FRIENDSHIP GOALS

Tickle Your Fancy

Kesämökillä harvemmin tulee vietettyä aikaa enää elokuun jälkeen. Tarkemmin mietittynä tässähän ei ole mitään järkeä. Kauniit syyspäivähän on nimittäin ihan parasta viettää tällaisissa maisemissa! Ihanaa pukea villasukat jalkaan ja viritellä takkaan tulia. Ja muutenkin aina tilaisuuden tullen virittää joku nuotio :D Huippua! Haisen savulta varmaan seuraavat kaksi viikkoa eikä haittaa muuten pätkääkään (savun haju<3).

Sää suosi kerrankin! Luonto on vaan tähän aikaan vuodesta niin sairaan kaunis! Värejä ihan joka puolella. Tehtiin sieni-/marjaretki raikkaaseen metsään ja valmistettiin kanttarellisaaliistamme lounaalle sienimuhennosta. Marjat me tuhottiin muurinpohjalettujen välissä! 

Auringon laskiessa levitettiin piha ja ranta täyteen kynttilöitä. Saunottiin mutanaamioissa ja uitiin täysikuun valossa tähtitaivaan alla. Ihan epärealistinen fiilis. 

Pitkiä yöunia ja virkistävää seuraa. Olo on levännyt. Tällä energialla on ihana aloittaa uusi viikko! :) Kiitos tytöt superista viikonlopusta!!

 

Weekend at the summer cottage with the best crew!

Pictures: Me & Janni

xx Sara

Kommentit

Pumpuli
Pumpulielämää

Tätä lomaa oli paljon mielenkiintoisempaa lukea, kuin ulkomaanmatkojen "must see" -spoteista. :) Ihana!  

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe mökkeily on parasta! :)

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Ööö siis kuinka upeita kuvia taas Sara?! Huhhuh!!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi ihana!! Kiitti :))

:) (Ei varmistettu)

Nää on kyllä niin upeita kuvia!

Itsehän olin vuokrannut meille poikaystävän synttäreiden kunniaksi vuokramökin täksi viikonlopuksi. Vaan kuinkas sattuikaan sairastuttiin molemmat alkuviikosta todella rajuun vatsatautiin sillä seurauksella että mökille lähti kaksi täysin veto pois, vähintään -5kg kummallakin, riutunutta ihmistä.. Meillä meni viikonlopusta 85% ajasta nukkuen ja lepäillen. Kerran jaksettiin kävellä rantaan (huom max 100m matka) ja yritettiin heitellä virveliä, mutta tokalla heitolla viehe jäi kiinni pohjaan ja siima katkesi eli se siitä. Olin mökkiä varatessa suunnitellu kuinka aamuisin sitten paistelen croisantteja ja iltaisin lettuja, mutta nyt kävi niin että syötiin valmista vispipuuroa kylmänä rasiasta ja hedelmäpilttejä :DD Näytinkin nää sun kuvat poikaystävällä ja sanoin, että uskotko että jotain tällasta olin kyllä oikeasti suunnitellu haha! :D No mutta onneksi rentouttavaa oli silti ja huumorilla selviää!

Mukavaa viikkoa sulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi eeei!! Siis kuulostaa ihan sellaselta, mitä mulle ainoastaan vois käydä! :D Kuulostaa myös ihan meidän Egyptin All Inclusive lomalta.... :D Kyllä me minttuteetä hörpitiin ilmaseks!

Huumorilla selviää, tosiaankin! Paras asenne!

Mutta kuule, vielä te pääsette mökkilomailemaan. Aivan varmasti :)

Ihanaa viikkoa sinne! :)

nakedtruth
naked truth

yhdyn muihin, älyttömän hienoja kuvia! Ihana tunnelma :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos :)

Kommentoi