupojalle. Kiva mennä koti kotiin! Viime visiitistäni onkin, kröhöm, "tovi". Edellisen kerran vierailin kotikaupungissani nimittäin JOULUNA. Puhutaan kuitenkin tunnin ajomatkasta. Jauzaa! Täysin sukulaispimennossa ei olla kuitenkaan eletty, lähisuku on vaan käynyt ahkerammin täällä päin.

Piipahdin aamupäivästä pitkästä aikaa suosikki Second hand liikkeessäni ja nappasin tällä kertaa kamerankin mukaan. Tästä visiitistä tulossa postaus sunnuntaina! :) Liike oli jälleen pullollaan vaikka mitä ihanaa! En ole tainut vielä koskaan lähteä tuolta tyhjin käsin. Tällä kertaa saaliini näytti tältä:

Tuo college! Aivan ihana! Samoin limu, rakastan yli kaiken rypälefantaa, sitä vaan ei ikävä kyllä löydy juuri mistään. Niin paitsi tuolta ;)

Kun eilen painoin kasin maissa särkyisen pääni tyynyyn, oli poikaystäväni paistellut vielä pihvejä. Missasin illallisen, mutta pääsin nauttimaan näitä lounaaksi. Huh miten hyviä!

 

Ihanaa viikonloppua :) Toivotaan, että huomenna päästäisiin nauttimaan auringonsäteistä!

 

Weekend mode is on! I made a quick visit to my favorite second hand store and found amazing things (first picture). Especially the college shirt was just super cool! Still some work to do before heading my hometown Kotka for the weekend. I'ts been 5 months since my last visit there. And we're talking about one hour car ride here....

 

T. Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

greippi? kuvan perusteella tölkki näyttäis enemmän viinirypäleeltä, jos siis liittyi tuohon kuvaan:D mutta vähän hauska, pitääkin maistaa jos joskus tulee vastaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Rypälelimua se onkin, grape=rypäle, grapefruit=greippi ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa joo ajatuskatkos! rypälelimua! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oo muuten eka kerta kun sekoitan nämä keskenään, bläääh! Joo rypälettä mä kyllä tarkotin, ihan kuten pullossakin on kuva! :)

saara234 (Ei varmistettu)

aaaah noi kengät!!! :D Niin hienot!

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! Wihiii! 

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Hei noita tollasia limuja on näkynyt ainakin Verkkokauppa.comissa Jätkäsaaressa myös :-) Ostin sieltä Fanta mansikan justiinsa! Aurinkoista viikonloppua!

saratickle
Tickle Your Fancy

no way!!! SINNE! :D Kivaa viikonloppua! :)

Kommentoi