GAME DAY

Tickle Your Fancy

Lempparisortsit ja hellepäivä! Tosin hellepäivän määritelmä on vähän päivittynyt tässä kesän aikana. "Hellepäiväksi" riittää hyvin pitkälti aurinko ja + 20c. Tai sanotaan, että aurinko ja <4m/s tuuli... Vaikka kuvien ottamisesta onkin vierähtänyt jo tovi, muistan edelleen kuinka lämmin tuossa seinustalla oli. Ah! Voi kun päästäisiin nauttimaan näistä keleistä vielä!

Tällä hetkellä istutaan Ellin kanssa vanhempieni olohuoneessa Kotkassa. Henkinen valmistautuminen viikonlopun Meripäiviin on alkanut (!!). Ennen 20 vieraan saapumista suunnittelin pitää ystävälleni kunnon kotkapäivän. Munkkipossot me jo syötiin aamiaiseksi, mutta vielä olis tarkoitus kiertää kaikki perusmestat, käydä kaupungilla ja kirppiksillä, sekä heittää perinteinen lenkki kotkansaari ympäri. Taidetaan aloittaa viimeisestä!

Ps. olen nauranut kohta 48h tälle memelle :DD

shirt H&M // shorts Adidas, 2hand // sandals Nelly*// sunnies Ray-Ban (*=gifted)

Oh I miss these warm and sunny summer days. Feels like it's been raining the whole season (booo). We arrived in Kotka last night and gonna spend the weekend here in my parents house with a bunch of friends. And in this case the bunch = 20 persons :D I'll bet we're gonna have some great time here. And the weather looks pretty nice as well, yippie!

 

Pictures: Janni / Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

Sinii (Ei varmistettu)

Tosi kivoja nämä kuvat:)
Asu sopii sulle erittäin hyvin!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Ei helkkari toi meme :DDD Mikäs siinä

eveliina25 (Ei varmistettu)

Hahahahah ja se itkunauruhymiö tähä :D paras :D oonkohan muistanu kommentoida ku olen monesti nyt viime aikoina miettiny ku sun blogin lukeminen oli tauollaki jossain vaiheessa ja sit palasin ja oot kyllä ihan huippu ja todella laatu-blogi! Kiitos ja jatka samaan malliin heh:)

P (Ei varmistettu)

Oh haluun sun jalat!! :O

Johanna T. (Ei varmistettu)

Saako kysyy :D
mten ihmeessä sä kerkiit käyttää sun upeita vaatteita enemmän kuin kerran, kun sulla on niitä niiin paljon ? Ja uutta tulee lisää ..

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Eilinen oli todella kaunis päivä :) Itse ainakin nautin aurinkoisesta päivästä jäätelön kera!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

kribu (Ei varmistettu)

Oijoi, täydellinen asu. Tosin tällä hetkellä ton asun käyttäminen vaatis sen auringon kaveriks, mut aika harmaallehan tuolla näyttää :( Huikee meme, jos on vaarani on varaa.ni.

Mulla ois sulle vähän randomimpi kyssäri liittyen The aikoihin kun asuit Kalliossa. Ymmärtääkseni ehit asua parissakin eri osoitteessa.? Olen itse muuttamassa alueelle ensi kuussa, ja kiinnostaisi kuulla sun kokemuksia! Millaisena koit Kalliossa asuminen? Parhaat mestat? Pelottiko kurvi/piritorin ympäristö, tai jouduitko ikinä mihinkään hc-tilanteisiin...? :D:D

Koko stadi on tosiaan vielä aika mysteeri mulle, mut toisaalta kyllä odotan innolla muuttoa ja uutta elämänvaihetta. Kiitos jos viitit kertoo vähän vinkkejä :)

nelli_kohtikauniimpaaelämää

Aivan huikea asukokonaisuus!

Kommentoi